8+2 kalp atisi yok bebek yok

Hayir bom bos bi kese gordum yarina cok iyi bir hastaneden randovu aldim ama gitmeye bile korkuyorum cok huzursuzum hsg cektirdim ve 3 ay sonra gebe kalmisdim 2 senedir ugrasiyordum cok tedirginim bugece sabah olmicak sanirim
Yerinizde olsam şuan gider bir özel hastaneye randevu talep eder alttan muayene olurdum. Ben de dün sizin gibiydim çok stresli ve kaygılıydım ama sakin olmak gerekiyor. Dilerim alttan muayene ile görünür

Göbeğiniz yagliysa karından görmemesi çok normal bende öyleydim hep alttan baktılar bana alttan bakmayi teklif etmemeis de enteresan 10.haftada bile bana alttan baktığı olmuştu net göremediği için ki alttan bakmanın hiç bi zararı yok

Yerinizde olsam şuan gider bir özel hastaneye randevu talep eder alttan muayene olurdum. Ben de dün sizin gibiydim çok stresli ve kaygılıydım ama sakin olmak gerekiyor. Dilerim alttan muayene ile görünür
canım hamilesin galiba cok sevindim pek giremiyorum artık eskilerden böyle hamile kalan arkadaşlara cok seviniyorum rabbim sağlıkla devam ettirsin

canım hamilesin galiba cok sevindim pek giremiyorum artık eskilerden böyle hamile kalan arkadaşlara cok seviniyorum rabbim sağlıkla devam ettirsin
Evet canım şükür, çok teşekkür ederim Amiiin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

O bes hafta yazilan ultrasonu 15 gun once cekilmisdi dun bakdirdimda kese yokdu

Bugun esim calisiyor yarina randovu aldm ama sanki umudum kirildi gibi

Ya ben oanki saskinlikla bir bosluga dustum yani onu istemek aklima gelmedi yani doktorun kendisi yapmasi gerekirdi sonucda bu isin uzmani o beni tereddutde birakip bir hafta bekletmeye ne gerek var eger yarinki hastanede bebek gorunurse birdaha da bu dokotora asla gitmem bukadr skintiyi bana verdiyse

Benim 8+2de kese gözüktü, 9+2de bebeğin kalp atışlarını duyduk.
İlk gittiğimizde doktorlar aklımızı çok karıştırmıştı

Benim 8+2de kese gözüktü, 9+2de bebeğin kalp atışlarını duyduk.
İlk gittiğimizde doktorlar aklımızı çok karıştırmıştı
A gercekdenmi 8 + 2 de kese bosmuydu bebek gorunmusmuydu bende dun bakdirdim sadece kese vardi

Tabiki doktorun teklif etmesi gerekirdi siz izin vermezseniz alttan muayene etmiyorlar bencede yarın bebegi görürseniz gitmeyin bir daha

Tabiki doktorun teklif etmesi gerekirdi siz izin vermezseniz alttan muayene etmiyorlar bencede yarın bebegi görürseniz gitmeyin bir daha
İnsallah yeterki goreyim bebegi birdaha gitmicem zaten ona cokda aceleci hemen bakip yollayim hesabi yapiyor sanki ultrasonuda bozuk gibi bana verdigi ultrason kagidinda renkler cok degisik kese bile gorunmuyo du halbuki gormusduk ekranda

Bana dese altdan yapayim emin olalim ben zaten hemen yapin derim saskinlikla o bile gelmedi aklima

A gercekdenmi 8 + 2 de kese bosmuydu bebek gorunmusmuydu bende dun bakdirdim sadece kese vardi
Evet kese boştu, hatta ilk 2 doktor boş gebelik dedi içimize sinmedi, 3. Doktora gittik o da sorun yok beklemekte, bekleyelim demişti.

Bence sağlığınızı tehdit eden bir durum yoksa bekleyin derim.

Evet kese boştu, hatta ilk 2 doktor boş gebelik dedi içimize sinmedi, 3. Doktora gittik o da sorun yok beklemekte, bekleyelim demişti.

Bence sağlığınızı tehdit eden bir durum yoksa bekleyin derim.
Ya bu doktorlar nekadar deyisik ya sinir oliyorum boylelerine ne gerek var bukadar skinti vermeye

İnsallah yeterki goreyim bebegi birdaha gitmicem zaten ona cokda aceleci hemen bakip yollayim hesabi yapiyor sanki ultrasonuda bozuk gibi bana verdigi ultrason kagidinda renkler cok degisik kese bile gorunmuyo du halbuki gormusduk ekranda
Başka bi doktora görünün siz bi an önce en azından netleşir bu düşüncelerden kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…