- 10 Mayıs 2014
- 229
- 106
- 123
- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
80 kiloyum boyum 165 yasim 36Doğruyu söylemek gerekirse bende aynıydım ama biranda başladım spora ve ekmeğide önceden kesmiştim zaten, sende benim gibi tablo oluşturabilirsin buzdolabına asarsan ev ahalisi göreceği için biraz daha dikkat ediyorsun ister istemez sabah tekrar paylaşıcam tabloları bir ay bitti sende deneyebilirsin önemli olan karar vermek sanırımzaten spora başlayınca o kadar yorulduğun için psikolojik en az yiyesim geliyor mesajla tatlı yerken yemesin mi sorum boşa gidicek diye daha az yiyorsun sporunda çok etkisi var kaç kilosun ve boyun yaşın kaç
Bende aynıydım sadece yaşım daha küçük 30 yaşındayım80 kiloyum boyum 165 yasim 36
Çok hızlı kilo vermeye başladın. Hiçbirşey yemiyor musun?1.ay
78.5. ➡ 74.2
2.ay
GÜN. KİLO GÜN. KİLO
1.gün. 74.2 16.gün.
2.gün. 73.1 17.gün.
3.gün. 72.5 18.gün.
4.gün. 19.gün.
5.gün. 20.gün.
6.gün. 21.gün.
7.gün. 22.gün
8.gün. 23.gün
9.gün. 24.gün
10.gün. 25.gün
11.gün. 26.gün
12.gün. 27.gün
13.gün. 28.gün
14.gün. 29.gün
15.gün 30.gün
Yok yiyorum baya ama herlade sporun etkisi var hatta çok yedim yarına gitmez diyorum gidiyorÇok hızlı kilo vermeye başladın. Hiçbirşey yemiyor musun?
Regl dönemi ve öncesi yağ yakmak zorlaşıyor sanırım. Benim de yavaşladığı dönem regl dönemi olmuştu. HarikasınYok yiyorum baya ama herlade sporun etkisi var hatta çok yedim yarına gitmez diyorum gidiyor ✔ama bir kaç güne durur tekrar, Bayadır durmuştu yeni iniyor kilo, bu ayki hedefim 70 kiloya düşmek inşallah
Sağol canım, yarından itibaren 3 günlük ddtoks yapıcam sabah akşam cacık ve mercimek çorbası içicemRegl dönemi ve öncesi yağ yakmak zorlaşıyor sanırım. Benim de yavaşladığı dönem regl dönemi olmuştu. Harikasın
Tabikii katılabilirsinizSlm sayfanı takıp ettim tebrik ediyorum,ilgimi çeken bende 78,1 ile başladım ve 3 gündür diyetteyim diyet arkadaşı arıyorum sana katılabilir miyim?ben doğum kilolarını vermeye çalışıyorum boyum 1.65 yaş 34 ve yeni başladım azimliyimspor yapmaya pek zamanım olur mu zaman gösterecek 2 çocukla..
Zaten sağlıklı şekilde kilo verirken böyle oluyor, sende dotoks deneyip bünyeyi şaşırtabilir yada bir gün bozup bünyenin şaşırtmayı deneyebilirsin işe yarı aktır, hep aynı şekilde devam edince bünye alışıyormuş sende büyük ihtimal yağdan kaybediyorsun bedenindeki incelme nasılBu hafta 500 gr verebildim. İlk 3 hafta 1500 er gr vermiştim,sonraki hafta 900 bu hafta da 500 gr vermişim. Gittikçe kilo vermem yavaşlıyor. Geçen hafta regl den dolayı öyle olmuştur diye düşündüm ama bu hafta daha da azaldı.
Normalde şekilde en az 1kg vermem gerekiyor. Detoks suyu da kullanıyorum. Bu ara az uyuyorum onun etkisi de olabilir. Bir iki gün diyeti bozup sonra devam etmeyi deneyebilirim. 6kg verdiğim için incelme fena değil.Zaten sağlıklı şekilde kilo verirken böyle oluyor, sende dotoks deneyip bünyeyi şaşırtabilir yada bir gün bozup bünyenin şaşırtmayı deneyebilirsin işe yarı aktır, hep aynı şekilde devam edince bünye alışıyormuş sende büyük ihtimal yağdan kaybediyorsun bedenindeki incelme nasıl
5 günlük diyet başlangıç:78.1
1.gün. 77,8 (patates salatası)
2.gün. 77,4 (sebze günü ben közlenmiş patlıcan salatası tükettim
3.gün. 77,2(et günü tavuk tükettim
4.gün. 76,6 (meyve )
5.gün. ?? yumurta salatası günündeyim sonuç yarın bakalım
Aralarda sekersiz sütlü Nescafe ve yanında 1 küçük çikolata ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?