- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.696
- 88
Küçük geriden geliyor gibi şeylere takılma ben 21 haftalık oldum bebek 1 hafta geriden geliyor, doktor sorun olmaz dedi bana.Ama soyle bisey var ilk muayenemde 5 haftalikdim 5+0 ben normalde uygulamadan takip ediyordum onda 6 +2 gorunuyodu sonradan aklima geldi ilk muayeneden bugune 7 hafta 3 gunluk falan olmus sadece yolk gorundu Bu durumda gec dollenmemi olmus oluyor son adet tarihinden bir hafta kucuk du ilk ultrason olcumunde dun sormayi unuttum oda soylemedi ama hesabima gore 7 +3 gibi bisey
Ya yasasin kalbi atsinda geriden gelsin onemli deyil zaman gecmiyor surekli aklimdan cikmiyorKüçük geriden geliyor gibi şeylere takılma ben 21 haftalık oldum bebek 1 hafta geriden geliyor, doktor sorun olmaz dedi bana.
Özele mi gidiyorsunuz?
Ben de ilk ultrason kontrolünde bebeği görmedim sadece yolk sac vardı. Uygulamaya göre 6+5ti ama geç döllenme olmuş 5+3 dedi doktor. 6 gün sonrasında tekrar gittim uygulamaya göre 7+4 oluyordu karından bebeği göremedik yine. Alttan baktı ama baya aramak zorunda kaldı en sonunda kalp atışını gördük, ben geçici olarak yurtdışındayım burada dinletmiyorlar sadece gösteriyorlar bu haftalarda, ama dediğim gibi baya aradı görebilmek için bu dönemlerde çok küçük oluyor. Ve 6 gün geçmesine rağmen yani 6+2 olması gerekirken 6+0 çıktı ona da normal dedi tahmini doğum tarihini 10 gün ileri çekti. Ne kadar moralini yüksek tut desem de faydasız olduğunu biliyorum aynı şeyleri yaşayan beklemek zorunda kalmış biri olarak ama demem o ki bu tarz gecikmeler çok sık görülüyor ve yolk kesen gözüktüyse boş gebelik ihtimali çok çok düşük oluyor . İçini olabildiğince ferah tut umarım güzel haberlerini alacağız buradan.Ya yasasin kalbi atsinda geriden gelsin onemli deyil zaman gecmiyor surekli aklimdan cikmiyor
Canım 7 hafta da genelde kalp atısı duyururlutfen sakin olun, baska bir doktora gorunun ya da doktorunuzun numarasi varsa arayip daha detayli bilgi isteyin, ya da acile gidin eger oyle bir imkan varsa orada da bakarlar belki bilemiyorum ama
umarim kotu birsey yoktur, ben gittigimde 10 hafta kontrolune keseyi vs. gormustuk fakat bebek buyumedigini de gormustuk ustten karindan muayene ile, sonrasinda ne yazik ki dusuk yaptim, sizin 8 haftada yolk kesenizi vs, goruyor olmaniz lazim ekranda eger yuvarlak bir goruntu gorduyseniz, onlar var miydi?
Benımkı hep gerıden geldı son aday tarıhıne göre hesaplıyorlar anne bılıe ne zaman oldıgunu doğum yaptım 4.5 aylık hıle çocuk doktora göre 36 haftalık bana göre 34 haftalık doğduYa yasasin kalbi atsinda geriden gelsin onemli deyil zaman gecmiyor surekli aklimdan cikmiyor
İnsallah canim saol umarimki oyle olurBen de ilk ultrason kontrolünde bebeği görmedim sadece yolk sac vardı. Uygulamaya göre 6+5ti ama geç döllenme olmuş 5+3 dedi doktor. 6 gün sonrasında tekrar gittim uygulamaya göre 7+4 oluyordu karından bebeği göremedik yine. Alttan baktı ama baya aramak zorunda kaldı en sonunda kalp atışını gördük, ben geçici olarak yurtdışındayım burada dinletmiyorlar sadece gösteriyorlar bu haftalarda, ama dediğim gibi baya aradı görebilmek için bu dönemlerde çok küçük oluyor. Ve 6 gün geçmesine rağmen yani 6+2 olması gerekirken 6+0 çıktı ona da normal dedi tahmini doğum tarihini 10 gün ileri çekti. Ne kadar moralini yüksek tut desem de faydasız olduğunu biliyorum aynı şeyleri yaşayan beklemek zorunda kalmış biri olarak ama demem o ki bu tarz gecikmeler çok sık görülüyor ve yolk kesen gözüktüyse boş gebelik ihtimali çok çok düşük oluyor . İçini olabildiğince ferah tut umarım güzel haberlerini alacağız buradan.
Kalbi atsada ileri geri hafta onemli deyil suan tek istegim bidahaki gidisimde bebegi ve kalbinin attigini gormekBenımkı hep gerıden geldı son aday tarıhıne göre hesaplıyorlar anne bılıe ne zaman oldıgunu doğum yaptım 4.5 aylık hıle çocuk doktora göre 36 haftalık bana göre 34 haftalık doğdu
Ben yaşadım canım. Bebeğim hep 5 buçuk haftada kaldı. Hiç kalbi atmadı. Yolk sac oluşmuştu. 9. Haftada gebeliği sonlandırdı doktorum. Rabbim sana da hayırlı olanı yaşatsın8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varmi
Gecmis olsun canim insallah ayni seyi ben yasamam ama umudumda kesildiBen yaşadım canım. Bebeğim hep 5 buçuk haftada kaldı. Hiç kalbi atmadı. Yolk sac oluşmuştu. 9. Haftada gebeliği sonlandırdı doktorum. Rabbim sana da hayırlı olanı yaşatsın
İnşallah yaşamazsın Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Ama her şey bizim için ben sonra yine hamile kaldım sonra ikinci bebeğimin de kalbi durdu. Napalm tevekkül edip yaşamaya devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı gebelik nasip etsin. Hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınGecmis olsun canim insallah ayni seyi ben yasamam ama umudumda kesildi
Alttan utrasyon yapılsaydı kesin görünürdüKizlar bu haftada bebegi ve kalp atisini duymayip sonradan duyan varmi bebekde gorunmedi gobegim biraz yagli yada makineden kaynaklimi oldu acaba
Bwnım dusuk olmustu8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varmi
Amin sen ust uste aksilikler yasamissin insallah birdaha yasamazsin ne yapalimİnşallah yaşamazsın Rabbim sağlıkla devam ettirsin. Ama her şey bizim için ben sonra yine hamile kaldım sonra ikinci bebeğimin de kalbi durdu. Napalm tevekkül edip yaşamaya devam ediyoruz. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı gebelik nasip etsin. Hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Altdan yapdirdim baska doktora gittim yolk kesesi olusmus dedi bir hafta sonra gel dedi bebek gorunmemisdiAlttan utrasyon yapılsaydı kesin görünürdü
Geç döllenme olmuştu benim.
Alttan muayene oldum, 8+2de alttan muayenede kese gözüktü, kanama olmadığı için bekledik yine alttan 9+2de kalp atışı duyduk.
Rabbim şu günlerde hayırlısı ise isteyen ve sana bir evlat nasip etsin inşallah
Farklı bir doktora gittiniz mi? Ben 3 tane doktor gezdim, bana da ilk başta dış gebelik, diğeri boş gebelik dedi. Kanama olmadığı için bekledik bizde 9+2de gözüktü.Ben de aynı durumdayım 8+4 kese ve yolk sac net ama bebek yok kalp atımı yok Bi hafta sonra gel bakalım yoksa kürtaj dedi böyle bir örnek görmek sevindirdi şu an beni umut verdi yani inşallah haftaya biz de böyle bir mucize yaşarız Allah imben de alttan muayene oldum bu arada
Benim de 8 hafta yolk kesesi bile yok cuma bakalım gözükmezse kürtaj dedi kanamam yok benimde bende bekleyeyim o zaman sizin yorumunuz umut olduFarklı bir doktora gittiniz mi? Ben 3 tane doktor gezdim, bana da ilk başta dış gebelik, diğeri boş gebelik dedi. Kanama olmadığı için bekledik bizde 9+2de gözüktü.
İnşallah sizde güzel sağlıklı gelişmeler alırsınız
8+2 haftalik gebeyim ilk adet tarihine gore ama bugun bebekde kalp atisida duyulmadi bir hafta sonra tekrar cagirdi boyle bir durum yasayan varm bende ayni durumdayim acaba ne oldu durumunuz benim yarin kontrolum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?