- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
ondan öğün olmaz. Ben 1 çay bardağı kefir içiyorum bazen ara öğün olarak.Şu activia yoğurtlardan aldım sizce öğün yerine mi yemeliyim, 5 günlük aldım
Süpersin, harika 7 kilo müthişDiyette 39. günüm. Toplam kilo kaybım 7. Emeklerimin karşılığını almak müthiş.
Maşallah canım, maşallahÇok disiplinli davrandım. Her gün spor, diyetime uydum, detoks suyumu içtim.
Bence abur cuburu kes canım. Benim sedece günde 15 20 gr kek hakkım var onu yiyorum çayın yanında. Mutfak tartısı aldım tartıyorum. 2 öğün 2 ara öğün besleniyorum. İlk ara öğün şekersiz Türk kahvesi, metabolizmayı hızlandırıyor yanına 2 kuru kayııs yarım ceviz. Akşam da çok az yağlı bol salata yanına sebze yemeği biraz da et (köfte ya da hindi ya da yemeğin içinde et oluyor. Haftada bir gün balık günüm. Balık yanına bol salata. Akşam da çay saatim 15 20 gr kek 2 kuru kayısı bir yarım cebiz. Bazen yatmadan önce bir çay bardağı kefir ya da 4 5 erik, çilek ya da elma yiyorum. Acıkıyorsan bol salata ye. Bol salata su ile dengeliyorum açlık durumumu. Bir de detoks suyunda çubuk tarçın var o da yardımcı oluyor bana. Kan şekerini dengeliyor. Dengeli beslendim ama ekmek te yedim, yumurta her gün 2 tane. Haftada 4 5 gün et tükettim. Peynir az yediğim için bazı akşamlar kefir ya da akşam yemeğinde salata yerine yoğurt ya da ayran tükettim. Kuru kayısı ceviz yiyorum zaten gün içinde i. Dengeli bir beslenme oldu.Maşallah canım, maşallahgün içinde nasıl yiyorsun yani porsiyon olarak felan ben doymuyorum öyle olunca yemeden sonra aburcubur yiyorum bizimkilerle
Çok güzel program oluşturmuşsun hem sen verdiğin kiloları geride almazsın, çok sağlıklı ve dengeli olmuş bende dediklerini denicemBence abur cuburu kes canım. Benim sedece günde 15 20 gr kek hakkım var onu yiyorum çayın yanında. Mutfak tartısı aldım tartıyorum. 2 öğün 2 ara öğün besleniyorum. İlk ara öğün şekersiz Türk kahvesi, metabolizmayı hızlandırıyor yanına 2 kuru kayııs yarım ceviz. Akşam da çok az yağlı bol salata yanına sebze yemeği biraz da et (köfte ya da hindi ya da yemeğin içinde et oluyor. Haftada bir gün balık günüm. Balık yanına bol salata. Akşam da çay saatim 15 20 gr kek 2 kuru kayısı bir yarım cebiz. Bazen yatmadan önce bir çay bardağı kefir ya da 4 5 erik, çilek ya da elma yiyorum. Acıkıyorsan bol salata ye. Bol salata su ile dengeliyorum açlık durumumu. Bir de detoks suyunda çubuk tarçın var o da yardımcı oluyor bana. Kan şekerini dengeliyor. Dengeli beslendim ama ekmek te yedim, yumurta her gün 2 tane. Haftada 4 5 gün et tükettim. Peynir az yediğim için bazı akşamlar kefir ya da akşam yemeğinde salata yerine yoğurt ya da ayran tükettim. Kuru kayısı ceviz yiyorum zaten gün içinde i. Dengeli bir beslenme oldu.
Tebrik ediyorum saskitoÇok disiplinli davrandım. Her gün spor, diyetime uydum, detoks suyumu içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?