:(((((((((

cnm eşin ille sende gel diye ısrar ediyormu. eğer öyleyse git. resmi bir şekilde bayramlaşır gelir. yuvanın huzurunu kaçırmya değmez cnm

utanır mı dersin (((

huylu huyundan asla vazgeçmez, kaynananla kötü giden ilişkiniz başa saracak, tarih tekerrürden ibaret

bence de arkadaşım hemde ne huzursuzluklar.ama gelde bunu eşime anlat işte.anlamıyor adam

yumuşadı işte bir kere geldiler ya ..benimde derdim bu zaten nasıl olurda 10 yıl bir kere geldiler diye unutulur aklım almıyor

cnm bu kadar kinci olma ya. ölümlü dünya boşver unutulur tabiii. ne bekliyordun yani o annesi. birgün illaki barışırlardı. ömür boyu küseceklerini sanmadın heralde. birgün ölüp gidecek yaşlı kadın sonuçta o zaman eşin seni suçlar. boşver büyüklük sende kalsın

cnm eşin ille sende gel diye ısrar ediyormu. eğer öyleyse git. resmi bir şekilde bayramlaşır gelir. yuvanın huzurunu kaçırmya değmez cnm
offfff o da öyle diyor diyor senin ayağına geldi işte bayramlaşalım diyor ama ben unutamıyorum ki((

Bak canım,belirli bir yaşa gelmiş insanları değiştiremezsin.Herkesin kendin göre bir kapasitesi basireti var.Şu hayatta kendi ayakların üzerinde durabiliyor musun,gerisi boş.Yardım etmediler diye veya birkaç söz ve hareketten dolayı,eşin ilesini silebiliyorsa,seni en ufak yanlışında gözü kapalı siler.Olmuş bitmeiş.Yardım etmediyse kafana uymuyorsa mesafeli olursun.Ama üzerinden yıllar geçmiş.Herkesin bir hayat mücadelesi var.İnsanlar ne kahırlarla nelerle uğraşıyor.Unutmamamk en büyük hastalıktır.Unut gitsin.Can ciğer ol demiyorum ama eşini yargılayamazsın annesiyle görüşmek istedi,yumuşadı diye.Sen dünyanın en kötüsüde olsa kendi anneni atabilir misin.

eşim fırsat vermem artık diyor ama.

mümkün mü sence, eşin de başa saracak aynen, benim fikrim bu, insanların değişeceğine inanmıyorum
hatta daha beter vicdan yaptırma, duygu sömürüsü olacak, kaynananın iyi niyetine pek inanmadım, başınıza bunca kötü olay gelirken nerdeydi, geminin dümeni düzelince ortaya çıkıyor?

biliyorum arkadaşım ölümlü dünya ne olacağı bilinmez ama 10 koca yıl neler yaşandı neler oldu kızım 12 yaşında şimdi onları hiç görmeden büyüdü onun psikolojisini de düşünüyorum istemiyor çocuğum onları tanı mıyor ki ..offff hiç bir şey bilmiyorum inan

gidin havanızı atın gelin.bence bunu çok dert etmeyin, yiyin için gezin tozun gelin ben öyle yapıyorum

bende seninle aynı fikirdeyim kızlarıyla küsmüş kızından olan torunu tefecilerden para alıp bunlara ödetmiş 30 bin lirayı .ama eşim anlamıyor bunları işte unut artık ayağına geldi diyor

offfff o da öyle diyor diyor senin ayağına geldi işte bayramlaşalım diyor ama ben unutamıyorum ki((

cnm bak bazen unutmak en iyi ilaçtır. sürekli eski yaşanmışlıkları düşünerek ne eşin ne sen mutlu olabilirsin. bence her şeyi unut hiçbir beklenti içine girmeden sadece eşin için bayramlaşmaya git. merhaba merhaba ötesi olmasın. ilerde kadın vefat edince gereksiz pişmanlıklar yaşamazsın hem

ayrıca kv bir adım atmış şimdi adım atma sırası sende

atılamaz belki haklısın ama hiç bir şey olamamış gibi de davranılmaz adam sanki 10 yılı sildi bir anda ona üzülüyorum ki bana hep haklı olduğumu söylerdi.

atmalı mıyım o adımı sence gerçekten yapamıyorum ki düşününce bile geriliyorum. yaptıkları yanına kalacak gibi geliyor

bende seninle aynı fikirdeyim kızlarıyla küsmüş kızından olan torunu tefecilerden para alıp bunlara ödetmiş 30 bin lirayı .ama eşim anlamıyor bunları işte unut artık ayağına geldi diyor

unutmakla alakası yok ki, bi hakkı gönül bağı yoksa sende, ne seviyosundur ne sevmiyorsundur, herhangi bir duygu beslemediğin insanın nesini unutacaksında görüşeceksin, huzurunu tekrar bozacaksın, valla kötü niyetli olmak istemem ama yaşlandığı için yanaşıyor olabilir, yoksa siz borç batağındayken en azından torunum aç mı tok mu diye merak edebilirdi, isteyince adım atabiliyordu madem o zaman neden atmadı
hakkında hayırlısı diyelim, konunu takip edicem umarım görüşürsen hayal kırıklığına uğramazsın

benzer sorunlar yaşadığımda
eşime sen uğra ben halanlarda beklerim diye ısrar edip gerçekten problem etmeyeceğimi söylediğimde
''bundan sonra beni ya seninle görürler ya da hiç görmezler, sen affetmeden affetmiyorum'' demişti
hislerim beni yanlış yönlendirmiyorsa, eşiniz de böyle bir tavırla karşılarında olmak istiyor olabilir
eşimin cevabı hiç aklımdan geçmemiş olsa da sevindirmişti beni
bence de gidilecekse birlikte olmalı

koskoca 10 yıl bu.
aslında sendeki öfke de küllenmiş olmalıydı.
mutlaka ki çok kötü olaylar yaşamışsınızdır.
ama ölümlü dünya.yarın annesi ölür,eşin büyük vicdan azabı duyar,yeri gelir seni suçlar.
aslında kızının da onları tanıması için bir fırsat.
eşlerimizin ailelerini kolayca silebiliyoruz ama iş kendi ailemize geldiğinde aynısını yapamıyoruz değil mi.
eleştiri olarak alma bunu.çünkü ben de eşimin ailesine karşı toleransı düşük bir insanım.
ama fani dünya deyip biryerde eşimin ailesi ile bağlarını koparmaması için es geçiyoruz.
ancak kendi ana babamızı daha bir kolay affediyoruz.
kv lere karşı hep önyargılıyımdır ben esasen ama bir ömür boyu küslüklere de üzülüyorum.
kendi annemi kaybettiğim için belki de insanların ana babasından kopması bana çok üzücü geliyor.
bayramdan bayrama ziyaret edebilirsiniz aslında eşinle kararlaştırıp.
ama sen illa gitmem diyorsan eşin gitsin bırak.sen de engel olma.hatta kızın da tanısın.ne olursa olsun kan bağı var arada.iyisiyle kötüsüyle az da olda babasının ailesini bilmeye hakkı var.

esinle aran nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…