Bende 8 aydır istiyorum ama olmuyor, daha yolun başı doktor bekle dediyse bir bildiği vardır mesela ben tedaviye başladım ama ona rağmen olmadı tedaviye devam ediyorum.tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
Bende 8 aydır istiyorum ama olmuyor, daha yolun başı doktor bekle dediyse bir bildiği vardır mesela ben tedaviye başladım ama ona rağmen olmadı tedaviye devam ediyorum.
Ben doktora gidip gebeliği hızlandırmak istediğimi söyledim acıbadem hastanesine gidiyorum zaten doktor hiç itiraz etmedi herşey normal olunca bide başlayalım eşinin değerleri iyi ama riskli grupta dedi, benimde eşimde varikosel var çünkü. Öyle başladık yani.canım sen nasıl tedaviye başladın bende tedavi istiyorum en basitinden bir hap versinler yok vermiyorlar tam 5 doktora gittim evlendikten sonra hepside özel de test yaptılar rahim filmi çektiler hepsi normal
benim eşimde morfoloji %10 diğer değerlerde normalin üstünde işte cc 35 milyon %65 hızlı ileri falan yani peki ilk tedavi ne başlandı sizde hap mı verdi doktorunuz eşinize ne verildiBen doktora gidip gebeliği hızlandırmak istediğimi söyledim acıbadem hastanesine gidiyorum zaten doktor hiç itiraz etmedi herşey normal olunca bide başlayalım eşinin değerleri iyi ama riskli grupta dedi, benimde eşimde varikosel var çünkü. Öyle başladık yani.
Eşime hiçbir şeye gerek görülmedi, ben klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm işte geçen ay tutmadı bu ay tekrar deniyoruz.benim eşimde morfoloji %10 diğer değerlerde normalin üstünde işte cc 35 milyon %65 hızlı ileri falan yani peki ilk tedavi ne başlandı sizde hap mı verdi doktorunuz eşinize ne verildi
Eşime hiçbir şeye gerek görülmedi, ben klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm işte geçen ay tutmadı bu ay tekrar deniyoruz.[/QUO
inşallah bu ay tutar bende gelecek ay eşime şu vitamin haplarından alsam KK da gördüm kendimde bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gidip doktordan yumurta takibi isteyeyim diyorum bakalım artık
eşim anamurlu orada hep keçi boynuzu pekmezi yaparlar eşim çocukluğundan itibaren onla büyümüş.bu sefer şifa için içsin diye deneyeyim.Yumurta takibi işte benim yaptığımda zaten ama bence eşine ilaç yerine doğal yöntemlerle birşeyler için zaten değerlerinde iyi. Incir kürü var mesela araştır ya da keçiboynuzu pekmezi. Ilaç çok zor durumlarda çare olmalı.
Evet çok faydası var sabah akşam sulandırıp içmesi gerek. Bakalım beraber bekleyelim hayırlı haberlerimizieşim anamurlu orada hep keçi boynuzu pekmezi yaparlar eşim çocukluğundan itibaren onla büyümüş.bu sefer şifa için içsin diye deneyeyim.
Ne diyeyim haklısın. Herseyden korkuyor insan yaştan hiç olmayacak mı düşüncesinden yıpranıyoruz, en güzeli dua etmek.arkadaşlar ben yaşımdan korkuyorum yaşım 29.şurada 6 ay sonra 30 olacağım çok beklemekten korkuyorum zamanla yarıştığımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?