78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Merhaba .. Kadinlar kulubu forumu uzun suredir takip ediyorum . Bugune bir isimle kaydolmak nasipmis. Sizinle kilolarimiz ayni hedefimizde ayni . Birlkkte kilolardan kurtulabiliriz diye dusundum. Hayatboş haftalik hedefler belirleyebiliriz.

Merhaba .. Kadinlar kulubu forumu uzun suredir takip ediyorum . Bugune bir isimle kaydolmak nasipmis. Sizinle kilolarimiz ayni hedefimizde ayni . Birlkkte kilolardan kurtulabiliriz diye dusundum. Hayatboş haftalik hedefler belirleyebiliriz.

Hosgeldiniz
ozmn hedeflerimizi belirleyelelim beraber bu yolda zafere ulasalim hep destek tam destek :)

Tamam insallah .. 3 haftada 7 kilo diyeti var .. onu sevdim zaten bende limon greyfurtlu kur vardi onu uygulamayi dusunuyordum. Bu diyette onunla uygulaninca etkili oldugunu dusundum. Ona baslamayi dusundum. En azi dan 3 haftada 7 kilo gidebilir. Uzun zamandan snra ilk diyetim olacsk sanki dayanabilirimdiye dusundum.

Ben o diyete bakmadim agir bi diyet mi ki :) 3 haftada 7 kilo super ama yaa nerdee

Bende memnun oldjm Buketcim baslamakta fayda var denemeden bilemeyiz. 3 haftada 7 kilo gercekten super. Hatta ayda bile versek kafi

Istersen pazartesi baslayalim tam uygulayalim diyeti... gunu birlik... haftasonu alisma gunumuz olshn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…