- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Sen hiç bir şekilde ölme kimse sana oyle bir şey demiyor...ama bosanman gerektiğini düşünüyorum çünkü ortada bir aldatma var...çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
E az önce çok pişmanım namaza başladım tek hatamın bedelini ödüyorum diye ağlıyordun? Sen pişman falan değilsin ki hamile kalmasan aldatmaya devam edecekmişsin. Eşinle mutlu değilsen boşanacaktın bunun çözümü aldatmak değil.çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
nerdeyse iyiki aldattım kocamı diyeksiniz yazık kocanıza birde kalkmış kimden diye soruyorsunuz boşanın yazık kocanıza sizin gibi biriyle daha fazla aynı yerde kalmasın allah sizin gibi insanlardan uzak etsinçocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
Bu asli derken banami demis ben anlayamadim da tambüyük bir yanlış yapmışsın. kimse sana aferim ne güzel yapmışsın demez. tabikii eleştirileceksin yada şüphe ile karşılanacaksın. buna şaşırma.
bilmiyorum eşimin şüphesi içime boalmadıgı için ve benm o tarhte yalnız kaldığım için ben baka sehrde idim diyor doğru daben olsam bende süphelenrdm ben ne yapacgm bilmyrm kendimi öldrmek bile istyrm
Burda yazdigin asli benmiyim acaba ogreneblirmiyim ???bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp
tek korkum göt korkusu olsa idi simdye basımın ve götümün çaresine bakardım emn ol tek korkum eger o adamdan ise eşim test yaptrmasa bile ben onunla yaptrcam ondan ise ben bu senin bebegn diye nasıl yutturmaya calsıırım yani vicdanım nasıl rahat olur öldrsn ben zaten ölmüşüm ölmden öt köy yok tek huzur verici yer müslman ölmden korkmaz ölmek için dogdk ben hata yaptm her insan gibi ama bedeli agr boşanmak deil ama başka birsey lütfen beni cidddiye alanlar yazsın allah içinnnnnnnnnnnnnaşık oldum yaptım diyorsun ya hani pişmandın. tek korkun g.. korkusu. kocan öğrenirse yaşatmaz ama kocandansa ne olacak elalem zevk için ben aşk için öyle mi. yazık gerçekten
söyle bi durumda var yalnız ilk ögrendgmde 1 buçuk aylık hamle oldgm söylendi yani esim gelir gelmez ögrendm eşim 1 ay durdu ve geldi
Olabilir arkadaşım... Arada altı gün var ve eşinle 9.gunde birlikte olmuşsun o adamla 15 gunde... Yumurtlama genelde 12 ile 18 günler arası olur... Öbür adamdan olma olasılığı çok yüksek...söyle bi durumda var yalnız ilk ögrendgmde 1 buçuk aylık hamle oldgm söylendi yani esim gelir gelmez ögrendm eşim 1 ay durdu ve geldi
durda ben bunu yapamamBu söylemlerin hiç inandirici değil mesela bizim yaptiğimiz mi ayip bir daha düşün. Bebeği aldirman gerekirdi neden bu kadar geç kaldin kimden olduğunu öğrendikten sonra ne değişecek oğlunda varmiş boşansan ailen arkanda durur mu?
ya bırak allasen. az önce zevk için yapanlar iyi de ben aşk için yaptım çok mu dedin resmentek korkum göt korkusu olsa idi simdye basımın ve götümün çaresine bakardım emn ol tek korkum eger o adamdan ise eşim test yaptrmasa bile ben onunlaa yaptrcam ondan ise ben bu senin bebegn diye nasıl yutturmaya calsıırım yani vicdanım nasıl rahat olur öldrsn ben zaten ölmüşüm ölmden öt köy yok tek huzur verici yer müslman ölmden korkmaz ölmek için dogdk ben hata yaptm her insan gibi ama bedeli agr boşanmak deil ama başka birsey lütfen beni cidddiye alanlar yazsın allah içinnnnnnnnnnnnn
iyi aldatan adamlara artık hiç kızmayalım,demek ki kadınlar adamları başkalarına itiyorçocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
Kocanız elleriyle itmiş diyorsunuz da gören de sanki kocanız başka adamla sizi taa yatağa taşıyıp koydu da ahlaksız şeyler yapmanızı sağlamış gibi davranıyorsunuz. Kimse burada çocuğunuzun kimden olduğunu anlayamaz. Ayrıca çocuk diğer adamdan olmasa bile yine de kocanız sizin başka adamlarla yatıp kalktığınıza ne tepki verecek? Çocuk benim nasıl olsa diyip affedeceğini hiç zannetmeyin.çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
bu konuya da namus bacak arasında dediniz ya helal olsun valla. daha nerede olacak namus çok merak ediyorumKadin diyoki hamileyim dna testi yapilabilir mi bu durumda?? Gelen yorunlara bittimmm kocandan bosan adama yazik nasil boyle bi sey yaptin vidi vidi ya sizenee??? Soruya cevap versenize? Milletin ahlakinin derdi baskalarini neden bu kadar geriyo anlamiyorum. Herkes cok namuslu massallahh. Tek namus o bacak arasinda degill herkes hata yapar kimseninde haddi degil burnunu sokmak hesap verecegi merci ne benim nede sizlersiniz. Kadin zor durumda hemde cok zor durumda biraz sagduyulu olmak lazim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?