.

Üzülmeyesin diye korktum.
Sıkılmayasın diye korktum.
Gücenmeyesin diye korktum.
Kırılmayasın diye korktum.
Kızarsın diye korktum.
Say say bitmez bu bahaneler.

Madem öğrenince bişey olacağından korktun. O zaman bir halt yedin ki korkuyorsun. Hadi diyelim bişey yok, bu daha kötü. Senin karşına çıkıpta bu da benim arkadaşım demeye cesareti yok.

Neyi saklıyorsun, neden saklıyorsun, diye sorarlar adama.
Afedersin de nişanlın seni herkesten üstün tutmuyor. Herkesten çok salak yerine koyuyor...

sorun watup değil bence nişanlınız. en ufak bir ışık sızmasından dışarıya kaçmaya çalışmış. hayatım diye hitap edilmiş. daha ne aldatmamıştır diyosunuz nasıl güvenebiliyosunuz başka kızların fotoları falan varken hayret. bence ilişikinizi bir daha gözden geçirin
Aldatma yok. Keyfi muhabbet var. Daaaa
Adama bunu da sorarlar. Madem gece gece vaktin var, sevgilinle niye sohbet etmiyorsun.
İnsan sevdiği kadınla muhabbet etmek istemez mi? Ha bir derdini anlatsa anlarımda, öyle mıç mıç geyik muhabbeti..
Aldatmamış, yani kapıdan çıkmamış.
Kapıyı açmış...
Tiiiiz kellesi vurulaaaaaa. :KK11::KK9::KK9::KK9:

Nişanlın yeni heyecanlar peşinde, bi halt yemeyen insan zaten telefonunu saklayıp üstüne yalan söylemez, bir an önce nişanı at ileride sana boynuzları takar bu herif , düşünsene biri gelip sana senin kocanı şurda bi kadınla el ele gördük dese mi iyi ? o zamanda çocuğumun babası diye çekerim dersin kendi gençliğini bitirirsin , en iyisi bugün şimdi çıkar yüzüğü bohçala eşyaları gönder ...

Bu konunun başlığı aldalıyorum olmalı whatsapp değil ki ... Adam seni baya baya aldalıyor sen whatsapp a takılı kalmışsın, hemde 1 kızla değil bir kaç kızla... ohooo sen böyle whatsapp derken o işi pişiriyo

merhaba kizlar burda yeniyim.sirf icimi dokmek ve akil almak icin buraya uye oldum.2 yildir nisanliyim yaklasik 3 aydir whatsapp kullaniyor.daha once benden telefonunu hic saklamazdi simdi boyle adetleri cikti.telefonuna sifreler koyuyo surekli cebinde bende bu durumdan killanip bos aninda telefonu kurcaladim.kurcalamaz olaydim!bi kiz arkadasi var daha once adini duymadigim sordugumda erkek demisti fakat kurcaladigimda kiz oldugunu ogrendim bi lackalik hosuma gitmeyen bi konusma yoktu fakat canimi sikti ve guvenimi sarsti aciklamasi da kizmamdan korktugu icin yalan soylemis buraya kadar bisey yok.fakat sabahlara kadar whatsappta birileriyle konustugunu biliyodum.bu sefer de galeriye sifre koymus 1saat once telefonuna tekrar baktim yedeklenen fotograflara sifre koyamiyosun findik beyinli bu detayi atlamis.ekran goruntuleri vardi kizin biri hayatim diye hitap ediyo bi kac kizin fotografini gordum soka girdim.belli etmedim simdilik bisey ama icim icimi yiyo.ne zamandan beri bu pespaye durumun icindeyim merak ediyorum guvenim iyice sarsildi.lutfen bana bi yol gosterin
üzgünüm ama bitmiş ...
hayrlısı neyse o olsun

merhaba kizlar burda yeniyim.sirf icimi dokmek ve akil almak icin buraya uye oldum.2 yildir nisanliyim yaklasik 3 aydir whatsapp kullaniyor.daha once benden telefonunu hic saklamazdi simdi boyle adetleri cikti.telefonuna sifreler koyuyo surekli cebinde bende bu durumdan killanip bos aninda telefonu kurcaladim.kurcalamaz olaydim!bi kiz arkadasi var daha once adini duymadigim sordugumda erkek demisti fakat kurcaladigimda kiz oldugunu ogrendim bi lackalik hosuma gitmeyen bi konusma yoktu fakat canimi sikti ve guvenimi sarsti aciklamasi da kizmamdan korktugu icin yalan soylemis buraya kadar bisey yok.fakat sabahlara kadar whatsappta birileriyle konustugunu biliyodum.bu sefer de galeriye sifre koymus 1saat once telefonuna tekrar baktim yedeklenen fotograflara sifre koyamiyosun findik beyinli bu detayi atlamis.ekran goruntuleri vardi kizin biri hayatim diye hitap ediyo bi kac kizin fotografini gordum soka girdim.belli etmedim simdilik bisey ama icim icimi yiyo.ne zamandan beri bu pespaye durumun icindeyim merak ediyorum guvenim iyice sarsildi.lutfen bana bi yol gosterin

güvenin sadece sarsılmakla kalmaz herhalde..
bu adamla hala evlenmeyi düşünyor gibisin...bile bile..
evlenince düzelir saflığına düşersen ..seni aldattığında ağzını açma hakkını kaybedersin..
özür dahi dilese..pişman dahi olsa...sen onu bu şekilde kabul ettiğin için..hemen olmasada bir süre sonra yine başlayacaktır..
kim bilir belki ozaman çocukta olacak..

nişanlının içi whatsapp olmuş zaten her yere yazıyo..at nişanı hemen ..

Whatssaple ne alakasi var ?
Her whatsapp kullanan erkek senin nisanlin gibi sulu sulu yazismiyor.
Ayrica gelmissin burda sustum cunku nisanlim yapmaz diyorsun ..
Ee bizden ne istiyorsun ne yapalim? Ne diyelim simdi...

Yalniz sunu bil , aldatan her erkek nisanlisina esine duskun olur unutma..

butun bunlar whatsapi kullanmaya basladiktan sonra oldu.bundan once hic bisi yoktu.zaten facebook vs kullanmiyo arkadaslariyla konusmak istiyo gorusmek istiyo bunu anliyorum koydugu sifre de benim kiskancligim tuzundrn bunun da farkindayim ama ne alaka fotograflar ben su anda buna takilmis durumdayim ben bi erkege fotograflarimi durduk yere gondersem ya ondan hoslaniyorumdur yada o beenim sevgilimdir bu bu kadar net.soyle de bisi var o fotograflar be amacla gonderildi asil bunun nedenini ogrenip ona gore hareket etmek lazim beni tatmin edicrk bi aciklama yapmadi ki zaten buna ben musade etmedim sakin kafayla sorucam

sustum cunku ortada beni aldattigina dair bi kanit yok.boyle bisey oldugunu da sanmiyorum cunku gercekten bana deger veriyo beni herkesten ustun tutuyo beim takildigim konu fazlasiyla lacka olmasi arkadasidir muhakkak aciklanamicak hic bisey yoktur biz birlikte calisiyoruz sabah 8drn gece 2ye kadar dukkandayiz gozu disarda olsa bunu farkederim eski arkadasliklarini ozledigiini dusunuyorum benim karsi cikicagimdan dolayi da her zaman sakliyo bu da bende suphe uyandiriyo bu oyle pis bisey ki bi kere insanin icine dustu mu boku yedin.siz siz olun whatsapp kullanmayin kullandirtmayin
Adam birileriyle hayatım diye konuşuyor ve sizi aldatmadigindan emininiz iyle mı

Karde
butun bunlar whatsapi kullanmaya basladiktan sonra oldu.bundan once hic bisi yoktu.zaten facebook vs kullanmiyo arkadaslariyla konusmak istiyo gorusmek istiyo bunu anliyorum koydugu sifre de benim kiskancligim tuzundrn bunun da farkindayim ama ne alaka fotograflar ben su anda buna takilmis durumdayim ben bi erkege fotograflarimi durduk yere gondersem ya ondan hoslaniyorumdur yada o beenim sevgilimdir bu bu kadar net.soyle de bisi var o fotograflar be amacla gonderildi asil bunun nedenini ogrenip ona gore hareket etmek lazim beni tatmin edicrk bi aciklama yapmadi ki zaten buna ben musade etmedim sakin kafayla sorucam
Kardeş fikrini sormuşsun söylenmiş ama sen hala nişanlını değil whatsapp suçluyorsun bir kadın kocama nişanlıma hayatım diyecek ailesi dışında bende aldattı mı açıklaması var mı diye sorucam aldatmış neyin açıklaması yokki her suçun var ha sen siyorsan ki aldatsın ben seviyorum diyorsan mutluluklar...

Tamam iste demekki yeterli ortam ve araç olunca yapıyormuş.

Ilk defa birine net birsekilde ayril diycem.nisanliyken bunu yapan evlenip camasir bulasik bebek buyutme derfine girdiginixde neler yapmaz.

Konuyu neden actiniz merak ettim.. Siz kendinizi çok güzel ikna ediyorsunuz biz ne diyelim ki..

Back
X