Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öğretmen adayı olduğum için biliyorum böyle şeyler yasak okulda öğrenciye hakaret yok
Simdi anladim kizin neden sorunlu oldugunu. Kib![]()
Sikayet edeceginize ozelestiri yapin. Bu kiz niye boyle diye...
soğuyabilirsiniz size kalmış bişeyaaaaa ne densizce bi laf etmiş, çok ayıp...... bir müdür yardımcısının haddine mi günün 8 saati gördüğü bir öğrenciye şaka yapmak???? astırın gitsin densizi![]()
(sizin gibi gereksiz sahiplenicileri gördükçe öğrencilerimden soğuyorum... şaka da yapamayalım artık...)
Hemen sikayet edin.. bimerden olabilir. Okul mudurunede edin. Milli egitimede. Her yere edin. Pesini birakmayin. Ogretmen olucak bide terbiyesiz
çok teşekkür ederim. herkese tek tek yazamıyorum ama okuyan birileri var en azından yazdıklarımıŞaka yapmamış, cocuk hocaya neden böyle söylüyorsunuz diyince suratına kapıyı kapatmış. Ben de öğretmenim ama hiç bu duruma şaka yapmıstır diye bakmıyorum.Sizin suratınıza kapı kapatsalar aman şaka yapmıstır mı dersiniz? Bazılarınız mesleğinizden dolayı objektifliği tutturamıyor.
Disiplin kurulu cezaları da sınırlandı maalesef.Bir öğretmen kardeşime böyle bir şey demiş olsa neden böyle bir cümle kurduğunu düşünürdüm... kardeşimi karşıma alıp konuşurdum... Ayrıca bu başlığı okuduktan sonra bir öğretmen olarak sorunlu öğrencilerin hepsini disiplin kurulu ile belgelemeye karar verdim... her sorun çıkarana da tutanak tutucam... elimde belge olsun...
adam olmak çok ayrı bir konudur bazıları okur adam olamaz . karşıdakinin admlığını ölçmek siz dahil kimsenin haddi değil.Bir de ... sorunlu bi öğrenciyi ben belki adam olur duzelir diye idare ediyorsam ve o öğrencinin velisi beni bimere ya da herhangi bi yere sikayet etme gafletinde bulunursa o öğrenci ile ilgili idaredeki tüm tutanaklari isleme koyulmasi icin müdüre dilekce veririm... o öğrencinin siciline işlenmesini talep ederim... Eğer kardesiniz sorunlu ise cocugun gelecegi ile oynamayin derim
Bence siz konunuzu kapattırın arkadaşım.çok teşekkür ederim. herkese tek tek yazamıyorum ama okuyan birileri var en azından yazdıklarımı
Bir de ... sorunlu bi öğrenciyi ben belki adam olur duzelir diye idare ediyorsam ve o öğrencinin velisi beni bimere ya da herhangi bi yere sikayet etme gafletinde bulunursa o öğrenci ile ilgili idaredeki tüm tutanaklari isleme koyulmasi icin müdüre dilekce veririm... o öğrencinin siciline işlenmesini talep ederim... Eğer kardesiniz sorunlu ise cocugun gelecegi ile oynamayin derim