- 13 Ağustos 2014
- 183
- 27
- 38
- Konu Sahibi wingless butterfly
-
ne kadar seviyesizsiniz sadece yanlışlıkla gönder tuşuna bastım boş gitti bana yardımcı olmayın mümkünse işim kaliteli insanlarlaağlamada anlat hadi..önce git yüzünü yıka salya sümük olmasın mümkünse
gayet dostanece yazdım ben yorumumu . senin anlamanda seviyesizlik varsa ben ne yapayım...edepsizne kadar seviyesizsiniz sadece yanlışlıkla gönder tuşuna bastım boş gitti bana yardımcı olmayın mümkünse işim kaliteli insanlarla
merhaba konu zaten güncel olarak açıldı şuan canım tşkrlr msj içinCanım bnm anladığım kadarı ile şu an hassassın herkezin eşinin ailesi ile sorunları var bn anlatsam bi kitap olur ama en önemlisi eşini seviyosan katlanmandır inan gerçekten sorunu da anlatırsan daha rahat his ediceksin kendini
gayet dostanece yazdım ben yorumumu . senin anlamanda seviyesizlik varsa ben ne yapayım...edepsiz
gerçekten çok edeplisiniz teşekkür ederim size
topiğin batsın konu sahibi birde kısa seviyesiz demiş konunun seviyesi bile yok ki ortadayenile yenile sayfayı hala tık yok.Konu sahibi yorumlara cevap yetiştirmekten sorunu yazmayı es geçti sanırım.Eee ne de olsa işi kaliteli insanlarlaymış..Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?