:(((((((((

Anneysen bazı şeylere daha objektif bakmalısın.Sen vicdanen rahatsan,yapılan her kötülüğe,her kötü söze rağmen sabrını ve saygını koruduysan mükafatını Allah'tan alırsın.Ama kocan dahi olsa,kimsnein hayatına yapmak istediklerine müdahale edemezsin.Sonuçta dünyanın isterse en kötü insanı olsun,onun annesi.Ve benim eşim yüzde yüz haklı dahi olsa,annesiyle 10 yıl görüşmemesini kabul edemem.Mesafe koyabilir.Sınırlarını çizebilir ama bir evladın 10 yıl boyunca görüşmemesi.Büyük bir ihtimalle eşin bunun vicdani sıkıntısını yaşıyor.Enişte onu demiş,o bunu demiş.Kimseyi terbiye edemeyiz.En güzeli mesafeli ilişkilerdir.Sonuç olarak 10 koca yıl geçmiş.Herkes hata yapabilir,herkes yanlışta olabilir.Adam yaralayıp hapse giren bile 10 yıl sonra suçunu ödemiş olarak çıkıyor.Sen bence hiç bu vebalin altına girme.Annesine birşey olur (ölümlü dünya) kocan ne seni affeder ne kendini.

Siz nasıl bir insansınız nasıl bir kin bu öyle büyük bir kin var ki sizde eşinizin görüşmesin bile tahammülünüz yok.. Bir tutturmuşsunuz eşim 10 yıl konuştuğu lafları unuttu şimdi annesi ile görüşmek istiyor yok işte bunu nasıl yapabiliyor? ???

Gerçekten takdire şayan bir vicdanınız varmış !!!! Yahu ana oğul onlar insan hata yapmış bile olsa üstelik çok büyük bile olsa kopamaz onlar yürekleri acır hemen en derinden... Valla ilk konunuzu okuyunca direk aklıma geldi bu kadar yıl bu icra falan filan bissürü sıkıntı yaşamışsınız ilahi adalet diye aklıma geldi ne yalan söyliyeyim.. Ama ben sizinde masum olduğunuzu düşünmüyorum eşinizi dolduruşa getirdiğinizi düşünüyorum o 10 yılda...

Sadece şunu söyliyeyim herkes için eden bulur... Annelerin bunu daha çok düşünmesi gerektiği kanaatindeyim

neden beddua eder gibi konuşuyorsun ki arkadaşa hemen
nedir bu yaşadıkların? namusuna mı laf edildi?
hırsızlıkla mı suçlandın.. Allah korusun o aileden biri tecavüze falan mı kalkıştı
Allah korusun
10 yıl yaaa 10 yıl.. eşine de yuhhh diyorum
neymiş bu kin öfke.. Aman Ya Rab' bim..

bide diyosun ki icralık oldum kimse yaklamadı
neden yaklaşsınlar ki sen onlara hiç yaklaşmamışken...

konu sahibi gün gelir evladın seninle on yıl görüşmez ise o zaman gel buraya yaz olur mu..keskin kinin ve inadının cezasız kalmayacağını umuyorum ben..yaşadığın her şeye rağmen.

meşhur oldu istenmeyen bir yorum olduğunda benim yaşadığımı yaşarsan aklına ben geleyim...ne demek istiyosun sen benim yaşadıklarımı yaşa inşallah mı konu sahibi..ilginçsiniz

Bende suan gorusmuyorum
Esim gorusur ama ona bise diyemem
Ama benden isterse cok kotu seyler olur
Sende oyle yap esinin ailesi neticede esin gorusmek isterse napabilirsin ki

bak ne güzel avatarının altında bile herşeyim kızım yazıyor ..benim de öyle inan ..burda anlatmadığım sizlerin duyunca ayyyy diyeceği çok şey yaşadım ben hiç bir şey sebepsiz değildir inanın. .ama yazabildiğim kadarını yazdım..belki bende sizler gibi dışardan okusam sizin gibi yazarım bilemem .ama kimseye beddua etmedim ..sadece yaşadıklarımı yaşasaydın anlardın demek istedim hepsi bu..yinede biz kadınız ve ben sizlerle paylaşınca birazda olsa rahatladım. .yanlış anlaşılmayım o bana yeter..

konu sahibi gün gelir evladın seninle on yıl görüşmez ise o zaman gel buraya yaz olur mu..keskin kinin ve inadının cezasız kalmayacağını umuyorum ben..yaşadığın her şeye rağmen.

Son düzenleme:
senin durumuna son dakika bedduana kadar üzülüyordum ki karakterini saçım saçım gösterdin bize böyle biri olmadığını umut ettim ama yazdığın yanlışı göstermemize rağmen hala gık demiyorsan benim sana bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.:

İfadelerinizden beklenti içinde olduğunuzu anlıyorum.
Fazla beklenti insanları uzaklaştırmış olabilir.

yumuşadı işte bir kere geldiler ya ..benimde derdim bu zaten nasıl olurda 10 yıl bir kere geldiler diye unutulur aklım almıyor
Eşinizin içinin yangınıyla sarfettiği sözleri ısıtıp ısıtıp koymayın önüne lütfen.
Bugün birbirlerini silerler yarın birbirleri için ölürler. Onların ilişkisine karışmayın.
İçim yandı yahu. Sen de annesin nasıl olur da onların görüşmemelerinden keyif alırsın?
10 yıl görmediği evlatlarına uzattığı zeytin dalıyla huzurunuzu bozacağını bilseydi
eminim bağrına taş basar, gelmezdi.
Yapmayın yapmayın lütfen. Girmeyin ana evlat arasına.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…