8 Ağustosta düğün

Düğün oldu, evlendim, herşey yetişti, inanamadım ama, güzel de oldu
Birbirimizi kırdığımızla kaldık
Nası oldu anlamadım ama ufak tefek eksikler dışında herşey çok güzel oldu
mutluluklar

Vay bee aylarca boşa stres yapioz desenize. Bir haftada falan halletti hatunun kocası. Valla bizimkiler cok tembel heralde. Allah mutluluğunu daim etsin:-D

hakiaten az bir zaman kalmıştı bizde merak ettik. Kayınvalidenle fakan mı oturuyorsun

Yok, ayrı ev tuttuk, güzel de oldu, bi günde baktık ertesi günü siparişler geldi, yarım gün badana boya, bi gün temizlik sürdü, herşey yetişti, düğün de tahmin ettiğimden çok güzel oldu, Allah isteyince herşey oluyo, eşya falan boş ta, niyetler iyi olsun

Bence bu dönemde moral yüksek tutmalı, etrafı çok dinlememeli, insanlar söz konusu düğün olunca size ne olduğunu umursamadan sürekli konuşuyor. Ben eşime kızdım, bu kadar sona bırakmamalıydı, beni bu telaşa sürüklememeliydi, orda hatalı, ama olacak olan oldu, yoksa ne önemi var, bir eşya da eksik olsun, elbet alınır.....

Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Ali Ağaoğlu falan değilseniz son dakikada boş düğün salonu bulmak neredeyse imkansız. O davetiyeler ne ara basıldı ki bir kaç gün ertelenmiş düğünden bahsediyoruz. Nikah memuru ne ara ayarlandı. Kan testleri onların sonuçları nikah tarihi alma bu işler uzun işler ki bunları yapıp yapmadığınız kaç kere soruldu. Açıkçası konunuza inanmıyorum ama hadi gerçek olsun şu strese hiç bir şey değmez. Ertelenen düğünle insanların gözünde düştüğünüz duruma değmez. Nişanlınızın sizi bu kadar üzmesine değmez. Hadi bu olayı bir şekil atlattınız. Bunun gibi daha nelerle karşılaşacaksınız hayatta. Onlarda size başarılar. Bebek odasını da artık doğumdan sonra hastaneden çıkınca araya sıkıştırırsınız misal. Sadece netice değil bazen en önemlisi haticedir.

Herşey içinize sindiyse güzel tabi...

3 günde düğünün olduğuna göre hamileliğin nasıl olacak acaba.. bu adam seni son haftaya kadar 9 ay boyunca doktora da götürmez, hazır gitmişken doğumu da aradan çıkarmak için..

çok sessizsin konu sahibi, allah mutluluk versin ama önce allah sabır versin..

Canım hayırlı olsun çok sevindim Bizede anlatır mısın nasıl yetiştiğini 1 senedir hazırlanıyoruz hala eksik bizim adamlar tembel sanırım

:) Dedim ya çocuğun odasını da doğumdan sonra hastaneden dönerken alırlar.

Eşyalarını nasıl bugun beğendiniz yarın getirdiler.
Hepsinin özellikle düğün zamanı teslimat süreleri çok uzun sürüyor.

Vay anasını sayın seyirciler şoklardayım ben nişanı atmıştım kesin. Aceba biz mi çok abartıyoruz ki?

Biz bi portmanto aldık eve, gelmesi bikaç günü buldu. Siz bütün evi 1 günde mi dizdiniz? Allah mutlu etsin, inşallah bundan sonrası güzel olur sizin için.

Eşyalarını nasıl bugun beğendiniz yarın getirdiler.
Hepsinin özellikle düğün zamanı teslimat süreleri çok uzun sürüyor.

aynen, sıradan dandik bir çekyat aldık 1 haftada geldi.. hem de kurulacak falan bir yeri de yok bildiğin çekyat.

ben anlamadım kocaman salon, yemek odası, oturma odası, yatak odası 1 gün içinde geldi, monte edildi, temizlendi, yerleştirildi.. valla ne diyelim atom karınca görse kendini keserdi herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…