Oyle bisey demediYolk sac göründü mü
Başka bir doktora da gitseniz iyi olur. Detay isterseniz cevap verecektir. Her şey yolunda mı öğrenmek için en doğru yol sanırım buYokmu bu durumu yasayan kizlar hic huzurlu deyilim aklimdan cikaramiyorum bu haftaya gelip kesede bebek gorememek korkuyorum sonradan bebegi goren yokmu
Carsamba gunu baska hastaneye cagirdi beni doktora gidip bos gebelik demesinden cok korkuyorumBaşka bir doktora da gitseniz iyi olur. Detay isterseniz cevap verecektir. Her şey yolunda mı öğrenmek için en doğru yol sanırım bu
Canim kac haftalikdin benim 8+ 2 son adete goreKarından bende de görünmedi ben de alttan muayene istedim o şekilde bebeği de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Karından biraz daha geç olabiliyor diye duymuştum
Canim kac haftalikdin benim 8+ 2 son adete gore
Karından bende de görünmedi ben de alttan muayene istedim o şekilde bebeği de gördük kalp atışını da duyduk çok şükür. Karından biraz daha geç olabiliyor diye duymuşt
Of bilmiyorum senin erken oldu halde gormussun ultrasonuda sanki iyi bisey deyildi hatta kiziyordu yanindakine ama en azindan bebegi gormeliydi kese var diBenim adete göre 6 ultrasona göre 5+5 çıktı
ben yaşadım malesef bebek oluşmadı boş gebelik teşhisi kondu kürtajla aldılar benim 5 haftada gitmiştim görünmemesi normal bekeyelim demişti doktor 7. haftada tekrar gittim yine kese büyümüştü 20 mm olmuştu bişey yoktu başka doktorada gittim aynı şeyleri söyledi ama istersen bi hafta daha bekle demişti bekledim 8+3 gittiğimde kese 25 mm yine bişey yoktu yani dr dedidiği bu boyuta gelmiş kesede mutlaka yolk sac bebek küçük olsada görünmesi gerekirmiş ve altan da muayene oldum değişen bişey olmayınca malesef kürtaj oldum bende böyle oldu ama 9. haftaya kadar görünen olabiliyormuş eger alttan muayene olmadıysan bi alttan da muayene ol derim umut her zaman vardır umarım öyle olur senin için8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varmi
Canim altdan bakmadi sadece bu haftada gormek isterdim dedi haftaya gel dedi bayram oldugu icin egitim arastirmaya cagirdi beni yani bana verdi ultrason kagitlari bile bulanik teselli olsun diye acaba ultrasonumu iyi deyil gobegimmi yagli diye dusunuyorumben yaşadım malesef bebek oluşmadı boş gebelik teşhisi kondu kürtajla aldılar benim 5 haftada gitmiştim görünmemesi normal bekeyelim demişti doktor 7. haftada tekrar gittim yine kese büyümüştü 20 mm olmuştu bişey yoktu başka doktorada gittim aynı şeyleri söyledi ama istersen bi hafta daha bekle demişti bekledim 8+3 gittiğimde kese 25 mm yine bişey yoktu yani dr dedidiği bu boyuta gelmiş kesede mutlaka yolk sac bebek küçük olsada görünmesi gerekirmiş ve altan da muayene oldum değişen bişey olmayınca malesef kürtaj oldum bende böyle oldu ama 9. haftaya kadar görünen olabiliyormuş eger alttan muayene olmadıysan bi alttan da muayene ol derim umut her zaman vardır umarım öyle olur senin için
o zaman mutlaka başka doktora da görün ve mümkünse alttan da baktır çünkü en net ordan görünürCanim altdan bakmadi sadece bu haftada gormek isterdim dedi haftaya gel dedi bayram oldugu icin egitim arastirmaya cagirdi beni yani bana verdi ultrason kagitlari bile bulanik teselli olsun diye acaba ultrasonumu iyi deyil gobegimmi yagli diye dusunuyorum
Su bayram girdi araya bayram tatili bitene kdar ben kafayi yicem heralde hic aklimdan cikmiyor suan nasil diyim hamileligimden soumus gibiyimo zaman mutlaka başka doktora da görün ve mümkünse alttan da baktır çünkü en net ordan görünür
lutfen sakin olun, baska bir doktora gorunun ya da doktorunuzun numarasi varsa arayip daha detayli bilgi isteyin, ya da acile gidin eger oyle bir imkan varsa orada da bakarlar belki bilemiyorum amaSu bayram girdi araya bayram tatili bitene kdar ben kafayi yicem heralde hic aklimdan cikmiyor suan nasil diyim hamileligimden soumus gibiyim
Hayir bom bos bi kese gordum yarina cok iyi bir hastaneden randovu aldim ama gitmeye bile korkuyorum cok huzursuzum hsg cektirdim ve 3 ay sonra gebe kalmisdim 2 senedir ugrasiyordum cok tedirginim bugece sabah olmicak sanirimlutfen sakin olun, baska bir doktora gorunun ya da doktorunuzun numarasi varsa arayip daha detayli bilgi isteyin, ya da acile gidin eger oyle bir imkan varsa orada da bakarlar belki bilemiyorum ama
umarim kotu birsey yoktur, ben gittigimde 10 hafta kontrolune keseyi vs. gormustuk fakat bebek buyumedigini de gormustuk ustten karindan muayene ile, sonrasinda ne yazik ki dusuk yaptim, sizin 8 haftada yolk kesenizi vs, goruyor olmaniz lazim ekranda eger yuvarlak bir goruntu gorduyseniz, onlar var miydi?
sizinle durumumuz cok benziyor bende 1 yıl sonra hsg cektim 3. ayımda hamile kalmıştım boş gebelik teşhisi kondu yanlız sizin kagıtta alt kısımda 5 .hafta diye yazıyor gec döllenme olmuş olabilir bu durumda 5 haftadaysa görünmemesi çok normal bence başka doktora mutlaka görün sakin ol sonucta sağlıgın daha önemli sağlıksız gebelikse devam etmesi ilerde seni daha cok sıkıntıya sokarHayir bom bos bi kese gordum yarina cok iyi bir hastaneden randovu aldim ama gitmeye bile korkuyorum cok huzursuzum hsg cektirdim ve 3 ay sonra gebe kalmisdim 2 senedir ugrasiyordum cok tedirginim bugece sabah olmicak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?