8 Ağustosta düğün

Dugune cok az kalmis ve sadece salon mu tutuldu
Cok tuhaf.
Surda ne kalmis ki.
Ailen bisey demiyor mu?

Bence birak tum hazirliklari ve ben vazgectim erteleyelim bu isi de.
Ne bicim is bu, bi de senin fuzuli islerin diyor adama bak zerre heves yok. Birak olmazsa olmasin olursa da adam gibi olsun.

Bana da oyalıyor gibi geldi kv ile kalmanız için böyle yapıyor bence:26:

Yorumları okumadım ama pes dedim bu ne rahatlık. Benim düğünüm 16 ağustosta evim yerleşti ceyizlerim gitti bir iki eksik kaldı avize ve mutfak masası onun haricinde hersey tam buna rağmen ben nasıl yetişir diye panik yapıyorum.
Kasım da tuttuk salonu ocakta balayı ayarladik martta eşyaların siparişini verdik ve nisanimiz tüm bunları yaptıktan sonra nisan da oldu biz de çok acele etmisiz sanırım ama içime sine sine rahat rahat oldu 😄

aman Allahım işiniz çok zor bizimkine daha 1 yıl var biz ay ay planladık hangi ay neyi yapıcaz neyi alıcaz diye

yarım yamalak bişeyler yapacak heralde 1 ay bile kalmamış düğüne..
çok rahatmış gerçekten...

Nişanlınız sizinle zorla evleniyor sanırım

Valla şu an , evleniyor gibi değil de; evlilikten kaçıyor gibi görünüyor

Bence hazır durumlar böyleyken, atın yüzüğü. Durum her ne olursa ; ister çok rahat bir insan olsun; ister sizi kayınvalidenizin evine almak için planlar yapan biri olsun sonuç olarak bu insanla bir ömür geçmez. Hiç bence boşuna ne kendinizi ne ailenizi masrafa sokmayın, düğün yapacak erkek böyle mi davranır, pes doğrusu.

Ne gerek vardı bunlara bilmiyorum

İnsanlar neden böyle onu da anlamıyorum

Her şey iyi derken niye böyle oluyo

Annesine de senin onunla oturacağın yönünde bir yalan söylemiş şuan işin içinden çıkamıyor olabilir mi?

Aile baskısı vardır annen yalnızken evi varken ne gerek var mantığına o maksatla da sana söyleyemiyor hazırlık da yapılamıyor tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bildiğim önce ev ve eşya alınır. Sonra salon tutulur. Siz sondan başlamışsınız.
Seni oyalıyor desem salon tutulmaz. Nikah ne zaman?
Konuşmuyor musun bu işler ne zaman olacak diye?

Ne demek senin için? Bir tek sen mi oturacaksin o evde kendi ne oluyormuş laflara bak:/ Allah yardimcin olsun ya çok sinir tavri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım moralini bozmak gibi olmasin ama dugun tarihlerimiz cok yakin ve simdiden her seyimiz hazir nerdeyse nisanlin cok ağırdan aliyo bu kadar surede hic bisey istediğin gibi olmaz bence sen arastir mobilya filan zaten her alinacak seyde senin begenmen önemli o yuzden sen beğen ve birlikte gidip alin o da evi tutmaya baksin bi an önce

Sebebi ne olursa olsun -annesiyle oturmanizi diretecek son anda bana kalirsa- bu adamla omur gecmez. Sorumsuz ve sinsi bir insan.
Siz gorucu usuluyle mi tanistiniz diyecegim ama gorucu usulu tanismalarda aileler arada oldugu icin boyle seylerin imkani yok. Daha onceden sevgili iseniz nasil "senin icin aksam aksam ev bakiyorum, senin sacma islerinle ugrasiyorum." diyebiliyor? Ve nasil konusmadiniz bu zamana kadar kesin bir dille anlamadim.
Hazirliklarini sen yap, onu bosver diyenlere sakin bakma. Adam guvenilmez biri. Umarim dogru karari verirsin. Allah yardimcin olsun.

yanlışmı gördüm diye gene baktım tarihe ama doğru görmüşüm muhtemelen annesiyle oturmayı teklif edicek yer yapıyo bencede, sanki komşusu evleniyo adamdaki rahatlığa bak eğer istanbulda oturcaksanız ev bulmak en az 2 ayını alıyo insanın biz 2 ay aradık sonra tuttuk hemde düğüne 3 ay vardı yani herşey ucu ucuna yetişti o süre zarfında bile zor yetiştik yani boyası musluğu ıvırı zıvırı bir sürü şey çıkıo zaten

Ne kadar serin bir insanmış eşiniz benim düğünüm sizden sadece 5 gün önce herşeyim hazır bir tek düğünü bekliyoruz. Acaba maddi olarak mı sıkıntı içinde de böyle davranıyor .

Adamda evlilik heyecanı yok.
Ya da farklı planları var seni o planlarını uygulamaya mecbur bırakmak istiyor. "annesiyle yaşamak gibi"
Eğer birlikte yaşamak istemiyorsan kabul etme... mecbur değilsin..
Bu noktaya geldikten sonra geri dönemeyeceğini hesap etmiştir ama.. Evdeki hesap çarşıya uymaz göstermelisin bunu...
Böyle bir niyetle geldiğinde yüzüğü ver...

Bu işten hayır gelmez...
Düğüne 23 gün var ve bunun büyük kısmı ramazan ve bayram.
Hangi ara salon tutacak? Eşya alacak? Ev tutacak? Davetiye basacak.? Dağıtılacak?

bugünlerde davetiyeyi bile dağıtmış olmanız gerekirdi, ki daha ortada davetiye yok:26:

Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan sakın oyuna gelme.
Bana plan " ne yapalım ev bulamadık bisüre annemle yaşarız " gibi geldi.
Böyle bir durumda düğünü ertele.
Geç olsun güç olmasın.

Düğün ertelemeyi düşünmüyorum, babam süre verdi, o sürede yapamazsa yüzüğü atıcam, kararlıyım

İşin ilginci insanlar düğüne bir ay kala nişanı atınca işte eşyalar alındı ev tutuldu hepsi boşa gitti derler. Sizin durumunuzda sadece salona verilen kapora yanacak. Ben normalde ailelerin çok müdahale etmesi taraftarı değilim ama sizinkiler geç bile kalmış. Siz de carlamakta geç kalmışsınız. Erkek tarafı zaten toptan geç kalmış her şey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…