8 Ağustosta düğün

Eskiden ne güzelmiş, erkekler sorumluluk sahibiymiş,

Hiç değilse geçim için çalışıyomuş....

eskiden değil canım şimdide böyle
erkekler sorumluluk sahibi,
ama malesef seninkinde bu özellik yok.
bence yanlış yapıyorsun ayrılmamakla,
en azından ayrılmasan bile erteleyebilirsin.

akibetiniz nedir ? 4-5 gün ertlendi bu mu ? demesi kolay yapması küçük bi cesart ama ayrılmak en temizi.evlilikte daha ne sorunlar çıkacak.nişanlıyken en özel gününü umursamayan bi adam evliyken neler yaopar kimbilir.hakkınızda hayırlısı olurr inş.sevmek ne yazıkki karın doyurmuyo o sevgide btiyo karşındakinden bişeyler alamıyosan hele çok daha çabuk bitiyor.

Valla bence nisanlinizda sorun yok ,sorun sizde..Yani hala bir agirliginizi koyamadiniz olaya anca ahlayip vahliyosunuz.Adam diledigini yapar valla sizin gibi sesin cikarmayan birini bulmusken.4-5 gun ertelemissiniz masallah buyuk basari.

Acaba senden maddi destek istiyor ya da sende yap diye mi bekliyor da inat etti böyle?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama 40 yaşına gelmiş bir adamın sorumluluk almayı çoktaaan öğrenmiş olması gerekirdi ki anlattığınız profil zerre kadar nasiplenemediğini gösteriyor. İki sene koskoca insan hayatında hiç bişey değildir. Benim 9,5 yıllık sevgilim bunları yapmış olsa evlenmezdim. Sonuçta evlilikte önemli olan yaşadığınız değil yaşayacağınız zaman. Evlilik her yaşta, her zaman gerçekleştirilebilecek bir olay bence doğru insan olmadığını bu kadar aleni bir şekilde gösteren birisiyle evlenip kendinizi yakmayın. Biraz ağır oldu sanırım özür dilerim üslup için ama kendimce iyiliğinizi mutlu olmanızı dilediğimden. Umarım verdiğiniz karar sizin için doğru ver hakkınızda hayırlısı olur.

ya adam şöyle düşünüyor belli ki,, bu kız nasılsa ne desem kabul edıyor bana muhtaç,, ne gerek var eşyaya filan,, alıcak götürcek annesinin yanınada işte, konuyu oraya getıremıyor habire sallıyo belliki,, ama siz neden bukadar herseyı kabullenıyorsunuz,, ona ıhtıyacınız mecburimi,, evlenmeniz mecburmu ,, adam istemıyor demekki, sizi biraz önemsese zaten , önce bı yatak odası ve oturma grubu ve tv, buzdolabı alırdı en azından, sonrasında çalışıp beraber ödeyecek olsanız bıle,, en azından gerısını aileler ve sız yavas yavas alırdınız,, hem neden böyle bır muhabbet oluyor onuda anlayamıyorum mantık dışı geliyor,,

pardon sizin ilk evliliğinizmi olacak,, bekarsınız dimi, yani kaçan kıza bile fazlası yapılır da ondan soruyorum,, ben olsam s.. ederdim çoktan,,

inşallah herşey gönlünüze göre olur ama sonrasında çok sorun yaşarsınız,, ben 8 yılı geçtı evleneli , hayalimdeki gelinlik yerine sonradan tavsiye ile farklı bır model gelınlık hazırlattırmıştım,, ama hala neden gelinliğimi istediğim gibi yaptırmamışım diye içim acıyor, sonuçta o gün bir defa oluor, geri dönüşü yok,, yok asla,, ve bu pişmanlık hiç gitmiyo, bence buradaki tavsiyeleri değerlendirin,,
tabiki önemli olan iki kişinin mutluluğu ama bu insan baştan sizi tınlamıyor ki,, nasıl bir eş olur size,, yinede hakkınızda hayırlısı olsun,,

Son düzenleme:
Düğün nasıl 4-5 gün gibi belirsiz bir süreliğine ertelenir? Salonuydu davetiyesiydi her şey nasıl tekrar ayarlanır? Ayrıca değil 4 5 gün 4 5 ay bile ertelense düğün ne siz değişirsiniz ne nişanlınız

Bana tavrınız da yazdıklarınız da mantıkdışı geliyor kusura bakmayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunun Kaçmakla alakası yok kacanda kacmayanda aynı kefededir . Ben kaçarak evlendim ve şuan eşim tüm eşyaların. Taksit yaptırdı hep. Bence konu sahibinin müstakbel eşi ya çok rahat ya başka bişey var

note3 kadinlar_klubü

offf icim kıyıldı resmen. adam düdüğünü otturuyor siz de burda edebiyat parcaliyorsunuz anca. eskiden degil simdi de erkekler sorumluluk sahibi. sizinki dangoz. siz de boyle agziniz acik izlerken daha cok itilir kakilir o dugun tarihi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kaçarak evlenmiş, kız ailesi hiç çeyiz vermemiş, erkegın evınde, bır yatakodası bıle olmadan evlenen de gordum, kaçarak evlenmiş, ama hem kız hem erkek aılesı herseyı tam yapmışınıda gördüm,, oyuzen oyle yazdım,,

Orası doğru eşim destek olmasa bana da kimse bişey yapmazdi yani

note3 kadinlar_klubü

Evlenseniz de bence bu ilişkinin sonu pek iyi değil, adam pek vurdumduymazmış

evet konunun mantık zincirinde kırılmalar var. düğün 4-5 gün (!) ertelendi ise davetiyeler ne oldu. konu sahibi neden bu kadar zaman sessiz sakin başkasının hayatını izler gibi kendi hayatını dışarıdan seyretti? bu konuyu mantığa oturtamadım..

Konu sahibinin nickinin İnci olması Yoksaaa? Yine mi kandırıldık? Davetiyeler, salon öyle ertelemeyle nasıl hallolacak?

Son düzenleme:
Gercekten avukat misiniz???

yok ya hiç sanmam , 2-3 defa sordum cevap bile yazmadı,, hem avukat olsa önce kendi haklarını savunabılırdı,, baksanıza ilkokul mezunu olsa bırı kendını daha ıyı savunabılırdı,, ben pekte ınanamıyorum artık bu olayın ve şahısların gerçek olduguna,,
avukatlık mesleği öyle hahife alınacak bi meslek değil,, öylesine yazmış,,
4-5 gun için davetiyeleri geri toplayıp, tarıhlerı değiştirip tekrar dağıtsalar bıle, bu düğün, olmazzz,, olsa bile, olması gerektiği gibi olmaz,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…