8 Ağustosta düğün

Çok moralim bozuk, ben aileme karşı nası böyle bişeyle çıkarım

Beni mahcup etti

Çok üzülüyorum ama

Bana dese ev bulamadım fln, benim için akşam akşam ev arıyomuş

Aptal mıyım ben, yüzüğü atsam rahatlıcam, hesap verecek kimsem yok zaten

Annesine de gıcık oldum,

Boşandınız mı????

cnm internetten evlere bak sen. ınternette dolu ev var. begendıgınız yerede nişanlınla gider bakarsn.. ona bırakırsan ohooo yetısmez cunku cok az zaman kalmıs..

sonrada nişanlını al karsına konus.. baktın kemkum yapıyor. böle erteleye erteleye biyere varılmaz..agırlıgını koy. gerekırse dugunu sen ertele...

Tövbe Bismillah Böyle şeyde hiç duymadım Diye düşünürken yeni ev alındığını kvnin yalnız olduğunu yazmışsınız o halde amaç belli değil mi

Canim aranizi bozmak gibi olmasin da bu isin sonu hayir değil söylemedi deme ..

canım genede kötü düşünmeyelim ama sanırım seninkilerin güvendiği bişeyler varrr annesinin yanına falan oturutcaktır büyük ihtimall yoksaa bu kadar kısa zaman kala sadece düğün salonunun tutulmuş olması hiç mantıklı değilll son ana kadar beklicek ve vazgeçmiceni düşündüğü bi zaman sölicektirr

:44::44::44::44::44::44::44:
bunun altında rahatlıktan başka şeylerde var söylemedi deme
annesinin evine oturutup eşya bile almayacak anlaşılan
sizin şuan şu modda olmanız lazımdı

senin için akşam akşam ev arıyorum mu dedi sana????????????????

bence bunun amacı seni anasıyla bir oturtmak. adam gibi soylesin bunu ne top çeviriyor ki. bunu bile direk diyemiyorsa nasıl geçecek ömür bunla bacım?

Ben de ondan korkuyorum, zira annesine ev aldılar, kadın yalnız kalıyo, daha öncede böyle bişeyler demişti

Canım, baştan öyle anlaşsanız, KV ile oturulabilir belki, ama böyle kurnaz oyunlar düşünüyor, aklınca oldu bittiye getirecekse hiç hoş değil. Bu karakterde bir insansa eğer, ileride senin hiç bir fikrini dikkate almaz.

Bir şey tuttur mutlaka, yok bu şekilde olmaz, önce evimiz olmalı, çeyizim dizilecek, eşyala alınacak de, Ekime- Kasıma ertelesin düğünü.

.

:44::44::44::44::44::44::44:
bunun altında rahatlıktan başka şeylerde var söylemedi deme
annesinin evine oturutup eşya bile almayacak anlaşılan
sizin şuan şu modda olmanız lazımdı

Ben de öyle düşünüyorum

Geçen annesini götüremedi, benimleydi, kadıncağız otobüsle gelmiş, yazık, otobüslerde rahatsız olmuş, benimlede konuşmuyo

Bu kadın çekilir miiii

Düğün ertelemeyi düşünmüyorum, babam süre verdi, o sürede yapamazsa yüzüğü atıcam, kararlıyım

Ben de öyle düşünüyorum

Geçen annesini götüremedi, benimleydi, kadıncağız otobüsle gelmiş, yazık, otobüslerde rahatsız olmuş, benimlede konuşmuyo

Bu kadın çekilir miiii

Bence siz esaslı bir konuşma yapın. Açık açık söyleyin düşüncelerinizi. Sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Moral bozmak istemem ama amcamın oğlu aynı böyleydi kız herşeyi yapmış düşüne 1 ay kalmamış ama ev bile tutmamışlardı sonları ayrılık oldu..Kız dayanamadı daha fazla ve attı yüzükleri...
Meğer amcamın oğlu kıza ısınamamış birşey de diyemememiş...
Senin yerinde olsam ya niyetini belli et yada çık git hayatımdan derdim...

Benm bi arkadasmda boyle rahatti son 1 hafta kala gelinlik ve esyalarini aldi smdi ise icime sinmedi diyor begenmiyor hep problem cikariyor evi 2 hafta kala tuttu dugun salonunuda son aya birakti hc brsey istedgi gibi olmadi

Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.

Resmi nikahi yapmaz kiz sonra. Sen oyle dost hayati gibi kv evinde yasarsin. Demedi deme. Bunlarin niyeti bu olmasin?

Bizimde tam tersi oldu bi sene sonra yapacaktık anibi kararla oldu 1 haftada ev tutuldu eşya alındı nikah günü alındı nişanlınızın niyetini tam olarak öğrenin evliliği istiyormu gerçekten

oyalıyor olabilir...

Boşandınız mı????

evet ama benim bir ton ve ağır sorunlarım vardı. ve bu huyundan da kurtulmuş oldum. inanır mısın şimdi çalışıyorum, bir patronum var yaşlı bir amca. ne desem ne yapılacak olsa sadece bir kere söylüyorum ve ertesi güne hallolmuş oluyor. sırtımı oturduğum koltuğa güvenle yaslıyorum yani. biz bayanız, erkekler mücadeleci olur her şeyi halletmeleri gerekir. yönlendirmek yaşlandırıyor emin ol. nişan + 2 aylık evlilikte yaşlandım bildiğin.

Nişanlınız sizinle zorla evleniyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…