78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Bu sefer basaricam benimle beraber bu yola varsaniz birlikte basarabilriz birbirimizi azinlendirriiz

Haydi BISMILLAH :)

Kalori hesabiyla.kilo vericem bol bol sporla tabi :) hergun kac kalori aldigimi bide haftada tartilicam burda belirticem
hedefim ayda 5 kilo
5 ayda 25 kilo
INŞALLAH :)

artik bu sefer kendim icin bisi yapıcam azim azim azim

Günlüğüm hayirli ugurlu olsun :)

Rejimden korkuyorum spora yazildim ama rejime korkuyorum kafama koydum yarin başlıyorum yoksa kilo veremmicemm stres oldum ALLAH yardimcim olsun
çok bilmişlik yapmak istemem canım bende sayfa açtım orda yazdım ama kısaca anlataym 1 hafta-10 gün gibi sürede sorunlarım yüzünden 8 kg verdim 75 idim. sonra evlendim 3 ayda 5 kg almışım ve 80 im. acayip kararlı başladım eşime yürüyüş bandı ve kond. bisikleti aldırdım aktif kullanıyorum. bence hazır diyetlere kafa yorma besinlerin kalori değerlerini ve günde ortalama ne kadar kalori harcadığına bak ona göre bir program uygula aldıkların verdiklerinden az olunca problem çözülür :) bir deftere veya buraya hergün yediklerini yaz. rejimden korkma canım bende hep tombuldum ama kaderim bu olmamalı dedim. yağlar benden korksun ben onlardan korkmam dedim. kendini motive et ve diyette olduğun sürekli aklında olmasın yoksa aç hissedersin kendini. tokum diye düşün sürekli canım başarılar eminim başarırsın kilolarımız yakın bende 60a inmek istiyorum inşallah kısa zamanda hedeflerimşze ulaşırız :) uzun oldu kusura bakma

Ne kusuru ESTAĞFURULLAH aksine cok sevindim destek verdiniz INŞALLAH 60 kilo olursun bende 55 60 arasi istiyorum canim beraber bu yolda devam edelim mi kilolarimizda hedefmizde ayni nedersiniz bende bianda 80ne yol aldim hep zayftim yaza dugunum var ksimetse mutlaka vermem lazim bu kilolari

kendime guvenim gitti kalori sayimiyla kilo vermek cok ii denemistim faydasi olmustu

INSALLAH emelimeze ulasiriz kilolardan kurtuluruz

buarada yeni evlenmissiniz mutluluklar dilerim :) darisi bana iNSALLAH :)

beraber kilolardan kurtulalimmi :)

Bendede kondsyon bisklet var kosu bandi var ama kulanan yok bende oyuzden bide spor salonuna yazildim oyy bi cesaret lazimmm bana

Gercekten cok guzel olur :) cok tesekkur ederim bu arada sanada cok mutluluklar umarim gelinligin icinde istedigin gibi olursunn :)

Bendede kondsyon bisklet var kosu bandi var ama kulanan yok bende oyuzden bide spor salonuna yazildim oyy bi cesaret lazimmm bana
cesaret veriyimmi? evet başlarda hızlı kg veriliyor ama iyi gaza geliyorsun :) dün 80.6 idim bu sabah kalktığımda 79.2 idim. bol bol su içiyorum spor yapıyorum yeşil çaykullanıyorum evet bu gidenlerin çoğu ödem ama olsun nlardan da kurtulmak gerek sonuçta. neler yaptığım 77 den 60 a gelen varmı diyet günlüğümde yazıyor. ve en kötüsü o sahip olduğun aletleri kullanmaman gerçekten. bisiklet hafif oluyor gün içinde tv nin karşısına getiriyorum orda kullanıyorum ve koşu bandına gecince pc den karşıma en sevdiğim programları açıyorum genelde komedi içerikli ve hem gülüyorum hem yürüyorum :)

Bende yapicam ALLAHIN izniyle sebzeleri aldim kepek ekmegimi aldim başlıyorum haydi bakalm valla drstegin oldu bu hale gelmem icn cok saol :) yesil Çayda aldimm sporda yapicam ahh odemlerden kurtulsam bari

sence 5 aya kac kilo verilir hedef ne olmali

spor ile desteklersen ayda 5 kg vermen mümkün ama en kötüsünü düşünelim diyelim 3-4 arası verdin yani 15-20 arası gider canım ama fazlası giderse bu da daha çok sevinmene yol acar :) ayda 4 diye hesapla ama sporu düzenli yaparsan her gün 5-6 rahat verirsin canım:) bi yararım olduysa ne mutlu banaaaa

Yararin oldu cok sagol canim ay keske ayda en az en cok 6 7 kilo versem 60 olsam yinede ii olucaz dimii yas kac buarada canim ben 24 yasndaym spora cok yonelcemmm söz hadi bakalım

ben spor yapmadın 2.5 ayda 13 kilo vermiştim canım geçen yaz üstelk bacağmdan operasyon geçirmiştim yatıyordum hep

Kahvalti
2 dilim kepek ekmegi
1 adet salatalik
bi parca peynir
2 adet zeytin
yeşil cay

Ara
1 dilim beyaz ekmek
Bi avuc leblebi

aksam
patates yemegi
Az bulgur pilavi
cacik

turk kahvesi
meyve

spor
yarim saat kosu bandnda yürüyüş
200 kere ip atlama
basen hareketi 50 kere

bugünluk böyle :)

Hayat boş allah kolaylik versin inş. Verirsin çünkü evlendikten sonrada insan alıyor kilo ve sana tavsiyem sakin doğum kontrol hapı kullanma
Ben 1.72 boyundayim 63 kiloydum 4 yıl önce hatta 59 la 63 arasında gidip geliyordum. Düğünume 1 ay kala hapla başladım 1 ayda evlendikten sonra ve 2 ay içinde tam 10 kilo aldım 73 kilo oldum hemde yemek yemedigim halde
Sonra 1 sene vermeye çalıştım hapla alınca kilo yerleşiyor veremedim üstüne hamile kaldım ve 86 hatta 87 oldum ; ( oglu 2 yaşında kendi çabalarımla 76 ya indim. 72 ile 76 arasında gidip geliyorum ama hala hapla aldığım kiloları veremiyorum. Bende eliptik bisiklet aldım önceden onunla 10 günde 10 cm incelmistim. Şimdi yine sipariş verdim çünkü sporsuz kilo daha fazla veremiyorum. Önümüzdeki hafta ici geliyor. :)
bende varım senle başlayalım inş. Bende 63 olsam çok iyi olur

Hosgeldinn canimmm emelimize ulasicaz beraber INŞALLAH spor cok onemli haklsnzz bende spor salonuna yazldm hafatada 3 gun salona gdcm haftada 3 gun evdeki aletleri kullancam :) 1 gun dinlenme ve tabiki rejim :)

biz basariirriz evellah :)
ben nisanliyim yaza dugunum var iNSALLAH ozamana kilolardan kurtulurum evlilil nasp olursa dogum kontrol hapi kullanmam ozmn saolun onerlernz icin kilo almktan korkiomm zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…