- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çocuğu sokağa yalnız göndermem.cocuk oynuyo ben de merdivende oturuyorumTabiki de kimsenin bağrış çağrışa tahammülü yok,kastettğim yaşlıların bu konuda daha hassas olmasıydı.
konu sahibi işten geldiğimde demiş yani ilgilenmediği için sokağa salmış diyemeyiz.kadın işten gelmiş ve belli ki çocuğunu bi yerlere götürecek zaman bulamıyor.bir kadının anneliğine laf etmek burada bize düşmez.
kuşak çatışması hep oluyor maalesef , bu durum da bunun bir sonucu.teyze ne kadar kapının önünde oturma hakkına sahipse çocukta oynama hakkına sahip.ne yaşlı diye ne de çocuk diye yapılanlara göz yumulamaz elbette ki orta yolu bulmak her zaman en güzeli.
Sokakta 2 olaya tahammülüm yok,biri sevimli dostlarımıza eziyet edenlere,diğeride küfür edenlere.
Çok kere uyardım tınlamadılar bile,bu insanlar sevgisiz büyüyen tipler.
Çocukla sokaktayim ben de o oynarken1-konu sahibi hayatına ucundan dokunan herkesle kavgalı
2- çocuk henüz 4-5 yaşında sokakta yalnız bırakılmaz.
3-sokak oyun alanı değildir. Her mahallede çocukların oynaması için ayrılmış alanlar zaten var.
4-İnsanlar evinin önünde çocuk gürültüsü istemeyebilir.
5-kedi köpek kovalayan çocuklar ve aileleri uyarılır.
Tamam bundan sonra parkta oynat çocuğunu. Kimseyi rahatsız etmezsin kimse de seni rahatsız etmez böylece. Çocuk da iki insan yüzü görür.Çocukla sokaktayim ben de o oynarken
Işten geliyorum.park uzak.sadece 40.dakka falan kaliyo dışarıda.o da kediler var diye.Tamam bundan sonra parkta oynat çocuğunu. Kimseyi rahatsız etmezsin kimse de seni rahatsız etmez böylece. Çocuk da iki insan yüzü görür.
Şahsen benim için de sokak oyun alanı değil.Ama sokakta çocuk var diye kimsenin çocuğuna küfür etme hakkı yok bu yaşlı kadının.Ben de sitede oturuorum çocuklar pandemiden dolayı okula gitmedikleri için bir yıldır sitede oynuyolardi hem de gece gündüz.Sesten ben de rahatsız oluodum bazen.Ama çıkıp kimsenin çocuğuna küfür etmedim.Kedi köpek kovalayani ben de uyarırim olması gereken bu.Ama yaşlı diye de çocuğuma kimsenin küfür etmesine izin vermem kimse kusura bakmasın.Burdaki herkes de hayatında hiç küfür etmemiş modunda ya wala inanılır gibi deil.Rtuk denetimli dizi gibi oldu forum.Ben netfliks dizisiyim küfür de ederim,sinirlenirim de alkol de alırım,gülerim eglenirim de,kavga da ederim1-konu sahibi hayatına ucundan dokunan herkesle kavgalı
2- çocuk henüz 4-5 yaşında sokakta yalnız bırakılmaz.
3-sokak oyun alanı değildir. Her mahallede çocukların oynaması için ayrılmış alanlar zaten var.
4-İnsanlar evinin önünde çocuk gürültüsü istemeyebilir.
5-kedi köpek kovalayan çocuklar ve aileleri uyarılır.
Bacim cocuklari fanusa koyalim orda buyusunler burda ozellikle cocuk sahibi olmayanlarda bir cocuk dusmanligi var ama neyseIşten geliyorum.park uzak.sadece 40.dakka falan kaliyo dışarıda.o da kediler var diye.
Bacim cocuklari fanusa koyalim orda buyusunler burda ozellikle cocuk sahibi olmayanlarda bir cocuk dusmanligi var ama neysesokak kimsenin babasinin mali degil, kimsenin babasi ayran icmedi orda.. ister cocuk oynar sen oynarsin kimseyi ilgilendirmez. Cocuk kediyle oynuyo deyince illa eziyet mi etmis oluyor? Guzel bir sekilde oynayamaz mi? Ya da cocuk sokakta oynuyor deyince bagirmak cagirmak niye geliyor insanlarin aklina cocugum istedigini yap deyince git teyzenin kafasini kır camini tasla mi anliyo bunlar nedir. Park uzaktir halin yoktur hastasindir15 dk oynatirsin cocugun yanindayken.. cocuk sokaga birakilmaz tek ee yanliz birakmiyormus zaten. Tamam kimse cocuk yapmasin olanlarida kapatsin herkes odasina kilitlesinler kapiyida ama saygisi terbiyesi huysuz ihtiyarlar cocuklarin varligindan goruntulerinden rahatsiz olmasin bu mudur yani burdakiler ne cocuk olmus ne de cocuk buyutmusler
Viz gelir tiris gider hepside..yukarda yazdim acik acik bu yaziyi anlamayip baska yere ceken harbi kotu niyetlidir nettontriko cum boşuna uğraşma.Bir linç tayfa var ne desen kötüsün ne desen sorunlusun.Asla aksine inanmiolar kuzum
İşte ben manolya ne yapmış da kadın küfür etmiş, kadın gerçekten küfür etmiş mi sorularını sormaktan kendimi alamıyorum maalesef. Önyargılı olabilirim bu konuda.Şahsen benim için de sokak oyun alanı değil.Ama sokakta çocuk var diye kimsenin çocuğuna küfür etme hakkı yok bu yaşlı kadının.Ben de sitede oturuorum çocuklar pandemiden dolayı okula gitmedikleri için bir yıldır sitede oynuyolardi hem de gece gündüz.Sesten ben de rahatsız oluodum bazen.Ama çıkıp kimsenin çocuğuna küfür etmedim.Kedi köpek kovalayani ben de uyarırim olması gereken bu.Ama yaşlı diye de çocuğuma kimsenin küfür etmesine izin vermem kimse kusura bakmasın.Burdaki herkes de hayatında hiç küfür etmemiş modunda ya wala inanılır gibi deil.Rtuk denetimli dizi gibi oldu forum.Ben netfliks dizisiyim küfür de ederim,sinirlenirim de alkol de alırım,gülerim eglenirim de,kavga da ederim
niye insanlar sizinle ayni dusunmeyince linc tayfa oluyor? tontriko da mesela ben kendimi bildim bileli burada hep ayni pencereden bakar, cogu konuda farkli dusunuruz. ben ona hic linc tayfasi demedim. ne var ayni dusunmek zorunda miyiz? bir garipsiniz cidden.tontriko cum boşuna uğraşma.Bir linç tayfa var ne desen kötüsün ne desen sorunlusun.Asla aksine inanmiolar kuzum
Cunku siz hep ben tekniye insanlar sizinle ayni dusunmeyince linc tayfa oluyor? tontriko da mesela ben kendimi bildim bileli burada hep ayni pencereden bakar, cogu konuda farkli dusunuruz. ben ona hic linc tayfasi demedim. ne var ayni dusunmek zorunda miyiz? bir garipsiniz cidden.
simdi bu konuyla ne ilgisi var tontriko? senin de iyi anlastigin uyeler var. herkes kafasi kiminle uyusuyorsa onunla daha samimi bunda ne sorun var? bir konuda insanlar sizden farkli dusunuyorlar diye hemen linc tayfa diyorsunuz ben buna kiziyorum. halbuki kimsenin kimseyi lincledigi yok. aksine genelde dalga gecer gibi “simdi gelir xxxx derler, onlar cok bilirler ya” tarzi konusanlar var. herkesin hayata bakisi, durdugu yer baska. sirf farkli dusunuyoruz diye hemen yaftalamanizin anlami yok.Cunku siz hep ben tekyani gelipte sana bulasmam ya da digerlerine gerekte yok.. ayrica ayni pencereden bakmasamda kimsenin ne zekasiyla ne mukemmel
Hayatimla hava atmam burda.. ve genelde
Iyi niyetle yaklasirim.. ayni pencereyse bu evet ok
Valla bu konu niye bana dondusimdi bu konuyla ne ilgisi var tontriko? senin de iyi anlastigin uyeler var. herkes kafasi kiminle uyusuyorsa onunla daha samimi bunda ne sorun var? bir konuda insanlar sizden farkli dusunuyorlar diye hemen linc tayfa diyorsunuz ben buna kiziyorum. halbuki kimsenin kimseyi lincledigi yok. aksine genelde dalga gecer gibi “simdi gelir xxxx derler, onlar cok bilirler ya” tarzi konusanlar var. herkesin hayata bakisi, durdugu yer baska. sirf farkli dusunuyoruz diye hemen yaftalamanizin anlami yok.
Amaaaan manolya ya şu yeni nickine alışamadım. Senin için normal böyle şeyler.
Bunu sanırım anlatamam. Yaşlı bir insanın bana küfretmesi benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü. Ha çok konuşmak istersem neden öyle söylüyorsun teyze benim ne kotulugumu gördün diye konuya girer sohbeti çevirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?