- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
bizler sorunlu öğrencilerin her hareketinde disiplin kuruluna şikayette bulunsaydık,çoğu açık öğretimde okurdu, örgün eğitim dışına çıkarılırdı. aslında yapmak lazım diğerlerinin haklarını yiyor bu öğrenciler.
kendini bilmez sensinKardeşinizi tanımam etmem ona istinaden söylemiyorum. Ama Bazı öğrenciler var ki benim bile suratına çakasım geliyorDersin içine ediyorlar, saygısızlık diz boyu.. Kendini bilmez çok..
kendini bilmez sensin
Şikayet edersen,kardeşin okulda daha büyük sorun yaşar.Bir de bir çocuğun algısıyla anlattığını çok dikakte alma.İstersen gidip öğretmenle konuşabilirsin.Ama öğretmenin lafınan ziyade kardeşinin sorunlarına çözüm bulmanız lazım.Bayanlar lütfen okuyun bilgilerınıze çok ihtiyacım var. Benim iki kız kardeşim var . Biri lise ikiye gidiyor diğerini bu yıl ana sınıfına yazdırdık. Ikısı aynı okuldalar bunun nedenı de (meslek lısesıne gidiyor kardeşim) her meslek lısesınde anasınıfı olmak zorundaymıs. biraz sorunlu bır öğrenci ve her öğretmen tanır kardeşimi . Bir gun öğretmen ' sen yetmiyormuş gibi bir de kardeşini mı getirdin' demiş. Halbuki evımızın dıbınde olduğu için o anasınıfına yazdırdık. hem kım oluyor da böyle konusuyor diye düşünüyorum. Bır de bunu diyen müdür yardımcısı! Bu sözün hesabını sormak istiyorum nasıl şikayet edebilirım lütfen yardım edın
Ogrenci ne olursa olsun ogretmen terbiyeli olmak zorunda.. en fazla ailesiyle konusur duzeltmeye calisir durumu yardim alarak. Kimsenin haddi degil cocuklarimizin onurunu kirmakHemende terbiyesiz vs
Hep ogretmen kotu
Kotu davranisli ogrenci cici cici
Bu ogretmen dusmanligi nedir ya
Zaten herkese had bildire bildire bu hale geldi eğitim sistemimiz.Ogrenci ne olursa olsun ogretmen terbiyeli olmak zorunda.. en fazla ailesiyle konusur duzeltmeye calisir durumu yardim alarak. Kimsenin haddi degil cocuklarimizin onurunu kirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?