- 15 Temmuz 2012
- 47
- 10
- 48
- Konu Sahibi asyali2011
-
aldatıyor muameli yaptınzya tebrk ediyorum
sizle tartışmaya niyetim yok ortada bi yanlış var evet evli erkek niye bu kadar uğraşırda bi insanı kendine aşık ederki değilmi bunu ona söleyip hatalı olduğunu ilettim ve kesinlikle slmı dahi kestimNe mualemesi yapmalıydım ? Elinizi vicdanınıza koyun iki tane çocuğunuz var. Kaç tane evli barklı erkek, kaç tane evli barklı hanıma ilânı aşk'da bulunuyor ,face 'de klipler paylaşıyor, her nedense bu hanım onu takip ediyor, özel işlerinde kendine ilgi duyduğunu bildiği bir beyle münasebet kuruyor ? Tesadüfler silsilesi yaşıyorsunuz herhalde. Aldatmak için tensel münasebete gerek var mıdır ?
ne tuhaf ya sadece sanki bir benim başıma geliyor gibi davranıyorsunuz kimseye bişey hissettirdiğim falan yokKarşılık vermediğiniz iddia ediyorsunuz fakat aldatma sadece fiziksel olarak olmuyor kağıt üzerinde de olsa başka birine üstelikte evli birine bunları hissetmenin adı ney?
aynen sizin gibi düşünüyorum teekkürlerZamanla duygularınızın azalacağından emin olun, bir çok aşk hikayesinde o duyguların azaldığından bahsediliyor, şu an belki imkansızlıktan duygularınız kabarmış durumdadır. Sadece bekleyin geçmesini, ama yanılıp bir hata yapmayın, vicdanınızın rahatsızlığından yıllarca kurtulamazsınız. Hele bir de duyulursa, çocuklarınızdan bile olabilirsin. aman diyim.
3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya beni anlamadan eleştirmeyin
3 yıl önce eşim tarafından aldatıldım evli bir bayanla ilişkisi olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı kızım için evliliğimi düne kadar hep şüphelerle devam ettirdim birde oğlumuz oldu eşimse tadsız tuzsuz soğuk bi insan oldu zamanla birbirimizden koptuk iki ev arkadaşı olduk bazen konuşan ihtiyaçlarımızı karşılayan sıradanlaşan bir hayat işte hiç bir zaman kocam beni aldattı bende onu aldatayım gibi bir düşünceye kpılmadım o kadını o kadar aşalık olarak gördümki sonunda başıma gelenlere bakın
yaklaşık iki üç aydır iş yerinde birisi var sürekli kibar davranan ilgilenen halimi hatrımı soran hatta acil hastalandığımda beni doktora götürüp başımı bekleyip ayakkabılarımı çıkaran giydiren biri
zamn içinde bakışlarıyla gülüşüyle beni kendine çekmeyi başardı imkansızlıklar içinde bir çekim kuvveti oluştu sonunda dile gelip aşık olduğunu itiraf etti sürekli faceden şarkılar müzikler paylaşıyor kadere lanet ediyor oda evli ve ben kattiyen karşıyım bu davranışlarına ama onu aklımdan çıkaramıyorum evliliğime adepte olamıyorum durduk yere çaresiz bir derde düştüm şimdi acabalarım var keşke zamnında eşimi bıraksaymışımda yaşasaymış aşkını meğer ne zormuş imkansız aşk ne olur onu unutmam için banabir akıl verin kesinlikle karşıyım aldatmaya beni anlamadan eleştirmeyin
kız aşık olduğu adam evli..Eşin seni zaten aldatıyor sen neden vicdan yapıyorsun ki böyle bir adam için
Senin de ilgiye, sevgiye ihtiyacın var
Suçlu hissetme ama bence boşan o adamdan
onun çocuğu varmı?hanımlar yorumlarınız için teşekkürler
benim kanatimde zaten yuva yıkma yönünde değil nasıl başıma geldi anlamadım belkide benim gibi duygusal bişiler besleyen yüzlerce kadın vardır bunu burda açıklıkla dile getiremyen ,
bazı hanımlar namus bekçiliği yapmış kusura bakmayında açık bii şekilde fikirlerimi yazdım gayette samimiyim evet hastaneye iş yerinden acil gittim bu bey söför zaten o vesileyle sürekli karşımda ben yüz vermdim hatta hep azarladım kardeşimi çağırdım hastaneye o gelene kadar başımda bekledi anlamadan dinlemeden namus timsali kesimeyin
bilmiyormonun çocuğu varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?