78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Istersen pazartesi baslayalim tam uygulayalim diyeti... gunu birlik... haftasonu alisma gunumuz olshn...

Peki canim ozzaman hafta sonu yemeği azaltalim
hafta basi baslayalim pazartesi

bu diyette haftasonu istedgnzi yiyeblrsnz diyor ne yiyelim sence

Saolasin Allah razi olsun canim ben aksam portakal ve yogurtlagecistireyim demistim malesef dayanamadi yedim yemegi

Saolasin Allah razi olsun canim ben aksam portakal ve yogurtlagecistireyim demistim malesef dayanamadi yedim yemegi

AMIN canim sendende razi olsun
pazartesi başlıyoruz dimi canim simdi hafif yyelim pazartesi o listeyi uygulayalim

off niye bu açgözlülük var ki ben tıka basa doyuyorum hatta bundan mutlu da değilim, napıcam hiç bilmiyorum

al benden de o kadar ya, bi de üstüne spor yapıyorum ,boğaz yüzünden 1 gr veremiyorum

Rejime basladim bende ama sonra su portakal kilo verme varmis liste var 3 haftada 7 dio onu yapym.diom :) spora gttm bugun oldum vala :)

o diyete bende başlıcam şuan isveç diyetinin 2. günündeyim , bi 6 ya tamamlıyım diyorum, sonaslındamerak ediyorum haber et

Canim yaa ender saracin 5 günde 1 beden incelme doyeti var onu mu denesek 5 gun sonra portakali mi denesek bilemedim
ender saracta ii doktor aslnda

Dun menumu yazmamistim

bi kepekli tost ( kasar koydum ama

Bi elma

1 kepekli tost öğlen yedim

aksam

Az et yemeği 2 dilim ekmek biraz tursu

1 tanede tutku biskuvi dayanamadim :)

Bukadar :)

Spor salonuna gittim 20 dk hizli yürüyüş
15 dakika bisiklet mekik ip atlama yaptim toplam 45 dk sürdü sonradan bu spor cogalacak :)

dun boyle bitmişti pazartesi ya portakali yada ender saracin 5 günlük diyetinne baslicm simdilik normal diyet yapıyorum haydi bakalim :))

Desteklerinz icin cok tesekkur ederim kizlarrr iyiki varsiniz :)

bence de ender saraç iyi doktor önce bi hızlı etkili diyet deneyip sonra portakalı yapsan iyi olur aslında, ben öyle yapıcam işte şu isveçe başladım ben de bitiricem allahn izniyle

bence de ender saraç iyi doktor önce bi hızlı etkili diyet deneyip sonra portakalı yapsan iyi olur aslında, ben öyle yapıcam işte şu isveçe başladım ben de bitiricem allahn izniyle

Aynen canim o sekil yapym bende destegn icn cok saol canim :) isvec nasi gidio peki nezmn baslamistin

Bugünün menumu paylasmak istedim

Kahvalti
peynirli kepekli tost bide domates

Ara ogun
Iki avuc sari leblebi

Ayran ictim

aksamda
et yemegimi yicem 2 adet kepek ekmegi
Yogurt

Bide yeşil çay
gecede meyve yerim :)

bugunde boyle biter

Kuzu 20.dk kosu bandinda yurucem evde

bide ip.atlarim daha ne olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…