8 Ağustos 2013' te doğacak bebişler!

Aslina bakarsaniz hic inanmiyorum tam tarihinde dogacagina. o kadar az bir yuzdeyle tutuyoki doktorun verdigi tarih... ama sat sayesinde bebisler suan karnimizda ayni seyleri yasiholar. bu sira gozkapaklari ve yaglariyla mesguller galiba :-D

ben nidilat kullanmıştım erken doğum riski var diye bir haftadır ilacı bıraktım gelen giden yok artık doğurmak istiyorum 3500gr oldu zaten vücudum çok zorlanıyo bebişimle sığamıyoruz vücuduma 87 kiloyum boy 155 çok zorlanıyorum

Merhaba kizlar benimde tahmini dogim tarihim 8 agustos :)) Ben biran once dogsun istiyorum ya gecikirse bayramda doktorum fln olmayacak :( bizimkide gecen hafta 3,050 gr idi. Doktor 1 hafta onden gidiyor dedi hafif hafif kasilmalar agrilar oluyor yogun degil taabi :) annemler benle kaliyor her ne kadar yardimci olsada.onu deli gibi kostururken gorunce uzuluyorum babamda aksidir biraz hamileligimin son haftalarinda stresim artti Allah hepimizin yardimcisi olsun hayirla kucagimiza almamizi nasip etsin.Bugun temizlik var , sekerleri , odasi hazir artik beklemedeyiz. Guzel haberlerinizi almak dilegiyle kolay gelsin.

beklemeye devam ediyoruz bizde, kardeşimde geçen yıl doğum yaptı ve onun kızı da beklenen doğum tarihinden 12 sonra geldi, nrmal başlayıp sezaryene döndü... korkuyorum bizim sülalenin kızları tembel galiba....:)

beklemek, sabırsızlık, merak.... karmaşık duygular....

Back
X