Altdan bakdi ama sadece yolk sac olusmus bebek gorunmedi umudumda kalmadi acikcasiBen de merakla bekliyorum canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Yolk sac gorundu ama bebek gorunmedi altdan bakdi bir haftda daha bekleriz olusmazsa kurtaj yapariz dediNaptiniz merak ettim görmüşsünüzdür umarım bebeğinizi
Bugun yolk sac dediniz seyi gordu doktor altdan ultrasonla ama bebek gorunmediYolk sac göründü mü
Hayırlısı olsun bekleyin 1 hafta daha bakalım yıpratıcı bi süreç ama umarım istediğiniz gibi olurYolk sac gorundu ama bebek gorunmedi altdan bakdi bir haftda daha bekleriz olusmazsa kurtaj yapariz dedi
Su beklemek cok zor gercekden insan kendini bitiriyor ama icimde olacakmis gibi bir umutda kalmadiHayırlısı olsun bekleyin 1 hafta daha bakalım yıpratıcı bi süreç ama umarım istediğiniz gibi olur
Canim daha detayli anlatirmisin bana ben 8+4 de dun yine gittim altdan muayene etti busefer yok kesesi olusmus dedi ama bebek yok bir hafta bekleyelim dedi senin durumun nasildi sence bu gidisimde bebek gorurmuyum okdr uzgunumkiEvet kese boştu, hatta ilk 2 doktor boş gebelik dedi içimize sinmedi, 3. Doktora gittik o da sorun yok beklemekte, bekleyelim demişti.
Bence sağlığınızı tehdit eden bir durum yoksa bekleyin derim.
Maalesef ben bebeği gördüğüm halde 8+6 da kalp atışı olmadığı için perşembe günü kürtaj oldumKizlar yolk sac gorundu 8 + 4 haftaligim ama bebek de kalp atimida gorunmedi acaba boyle olup sonradan bebegi gorunen kalp atimini duyan oldumu acaba
Pek umut yok sanirim bari kurtajdan sonra gebelik kolay olsada bu durumu kolay atlatsamMaalesef ben bebeği gördüğüm halde 8+6 da kalp atışı olmadığı için perşembe günü kürtaj oldum
Evet dun altdan muayenede gorduYolk sac göründü mü
Geç döllenme olmuştu benim.Canim daha detayli anlatirmisin bana ben 8+4 de dun yine gittim altdan muayene etti busefer yok kesesi olusmus dedi ama bebek yok bir hafta bekleyelim dedi senin durumun nasildi sence bu gidisimde bebek gorurmuyum okdr uzgunumki
Ay canim cok saol duan okadar icden geldiki insallah benimde senin gibi olur senin evladinida allah sana hayirli evlat nasip etsin cok saolGeç döllenme olmuştu benim.
Alttan muayene oldum, 8+2de alttan muayenede kese gözüktü, kanama olmadığı için bekledik yine alttan 9+2de kalp atışı duyduk.
Rabbim şu günlerde hayırlısı ise isteyen ve sana bir evlat nasip etsin inşallah
Keseyi gordugunde bebekde varmiydiGeç döllenme olmuştu benim.
Alttan muayene oldum, 8+2de alttan muayenede kese gözüktü, kanama olmadığı için bekledik yine alttan 9+2de kalp atışı duyduk.
Rabbim şu günlerde hayırlısı ise isteyen ve sana bir evlat nasip etsin inşallah
Keseyi ilk gördüğümüzde bebek yoktu canımKeseyi gordugunde bebekde varmiydi
9 haftaya kadar kalp atışı duyulamayabilinir de aşağıdan bakmayı teklif etmedi mi doktor8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varmi
Hayirlisi allahdan insallah benimde ayni olur biraz umutlandim sankiKeseyi ilk gördüğümüzde bebek yoktu canım
Ama soyle bisey var ilk muayenemde 5 haftalikdim 5+0 ben normalde uygulamadan takip ediyordum onda 6 +2 gorunuyodu sonradan aklima geldi ilk muayeneden bugune 7 hafta 3 gunluk falan olmus sadece yolk gorunduYapdi altdan ultrason dun yolk kesesini gordu ama bebek gorunmedi
Ama soyle bisey var ilk muayenemde 5 haftalikdim 5+0 ben normalde uygulamadan takip ediyordum onda 6 +2 gorunuyodu sonradan aklima geldi ilk muayeneden bugune 7 hafta 3 gunluk falan olmus sadece yolk gorundu Bu durumda gec dollenmemi olmus oluyor son adet tarihinden bir hafta kucuk du ilk ultrason olcumunde dun sormayi unuttum oda soylemedi ama hesabima gore 7 +3 gibi biseyKeseyi ilk gördüğümüzde bebek yoktu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?