.

Al karşına söyle sen bende güvensizlik uyandırdığın için ben de telefonunu kurcaladım böyle şeyler var de... uğraşma da düzelirim der düzelmez. kız da ona öyle laçka konuşacak yüzü bulmuş demekki...

Facebook aldatmaları out, whata. Adatmaları in oluyor sanırım. Ne diyeyim ki olgunlaşmamış bir erkek modeli. Ne kadardır nişanlısınız?

Kimden neyi saklıyor bir düşün!! kilitler şifreler olaylar olaylar..

Erkek arkadasınız sızın durumu fark ettıgınızı bılmıyor, Kız arkadaşınızın telefonunun numarasını erkek ısmıyle kaydedın.. Benzer mesajları sıze yazsın.. Ortalık yerde bırakın gordugunde verecegı tepkısını bi görün o zaman..

Sana cok deger verio kizin biri ona hayatim dio allah bilir neler dio baska bisiler karistirilior ki tele sifreler konuluor tel cepte gezior ama sizi sevior ya kendini mi aldatiosun sen yaninda twlini eline alip sifrelerini iste senin gormeni istemedigi bisi var ki tele sifre koyuyo yani bi insan sevdiginin yaninda telini masanin ustune koyamiorsa orda problem var

allah bu whatsapi cikaranin bin belasini versin

Gerçekten kızıyorum ama. Sizin nişanlınız sadakat kavramından bihaber. Sizin "aldatma" ile ilgili kafanız karışık. Ama siz gidin hiç tanımadığınız yabanci bir yazılımcıya beddua edin. Aferim. Öncelikle aldatma sadece bir kadına dokununca ya da sevgili olunca olmaz. Nişanlısı varken sizi rahatsız edecek her türlü hareketi yanlıştır. Sizden saklaması gereken her türlü konuşma aldatmadır. Hayatınızdaki sorunlar, çapsız adamlar için whatsapp ya da bunu yazan adamları suçlarsanız daha böyle çok sorun yaşarsınız. Whatsapp dediğin şey mesaj atmak gibi bir şey. Oldu olacak Graham Bell'e kadar küfredelim. Ne de olsa bu insanları suçlamak daha kolay.

Konunun whatsapp la ilgisi yok bence onun içinde varmış ya siz çok kıskançsınız pireyi deve yaptığınız için herşeyi şifreliyor yada bir haltlar karıştırıyor

kız buna hayatım demiş bu da o konuşmanın ekran görüntüsünü mü almış. bir de saklıyor
bu adamdan koca olmaz

sadece güvenin mi sarsıldı yani
aldattığına ikna olman için üst üste fotolarını mı görmen lazım

güvenin sadece "sarsıldı" mı?
her şeyi yüzüne vurup ayrılmak için daha ne bekliyorsun?

Bu durumda susmak yanlis, kiyameti kopartmak o telefonu basinda kirmak lazim,al sana sifre deyip ve yüzügü avucuna birakmak en dogrusu.... Siz simdiden böyle yüz verirseniz oooo daha cok konular acarsiniz buraya...

hmmm seni herkesten üstün tutarken başkalarına neden hayatım diye hitap ediyor? ya da beni o kız/lardan üstün tutması yeterli benim için diyorsan o zaman Ok.

Fındık beyinli kısmında ne güldüm canım yaaaa
Bence yolla bunu sen , daha nişanlıyken yaptığına bak

Pek iyi kokular almadım. Nolursa olsun gizlilik hoş değil. Korkacağı bir şey yoksa sizden de korkmasın arkadaşımla görüşüyorum arkadaşça desin. Ama nişanlınız niyeti bozmuş gibi.

sorun watup değil bence nişanlınız. en ufak bir ışık sızmasından dışarıya kaçmaya çalışmış. hayatım diye hitap edilmiş. daha ne aldatmamıştır diyosunuz nasıl güvenebiliyosunuz başka kızların fotoları falan varken hayret. bence ilişikinizi bir daha gözden geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…