Eskiden ne güzelmiş, erkekler sorumluluk sahibiymiş,
Hiç değilse geçim için çalışıyomuş....
om
Keşke iyiyim diyebilseydim.
Uykusuz geceler
Bi türlü çekip gidemiyom
ıl
Evi tuttu beyefendi, içinde eşya fln yok henüz, benim psikolojim alt üst oldu. Düğün 4-5 gün ertelendi, hala ben düşünüyom, iki yıl görüşmüş olmasaydım, o kadar düşünüp taşınıyon, iyi diyosun karar veriyosun, adam eşyanın ne önemi var diyo
Babam üzüldü, annem üzüldü, ben gitsem de bu evden huzurlu çıkamıcam, evlilik şart mı acaba bu hayatta mutlu olabilmek için, insan kabullenemiyor....
Hımmm mantıklı...Olabilir..Acaba senden maddi destek istiyor ya da sende yap diye mi bekliyor da inat etti böyle?
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
om
Keşke iyiyim diyebilseydim.
Uykusuz geceler
Bi türlü çekip gidemiyom
ıl
Evi tuttu beyefendi, içinde eşya fln yok henüz, benim psikolojim alt üst oldu. Düğün 4-5 gün ertelendi, hala ben düşünüyom, iki yıl görüşmüş olmasaydım, o kadar düşünüp taşınıyon, iyi diyosun karar veriyosun, adam eşyanın ne önemi var diyo
Babam üzüldü, annem üzüldü, ben gitsem de bu evden huzurlu çıkamıcam, evlilik şart mı acaba bu hayatta mutlu olabilmek için, insan kabullenemiyor....
ya adam şöyle düşünüyor belli ki,, bu kız nasılsa ne desem kabul edıyor bana muhtaç,, ne gerek var eşyaya filan,, alıcak götürcek annesinin yanınada işte, konuyu oraya getıremıyor habire sallıyo belliki,, ama siz neden bukadar herseyı kabullenıyorsunuz,, ona ıhtıyacınız mecburimi,, evlenmeniz mecburmu ,, adam istemıyor demekki, sizi biraz önemsese zaten , önce bı yatak odası ve oturma grubu ve tv, buzdolabı alırdı en azından, sonrasında çalışıp beraber ödeyecek olsanız bıle,, en azından gerısını aileler ve sız yavas yavas alırdınız,, hem neden böyle bır muhabbet oluyor onuda anlayamıyorum mantık dışı geliyor,,
pardon sizin ilk evliliğinizmi olacak,, bekarsınız dimi, yani kaçan kıza bile fazlası yapılır da ondan soruyorum,, ben olsam s.. ederdim çoktan,,
inşallah herşey gönlünüze göre olur ama sonrasında çok sorun yaşarsınız,, ben 8 yılı geçtı evleneli , hayalimdeki gelinlik yerine sonradan tavsiye ile farklı bır model gelınlık hazırlattırmıştım,, ama hala neden gelinliğimi istediğim gibi yaptırmamışım diye içim acıyor, sonuçta o gün bir defa oluor, geri dönüşü yok,, yok asla,, ve bu pişmanlık hiç gitmiyo, bence buradaki tavsiyeleri değerlendirin,,
tabiki önemli olan iki kişinin mutluluğu ama bu insan baştan sizi tınlamıyor ki,, nasıl bir eş olur size,, yinede hakkınızda hayırlısı olsun,,
Bunun Kaçmakla alakası yok kacanda kacmayanda aynı kefededir . Ben kaçarak evlendim ve şuan eşim tüm eşyaların. Taksit yaptırdı hep. Bence konu sahibinin müstakbel eşi ya çok rahat ya başka bişey var
note3 kadinlar_klubü
ben kaçarak evlenmiş, kız ailesi hiç çeyiz vermemiş, erkegın evınde, bır yatakodası bıle olmadan evlenen de gordum, kaçarak evlenmiş, ama hem kız hem erkek aılesı herseyı tam yapmışınıda gördüm,, oyuzen oyle yazdım,,
Gercekten avukat misiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?