75 m2 eve sıgmakla alakalı tereddütlerim.

Bence 2 yil idare edilebilir, cunku diger kriterlerinize uygun ev. Kizinizin hem bakicisina hem okuluna yakin, kirasi diger evlere gore daha uygun, temiz ve bakimli bir ev.
Ben fransa da yasiyorum ve burdaki standartlara gore 75m2 ev bildigin luks :-)
Ama tabi genis eve alisiksaniz zorlanabilirsiniz o konuda bir sey diyemiyorum.
Ama butun fotograflara baktim gayet guzel yasanilabilir gorunuyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Merak ettim Bahceniz buyuk mu?

evi gördüm,inanın bahçe teras evin içi gibi olmuyor.mutfak da bizimki kadar :KK43:
hiçbir mutfak aleti sığmıyor ne tost makinası ne kettle,ne robotlar.saçmasapan yerdeler.bir de sanırım 3 kişisiniz,bu eve sığılmaz bizim bu kadar biz iki kişi sığmıyoruz.

Merhaba kk hatunları sorunum 75 m2 kiralık bir evi tutup tutmamak meselesi.
Suan oturdugum ev 90 m2 var.

Kiraya çıkmam gerekiyor ve kiralar aşırı uçuk kızlar en ucuz yüzüne bakılmayacak ev 1100 tl'den başlıyor ve 1250,1300,1500 diye gidiyor sırasıyla

Bu evi bir tanıdık sayesinde 900 tl'ye kiralayacagız

Benim için önemli olan şeylerden birisi kızımın okuluna yakın olması ve kızıma bakan arkadasımın evine de yakın olması

Şimdi ki oturdugum ev tam da bu tarif ettiklerime göre bir alandaydı.

Şuan kararsız kaldım ev bahçe katı ama çok güzel dizayn edilmiş ve rutubeti olmayan bir ev , havadar da üstelik bahçe sadece bize ait olacak şekilde diğer apartman sakinlerinin girebilecegi bir alan yok, bahçeye oturma odasındaki bahçeye açılan kapıdan giriyorsunuz ve okula ve arkadasıma çok yakın ve bir alt sokagımda bu dedigim ev hatunlar.

şimdi sorunuma gelince eşyalarım sıgmayacak sanki bu eve

Kızımın odası özellikle çünkü baya eşyası var kuzumun ve bir çok mobilyasını gözden çıkarmam gerekecek.

Mutfak ise yine küçük ev onca tabak çanak tencereyi nereye sıgdıracagım bilmiyorum dolap sayısı az çünkü

Of kızlar bu durumda olanlar bana bir fikir verirse sevinirim.
tek çocuk mu? biz iki kardeşiz. ilk başta 60 m2 den 85 m2 eve çıkmış kişileriz. benim odam yokken odam oldu dolabım yatağım yoktu onlar oldu şuan 70 m2 evde oturuyoruz çok da rahat sığdık yani.

Paylaşılan linkte gördüm evin içi güzel yapılmış ama çok küçük sığılmaz ki oraya.

Yine de şu an başka imkanınız yoksa iki yıl idare edilir ama eşyalarınızı elden çıkarmak yerine varsa yeri olan bir tanıdığa bırakın yoksa baştan satın almak gerekir çoğu şeyi.

Kızlar bu evden vazgeçtim sanırım tutmayı düşünmüyoruz artık
1250 Tl civarına kadar olan ara katlara bakmaya karar verdik inşallah bulabiliriz :KK43:
Bir süredir ben de ev arıyorum ama iki gündür çok sinirliyim. Resmen kiralık ev kalmamış kümes gibi yerlere saçma sapan kiralar istiyorlar. İstanbul ya da ankarada değilim bu arada. Dün 35 m2 bir stüdyo vardı sahibindende, 25 yıllık bina giriş kat ufacık köşe koltuk tezgaha dayanmış resmen ve 900 tl idi :oha:

Bugün bunu düşünüyordum.

Yurtdışında 60 mkare evim var, heryere yakın işimi görüyor. Depo gibi eşya doldurmuyorum haliyle deli gibi alışveriş tapmıyorum, temizlik derd yok. Her şey pratik işimi görüyor, az eşyalı gayet de ferah...
Ki seninkinin bir de bahçes olacak oh mis:))

Bir de tr de büyük ama yetmeyen evler var:) dolap dolap dolap eşya rşya eşya sonra temizlik derdi al al alınacaklat bitmez para biter. İşe okula uzak olur masraf çıkar.. Kendi kendimize eziyet ederz.. Ev büyük olsa ne ezieti fazla..

bizde Ümraniye'de ev bakmaya başladık Eylül'de düğünümüz var
Ve ben evlere baktıkça, kiraları öğrendikçe çöktüm yani sinirlerim bozuldu
1200 lerden aşağı yok zaten o da bahçe katı, yüksek giriş falan filan.odalar desen oda değil tuvalet olur ancak o kadar küçük

Allah kiracıların yardımcısı olsun, kiralar da uçmuş ev sahiplerinin akılları da. Bi evine bak bi istediğin kiraya

Sinirlendim yine :KK11:

Paylaşılan linkte gördüm evin içi güzel yapılmış ama çok küçük sığılmaz ki oraya.

Yine de şu an başka imkanınız yoksa iki yıl idare edilir ama eşyalarınızı elden çıkarmak yerine varsa yeri olan bir tanıdığa bırakın yoksa baştan satın almak gerekir çoğu şeyi.

Hangi sayfada link ben bulamadım ?

Back
X