Canim bende 11 aydir bekliyorum. Benimde 8ci denememde 3 gun gecikme oldu ve hamileyim zannetim ama degilmisim. Artik allaha biraktim o herseyin en iyisini ve en dogru zamani bilir. Biliyorum cok zor ve cok uzuluyorsun cunki ayni seyleri bende yasiyorum. Hatta bir ara oyle kafaya takiyordumki cocuklar hakkinda ne varsa arastirdim. Kitaplar okudum, hamilelik hakkinda herseyi arastirdim, beslenme, spor, vs vs aklina ne gelirse, cunki olucak diye bekledim ama olmadi. Hamile olanlar bir ara benden gicik kapiyodu cunki onlarin sorularini ben hamile olmadigim halde cocugum olmadigi halde cevapliyabiliyordum. Anladimki gercekten cok isteyince olmuyor. Biliyorum birgun allahin izniyle olucak ama ben boyle salya sumuk cocuk diye agladigim surece hicbisey olmucak. Burdaki cogu hikayeleri oku, cogu pes ettikten sonra yada bir iki ay yogunluktan bebegi dusunmedikleri zamanda hamile kalmislar.
sen 8 ayda olamayacağına karar vermişsin ben 4 yıldır uğraşıyorum ben öleyim o zamantam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
sen 8 ayda olamayacağına karar vermişsin ben 4 yıldır uğraşıyorum ben öleyim o zamanumudunu yitirme canım olmayacak deme olacak diye düşün karamsarlık bize göre değil :)
Canım hiç belli olmaz, yitirme asla umudunu....şimdi bekliyorsun ya zaman resmen oyun oynuyor insanla...her şeyin vakti var ayrıca de ki olmadı...artık bu bile dert değil en kötü ihtimalle tüp bebekk yöntemini kullanırsın, bak en kötü ihtimalle diyorum çünkü en kötü ihtimalinde bile yavrunu kucağına Alacaksın inş....tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
aminnn tek duamiz anne olmak isteyen herkese nasip etsin rabbimRabbim tez zamanda melegini once karnina sonra kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah!!
slm tv de gördüğüm kadarıyla ibrahim saraçoğlu sogan kürü öneriyor işe de yarıyormuş bi denesen ?tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
bu ay deneyeceğim bu ay birde eşime vitaminler aldım hayırlısıslm tv de gördüğüm kadarıyla ibrahim saraçoğlu sogan kürü öneriyor işe de yarıyormuş bi denesen ?
hayırlısı bakalım inş. işe yararbu ay deneyeceğim bu ay birde eşime vitaminler aldım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?