8+2 kalp atisi yok bebek yok

Kizlar yolk sac gorundu 8 + 4 haftaligim ama bebek de kalp atimida gorunmedi acaba boyle olup sonradan bebegi gorunen kalp atimini duyan oldumu acaba

Evet kese boştu, hatta ilk 2 doktor boş gebelik dedi içimize sinmedi, 3. Doktora gittik o da sorun yok beklemekte, bekleyelim demişti.

Bence sağlığınızı tehdit eden bir durum yoksa bekleyin derim.
Canim daha detayli anlatirmisin bana ben 8+4 de dun yine gittim altdan muayene etti busefer yok kesesi olusmus dedi ama bebek yok bir hafta bekleyelim dedi senin durumun nasildi sence bu gidisimde bebek gorurmuyum okdr uzgunumki

KİZLAR BEN İLK MUAYENEYE GİTTİGİMDE TAM 5 haftalikmisim
ama uygulamada bir hafta ileri gozukuyor du yani bidahaki randovuye gittimde 7 haftalik olmusum benim hesabim gibi deyil yani ilk gittigim doktor keseyi bos gordu 7 + 4 de ikinciye gittigimde yolk kesesini altdan gordu ustte gorunmedi kizlar acaba gec dollenmeden kaynakli bebegimi gormemis olabilirlermi benm hesabim 8+ 4 ama ilk muayenemden buyana 7 +4 olmus anlatabildimmi bilmiuorum kizlar olabilirmi sizce

Kizlar yolk sac gorundu 8 + 4 haftaligim ama bebek de kalp atimida gorunmedi acaba boyle olup sonradan bebegi gorunen kalp atimini duyan oldumu acaba
Maalesef ben bebeği gördüğüm halde 8+6 da kalp atışı olmadığı için perşembe günü kürtaj oldum

Canim daha detayli anlatirmisin bana ben 8+4 de dun yine gittim altdan muayene etti busefer yok kesesi olusmus dedi ama bebek yok bir hafta bekleyelim dedi senin durumun nasildi sence bu gidisimde bebek gorurmuyum okdr uzgunumki
Geç döllenme olmuştu benim.

Alttan muayene oldum, 8+2de alttan muayenede kese gözüktü, kanama olmadığı için bekledik yine alttan 9+2de kalp atışı duyduk.

Rabbim şu günlerde hayırlısı ise isteyen ve sana bir evlat nasip etsin inşallah

Ay canim cok saol duan okadar icden geldiki insallah benimde senin gibi olur senin evladinida allah sana hayirli evlat nasip etsin cok saol

Keseyi gordugunde bebekde varmiydi

8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varmi
9 haftaya kadar kalp atışı duyulamayabilinir de aşağıdan bakmayı teklif etmedi mi doktor

Yapdi altdan ultrason dun yolk kesesini gordu ama bebek gorunmedi
Ama soyle bisey var ilk muayenemde 5 haftalikdim 5+0 ben normalde uygulamadan takip ediyordum onda 6 +2 gorunuyodu sonradan aklima geldi ilk muayeneden bugune 7 hafta 3 gunluk falan olmus sadece yolk gorundu

Keseyi ilk gördüğümüzde bebek yoktu canım
Ama soyle bisey var ilk muayenemde 5 haftalikdim 5+0 ben normalde uygulamadan takip ediyordum onda 6 +2 gorunuyodu sonradan aklima geldi ilk muayeneden bugune 7 hafta 3 gunluk falan olmus sadece yolk gorundu Bu durumda gec dollenmemi olmus oluyor son adet tarihinden bir hafta kucuk du ilk ultrason olcumunde dun sormayi unuttum oda soylemedi ama hesabima gore 7 +3 gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…