8 Ağustosta düğün

evlenmek zorunda değilsen bi yol ver verir gibi yap. yoksa sizin düğün olmaz 23 günde ne yetişir ki

Benim dugunumle ayni gunu secmissiniz:)

Şaka bir yana, biz de cogu hazirligimizi son bir ay yapmıştık. Ama biz cok asgari duzeyde evlendik. Sadece luzumlu esyalari aldik maddiyat olarak cok acilamazdik çünkü. Ogrencilik iste naparsin. Ama tam tekmil ev döşeme işi bu kadar surede olmaz. Yani olur da her sey aceleye gelir bir an once yetistirmek icin o an cok da begenmedigin seyleri almak zorunda kalırsın.

20 eylulde dugunumz var evimiz belirlendi esyalar tamam ki hala su eksik bu eksik diyoruz dunya kadar telas var bence sizi beraber oturtmak niyeti bu adamla evlenmeyin aileniz arasin ailesini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şaka yapıyor olmalısın

Hani belki bilmiyorum ki o kadar sürede yetiştiren vardır belki ama her şey hasbel kader olur yani, ne bileyim..

Davetiyeler bile 10 15 gün önce dağıtılmaya başlanır en geç ki daha seçilecek, basılacak vsvs..

Ev tutulacak, eşya seçilecek, temizliği, yerleşmesi.. Diğer şeyler de ooo..

Sen karışma, ailen arasın bu böyle olmaz desin.

Zannimca hicbisey yapmiycak ve dugunden hemen evvel, annemlerle oturalim bikac aya toparlanir cikariz yada bikac sneye ev alir cikariz, dicek ve seni mecbur edicek ailesiyle yasamaya. Yada ailesine yakin bi yerde ev tutup dosemis bile olabilir cokda yeni olmayan esyalarla. Baska bi sebep gelmiyo aklima bukadar rahat olmasi için. Hayirlisi.

9 agustos da nisanim var ikimiz de telas icindeyiz...Kuafor,fotografci,nisanda dagitilacak hediyeler ikramlik her hafta biriyle ugrasiyruz. Küçük bir tören olacağı halde telaslanıyoruz sizin düğün nasıl yetisdirceksiniz anlamadım.... Nisanlinizin rahatliği cok tuhaf karsiladim.... Tek tavsiyem düğünü biraz ileri tarihe atmanız.

Artık malesef benim de aklıma başka bişiy gelmiyo, uyarmıştım bu konuda, nası güvencem ki, böyle düşünen adam şimdi değilse de sonra annesinin yanına götürür. o zaman da boşanırız artık

Bence evlenme ilerde agliycana simdi agla daha iyi hic bisey icn gec degil bunla omur gecmez evlenince bosanmak okadar kolay olmuyo cnm evlenince anlarsin smdi bitir bnce evlenseniz yarin birgun bisey olsa nebilim cocukla ilgili faln yine ayni seyleri yapar biraz rahat birine bnziyo seninki birz annesinin yonlendirmesyle harekst ediyo gbi oyle bi adamlada omur gecmz gecsin diye ugrasirsanda omryn bitter

08 agustosta bende evlemistim daha sonrasinda hayatim zindana donmustu bana kotu anilarimi hatirlatti konun eski esim herseyi kendi kafasina gore yapmisti bana danismadan etmeden gerci bizim hazirliklarda dugunden uc hafta once baslamisti cok hayal kirikligina ugradim keske dugunu iptal etseydim bir insan dugun gunu mutlu olmazmi ya uzerinde istedigi gelinlik yoksa ? Iste ben bu durumdaydim ben mutlu degildim vallahi ne esya gordum nede bisi annesiyle yasicaktik ilk baslarda evin tek bir esyasini bile degistirmediler bu geri zekalilar herseyi kendi planladiklari sekilde yaptilar eski esimin yoneticiside annesi ve kiz kardesiydi bende maddiyatci olmadigim icin agzimi acmamisdim lakin iyi niyetli olmak hic bir ise yaramiyormus bunu cok iyi anladim ! senin dugune ise uc hafta kalmis ve hic bir hazirlik yok bu ne kdr rahatlik anlayamadim ! seni cok iyi anliyorum vallahi !

Son düzenleme:
Nası yani yaa,
14 eylül de düğünüm var evi aldık eşyalar sipariş edildi beyaz eşyalar alındı gelinlik damatlık vs tamam. tek eksiğim perde ve halılar. Birde davetiye bastırcaz bu hafta buna rağmen geç kalmışız gibi geliyo bana. Ailenle konuş bi oyuna tezgaha gelme bence ne demek yaa 1 aydan az kalan bir düğün için hiç bişey yapmamak. Acaba ailesiyle fln mı oturcaksın diye planlanıyo

Yanlis anlamayin ama ben burda nisanlinzdan cok size kızdım.. hala keskin bi tawır koymamissiniz..bence sizde cok rahatsiniz..
Bana ewlenicegm adam aksam aksam ew bakiyoruz dicek he o anda bitirirdim zaten..
Bu arada bu sekilde ewlenmeye niyetliyseniz kaynvalidenizin ewinde güneş gören odayi hemen kapın smdidn malum birlikte yasamaya dogru ewleniyosunuz..

aileniz duruma bir el atsın yani bu ne rahatlık arkadaşım evlendi 2 ay öncesinden herşeyleri hazırdı yani asla yetişmez mobilyalar zaten 15 günde kuruluyor ev desen hadi diyince bulunur mu allah aşkına oruç oruç ev baktırdırn demiş birde evet bu işlerin ramazandan önce bitmesi gerekiyordu ramazana kalınca hali ile bakılır tabi ağırlıgınızı koyun evleniyorsa adam gibi sorumluluk alsın evlenmiyorsa defolup gitsin yani

yuh laa bu ne rahatlık biz 1 ay önceden çeyiz yerleştirmiştik bide ben eşimin ailesi ile oturuyorum sadece yatak odasını bir ay önceden yerleştirdik iyi rahatlarmış hayır kayınvalide kayınpeder yokmu onlarda mı böyle ne saçmalık

Adam yıldırım nikahı yapıcak heralde
bu kadar önemli şeyler hazır değilse gelinlik ve damatlığı sormuyorum bile zaten

Yakında başlar merak etme ama ev tutma ve eşya almaya değil ,düğünden sonra ailemle beraber oturalım der daha sonra maddi durum düzelince ayrı eve çıkarız der,üzgünüm ama durum onu gösteriyor millet evlenirken 6 ay önce tutuyor evi sizin kaç gün kalmış şurada.

Canım naptın ya merak ettim konuştun mu nişanlınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…