mutluluklarDüğün oldu, evlendim, herşey yetişti, inanamadım ama, güzel de oldu
Birbirimizi kırdığımızla kaldık
Nası oldu anlamadım ama ufak tefek eksikler dışında herşey çok güzel oldu
mutluluklar
hakiaten az bir zaman kalmıştı bizde merak ettik. Kayınvalidenle fakan mı oturuyorsunTeşekkürler, inşallah sonrası da güzel olur
hakiaten az bir zaman kalmıştı bizde merak ettik. Kayınvalidenle fakan mı oturuyorsun
Bence bu dönemde moral yüksek tutmalı, etrafı çok dinlememeli, insanlar söz konusu düğün olunca size ne olduğunu umursamadan sürekli konuşuyor. Ben eşime kızdım, bu kadar sona bırakmamalıydı, beni bu telaşa sürüklememeliydi, orda hatalı, ama olacak olan oldu, yoksa ne önemi var, bir eşya da eksik olsun, elbet alınır.....
Herşey içinize sindiyse güzel tabi...Yok, ayrı ev tuttuk, güzel de oldu, bi günde baktık ertesi günü siparişler geldi, yarım gün badana boya, bi gün temizlik sürdü, herşey yetişti, düğün de tahmin ettiğimden çok güzel oldu, Allah isteyince herşey oluyo, eşya falan boş ta, niyetler iyi olsun
ala ala sıhırlı degnek mı vardı sevgılınızde acabaDüğün oldu, evlendim, herşey yetişti, inanamadım ama, güzel de oldu
Birbirimizi kırdığımızla kaldık
Nası oldu anlamadım ama ufak tefek eksikler dışında herşey çok güzel oldu
3 günde düğünün olduğuna göre hamileliğin nasıl olacak acaba.. bu adam seni son haftaya kadar 9 ay boyunca doktora da götürmez, hazır gitmişken doğumu da aradan çıkarmak için..
çok sessizsin konu sahibi, allah mutluluk versin ama önce allah sabır versin..
Eşyalarını nasıl bugun beğendiniz yarın getirdiler.
Hepsinin özellikle düğün zamanı teslimat süreleri çok uzun sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?