78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Ben ne olursa olsun o yaştaki bir insana aynı şekilde küfür etmezdim sanırım. Yani normalde biraz ağzım bozuktur ama sadece arkadaşlarımla aramda konuşurken küfürlü konuşurum. Ciddi bir şekilde tartışırken küfür etmem. Onun dışında bence sırf yaşlı olduğu için bir insan saygıyı hak ediyor diye bir şey de yok. Küfür etmeden de cevap verebilirdiniz.

Forumun kelime anlamı tartışma alanı. Ama burada birinin fikrine karşı çıksan, fikir tartışmak istesen “linçliyollllaaaa” diye çığlık atılıyor sürekli. O da yetmez gibi polemikten banlanıyoruz. Kelime anlamı tartışma alanı olan bir platformda tartışmak yasak

Bu manolya karpuzcu manolya mı yoksa
manolyanin butun uyeliklerini biliyor musun? ben hep gozden kaciriyorum bir suru de konusu var bakicam diyorum ama o kadar cok ki ozellikle kocasinin babasini dovdugunu cok duydum burada ama konuyu bi turlu bulamadim.

manolyanin butun uyeliklerini biliyor musun? ben hep gozden kaciriyorum bir suru de konusu var bakicam diyorum ama o kadar cok ki ozellikle kocasinin babasini dovdugunu cok duydum burada ama konuyu bi turlu bulamadim.
Sarımanolya yazıp arat bulursun bütün konularını ve nicklerini. Her konusunda biri uyanıp aaaa sarımanolya diyor çünkü

Yok ben pek bilmiyordum bu üyeyi ama ismi ve karpuz muhabbetini sürekli duyuyordum. Sürekli hesap açıyor ben bile kaç tanesine denk geldim

Karpuz muhabbeti şurada başlamış sanırım
Üç dediler ama ben daha fazla çıktım.hep asansörlü binadaydim.su karpuz nasıl taşınır o merdivenlerden bilemedom

Üstünüze neden alindiniz ben isim belirtmedim.Garip olan sizsiniz bence.

Üstünüze neden alindiniz ben isim belirtmedim.Garip olan sizsiniz bence.
e konuda sizden farkli dusunenlerden biri benim? isim vermeden yazinca ne oluyor ki? ben direkt alintilar veya isim soylerim kimden korkacagim.

e konuda sizden farkli dusunenlerden biri benim? isim vermeden yazinca ne oluyor ki? ben direkt alintilar veya isim soylerim kimden korkacagim.
Ben ilk iki sayfayı okudum diğerlerini okumadım.Birinden neden korkim iyi misiniz sizbana yazıp durmayın rica ederim.

Iki de sağlı sollu tokat atsaydin diye bitirecek gibi yazmışsınız. Insanlarin karakterini de karşısındaki belirlemez.

Bence de ne istersen yap ne demek ? Çocuk toplu yaşama ahlakını nasıl kazanacak acaba. Ne istersem yaparım annemden izin çıktı çok yanlış, başkalarını rahatsız etmeden oyna denmeli. Eşimin yengesi konu sahibi gibi. Oğlu kp in arabasının aynasını 2 kez kırdı, keza mahallede zarar vermediği araba kalmadı. Bağırır çağırır... 7 yaşında çocuk mahallede kimse istemiyor sevmiyor. Annesi de konu sahibine pek benzer. Kimse benim çocuğuma karışmasın diyor

"Beni linçliyollaaa" demek "bazı insanlar benden farklı düşünüyorlar ama ben fikrimi savunacak tek bir cümle bile üretemiyorum" demek aslında.
Kendinden emin olan insan ağlaşmaz fikrini savunur; yeterince olgunsa da "ulan benimle aynı fikirde olan 2 kişi var ama karşıt fikirde olan 10 kişi var" der, savunduğu şeyi sorgular.

Bu arada konu ne bilmiyorum. Sen haksızsan söyle de linçleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…