8+2 kalp atisi yok bebek yok

Küçük geriden geliyor gibi şeylere takılma ben 21 haftalık oldum bebek 1 hafta geriden geliyor, doktor sorun olmaz dedi bana.

Özele mi gidiyorsunuz?

Küçük geriden geliyor gibi şeylere takılma ben 21 haftalık oldum bebek 1 hafta geriden geliyor, doktor sorun olmaz dedi bana.

Özele mi gidiyorsunuz?
Ya yasasin kalbi atsinda geriden gelsin onemli deyil zaman gecmiyor surekli aklimdan cikmiyor

Ya yasasin kalbi atsinda geriden gelsin onemli deyil zaman gecmiyor surekli aklimdan cikmiyor
Ben de ilk ultrason kontrolünde bebeği görmedim sadece yolk sac vardı. Uygulamaya göre 6+5ti ama geç döllenme olmuş 5+3 dedi doktor. 6 gün sonrasında tekrar gittim uygulamaya göre 7+4 oluyordu karından bebeği göremedik yine. Alttan baktı ama baya aramak zorunda kaldı en sonunda kalp atışını gördük, ben geçici olarak yurtdışındayım burada dinletmiyorlar sadece gösteriyorlar bu haftalarda, ama dediğim gibi baya aradı görebilmek için bu dönemlerde çok küçük oluyor. Ve 6 gün geçmesine rağmen yani 6+2 olması gerekirken 6+0 çıktı ona da normal dedi tahmini doğum tarihini 10 gün ileri çekti. Ne kadar moralini yüksek tut desem de faydasız olduğunu biliyorum aynı şeyleri yaşayan beklemek zorunda kalmış biri olarak ama demem o ki bu tarz gecikmeler çok sık görülüyor ve yolk kesen gözüktüyse boş gebelik ihtimali çok çok düşük oluyor . İçini olabildiğince ferah tut umarım güzel haberlerini alacağız buradan.

Canım 7 hafta da genelde kalp atısı duyurur

Benımkı hep gerıden geldı son aday tarıhıne göre hesaplıyorlar anne bılıe ne zaman oldıgunu doğum yaptım 4.5 aylık hıle çocuk doktora göre 36 haftalık bana göre 34 haftalık doğdu

İnsallah canim saol umarimki oyle olur

Benımkı hep gerıden geldı son aday tarıhıne göre hesaplıyorlar anne bılıe ne zaman oldıgunu doğum yaptım 4.5 aylık hıle çocuk doktora göre 36 haftalık bana göre 34 haftalık doğdu
Kalbi atsada ileri geri hafta onemli deyil suan tek istegim bidahaki gidisimde bebegi ve kalbinin attigini gormek

8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varmi
Ben yaşadım canım. Bebeğim hep 5 buçuk haftada kaldı. Hiç kalbi atmadı. Yolk sac oluşmuştu. 9. Haftada gebeliği sonlandırdı doktorum. Rabbim sana da hayırlı olanı yaşatsın

Ben yaşadım canım. Bebeğim hep 5 buçuk haftada kaldı. Hiç kalbi atmadı. Yolk sac oluşmuştu. 9. Haftada gebeliği sonlandırdı doktorum. Rabbim sana da hayırlı olanı yaşatsın
Gecmis olsun canim insallah ayni seyi ben yasamam ama umudumda kesildi

Gecmis olsun canim insallah ayni seyi ben yasamam ama umudumda kesildi
İnşallah yaşamazsın Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Ama her şey bizim için ben sonra yine hamile kaldım sonra ikinci bebeğimin de kalbi durdu. Napalm tevekkül edip yaşamaya devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı gebelik nasip etsin. Hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Amin sen ust uste aksilikler yasamissin insallah birdaha yasamazsin ne yapalim

Kizlar bugun yine altdan bakdilar kese 6 haftalik gozukuyor dedi ama benm suan 9 hafta olmam lazm haftaya yine cagirdi gec dollenme olabilir bebek olusmazsa bos gebelik deriz dedi ben 2 adet gecirdim boyle bisey olabilirmi

Ben de aynı durumdayım 8+4 kese ve yolk sac net ama bebek yok kalp atımı yok Bi hafta sonra gel bakalım yoksa kürtaj dedi böyle bir örnek görmek sevindirdi şu an beni umut verdi yani inşallah haftaya biz de böyle bir mucize yaşarız Allah im ben de alttan muayene oldum bu arada

Farklı bir doktora gittiniz mi? Ben 3 tane doktor gezdim, bana da ilk başta dış gebelik, diğeri boş gebelik dedi. Kanama olmadığı için bekledik bizde 9+2de gözüktü.
İnşallah sizde güzel sağlıklı gelişmeler alırsınız

Benim de 8 hafta yolk kesesi bile yok cuma bakalım gözükmezse kürtaj dedi kanamam yok benimde bende bekleyeyim o zaman sizin yorumunuz umut oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…