24 yaşında 4 yıllık evli bir çocuk annesiyim :)
54 kilo ile evlenip ye iç yat hamilelik doğum derken şuan 78.5 kiloyum bu dört senede diyetisyene gittim , spora başladım bıraktım ,evde kendim çabaladım ama hiç sonuç elde edemedim . sebeplerinden birincisi metebolizma hızımın yavaş olması ve buna paralel hevesimin kırılması ikinicisi kilo vereceğime yeterince inanmamam.diyetisyene gittiğim zamanlarda haftalarca kilo veremediğim oldu.power plateye başladım sıkılaştım ama yine kilo veremedim ..
artık süre belirlemiyorum kendime . şu zamanda şu kiloya ineceğim değil ben sonunda 55 kiloyu göreceğim diyorum ...
1- düzenli olarak 3 ana 3 ara öğün olarak besleneceğim
2-yemeklerden yarım saat önce bitki çayımı içeceğim
3-günde 30 dk yürüyüş 15 dk eliptik yapacağım
4-günde 3 litr su içmeye özen göstreceğim
5-günlüğüme sadık kalıp her gün düzenli yazağım ..
Sabah 08:00 uyanma
08:30 kahvaltı
10:30 ara öğün
14.00 öğle yemeği ( kızımın balesinden dolayı saat 13.00 da öğle yemeği yiyemiyorum)
17.00 ara öğün
19.00 akşam yemeği
21.30 ara öğün
şimdilik yapmaya çalışacağım şeyler bunlar =)
haftada bir tartınacağım .tartı resmini de eklemeyi ihmal etmeyeceğim.
54 kilo ile evlenip ye iç yat hamilelik doğum derken şuan 78.5 kiloyum bu dört senede diyetisyene gittim , spora başladım bıraktım ,evde kendim çabaladım ama hiç sonuç elde edemedim . sebeplerinden birincisi metebolizma hızımın yavaş olması ve buna paralel hevesimin kırılması ikinicisi kilo vereceğime yeterince inanmamam.diyetisyene gittiğim zamanlarda haftalarca kilo veremediğim oldu.power plateye başladım sıkılaştım ama yine kilo veremedim ..
artık süre belirlemiyorum kendime . şu zamanda şu kiloya ineceğim değil ben sonunda 55 kiloyu göreceğim diyorum ...
1- düzenli olarak 3 ana 3 ara öğün olarak besleneceğim
2-yemeklerden yarım saat önce bitki çayımı içeceğim
3-günde 30 dk yürüyüş 15 dk eliptik yapacağım
4-günde 3 litr su içmeye özen göstreceğim
5-günlüğüme sadık kalıp her gün düzenli yazağım ..
Sabah 08:00 uyanma
08:30 kahvaltı
10:30 ara öğün
14.00 öğle yemeği ( kızımın balesinden dolayı saat 13.00 da öğle yemeği yiyemiyorum)
17.00 ara öğün
19.00 akşam yemeği
21.30 ara öğün
şimdilik yapmaya çalışacağım şeyler bunlar =)
haftada bir tartınacağım .tartı resmini de eklemeyi ihmal etmeyeceğim.
Son düzenleme: