.

yahu düşündüğüm gibiyse ilacı bile boşuna almışsın sen. üzülme birşeycik çıkmaz sen o adamdan kurtulduğuna bak :KK66:

Tam olarak nasıl bir ilişki yaşadın bilemiyorum Sürtünme mi yada başka bir şekilde mi ancak sanırım ertesi gün hapı aldın hamile kalma Olasılığın %1 oranında olsa bile var umarım değilsindir kan testi yaptırabilirsin kesin sonuç için yaklaşık 1 hafta-10 gün sonra
burada söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama sürtünme yolluydu o korunmalıydı. umarım değildir başka bir şey istemiyorum. ben..

yahu düşündüğüm gibiyse ilacı bile boşuna almışsın sen. üzülme birşeycik çıkmaz sen o adamdan kurtulduğuna bak :KK66:
evet kurtuldum yanlışın neresinden dönülse kardır..

guzelim hamile degilsin de, su an esas mesele, yasadigin travma
üstüne bir kaç laf daha etti ama ben sadece hamile olmadığımdan emin olmak istiyorum bunları silip atabilirim aklımdan.. çok teşekkürler her birinize bu saatte bana yardımcı oluyorsunuz..

pis herif.... onlarin hic kiz kardesleri falan yok herhalde kiz istemiyor pislik herif bide neler dedi kimbilir aferin ama sana onu yasamadan cekilmissin

pis herif.... onlarin hic kiz kardesleri falan yok herhalde kiz istemiyor pislik herif bide neler dedi kimbilir aferin ama sana onu yasamadan cekilmissin
ablacım çekildim ama ne oldu içimde kuruntu var kötü hissediyorum kendimi yanlış hissediyorum.. umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez.

herif bilirkisi anam bacim baksana.. kendi beyni yok, hizaya getirmek istemis kizi

Gerçekten, paniği, dengesizliği anlarım, acaba diyerek bir evleniriz korkma der, aldırırız der, ne yapıcaz biz der kafayı ellerinin arasına alıp, korkar, endişelenir, teskin etmeye çalışır vs. ama olgun değilsin?? mağaradan yeni mi çıktın ya!

ablacım çekildim ama ne oldu içimde kuruntu var kötü hissediyorum kendimi yanlış hissediyorum.. umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez.
anliyorum seni korkma canim biraz etkilenmissin icini ferah tut tamammi bosver bir pislik cikti hayatindan

üstüne bir kaç laf daha etti ama ben sadece hamile olmadığımdan emin olmak istiyorum bunları silip atabilirim aklımdan.. çok teşekkürler her birinize bu saatte bana yardımcı oluyorsunuz..
olayi ayrintili bilmiyorum ama arkadasin yazdigindan anladgm kadariyla olmamis bsy.. aman diyim o adamdan uzak dur.. dua et iyilesmene bak ruhen

Gerçekten, paniği, dengesizliği anlarım, acaba diyerek bir evleniriz korkma der, aldırırız der, ne yapıcaz biz der kafayı ellerinin arasına alıp, korkar, endişelenir, teskin etmeye çalışır vs. ama olgun değilsin?? mağaradan yeni mi çıktın ya!
hem itici hem gerizekali! Rabbim uzak tutsun boylelerini

Back
X