8 Ağustosta düğün

İnci sözlük ziyareti mi nedir?
yoksa bu kadar saf davranışları olan avukat bir kadın düşünemiyorum.

Arkadasim belkide kurtarmaya calisiyorsn iliskiye verdgn emegi ama ortada karsi taraftan herhangi bir caba yokken.nasil hala dayanabiliyosn sasryorm ayrilmak olum degil inan ya sen bukadar degersiz oldgunu dusunuyormsn degerinin bilinmedgi bir evlilkte nasil yasayabileceksin hic dusunmuyormusun sadece iyi dusun bence vermen gerekwn karar ortada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inci düğün olacak mı?
ben de merak ediyorum bu konuyu
her ne olursa olsun
hakkında hayırlısı olsun
umarım üzülmezsin

Ya gidip gelip şu konuya bişeyler yazıyorum öfkelenerek bir insan bu kadar aciz olamaz ya olmamalı, çok üzgünüm başım ağrıyor diye laf yapacağına faaliyete geçer insan. Daha çooook üzülürsünüz siz bu kafayla kusura bakmayın. Müstehak. Daha iki kelimeyi bir araya getirip fikrinizi dile getiremiyorsunuz. Anca şikayet.

ayyy afakanlar bastı resmen.. ben ınanmıyorum acıkcası ne bu cocuk oyuncagımı dugun ıkı uc gun ertelenmısmıs okadar kısıye ertelendıgını haber vermek zaten o surede ımkansız yenı bastan davetıye vs

arkadaşlar artık düğün yapılmıştır olan olmuş, konu sahibide muradına ermiştir,, müstakbel eşide tabi annesinin yanına yerleşmişlerdir,, (bence)
bizde merak eder dururuz

çatlayın meraktan

hayırlısı olsun arkadaşlar niye bu kadar dert ettiniz

inşALLAH konu sahibinin gönlüne göre olmuştur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…