Doğuma Hazırlık 8 ay olduk hala yok(anketli)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluma hangi isim

• Can

• Bartu

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben olsam bartu koymam, ilerisini dusunerek. Dun bir arkadasin isim degistirme konusunu okudum. Ne isimlerde insanlar varmis, aileleri ne dusunerek koydu. Belki o zaman modaydi :) bilemiyoruz.

Kerem ,kaan , deniz ,emir , arda , tuna , gokhan , gibi isimler koyardim .

Bir de yanina bey ekle . Koymayi dusundugun isme . Yani, bey, i koyma. İlerde is hayatinda , orn , gokhan bey diyecekler ya ondan dedim. Bartu bey , benim fikrim hos degil .

Canin da anlami iyi degil sanirim , oyle duymustum . Gerci soyledigim isimlerin hepsinin anlamlarinida bilmiyorum .

Ben olsam bartu koymam, ilerisini dusunerek. Dun bir arkadasin isim degistirme konusunu okudum. Ne isimlerde insanlar varmis, aileleri ne dusunerek koydu. Belki o zaman modaydi :) bilemiyoruz.

Kerem ,kaan , deniz ,emir , arda , tuna , gokhan , gibi isimler koyardim .

Bir de yanina bey ekle . Koymayi dusundugun isme . Yani, bey, i koyma. İlerde is hayatinda , orn , gokhan bey diyecekler ya ondan dedim. Bartu bey , benim fikrim hos degil .

Canin da anlami iyi degil sanirim , oyle duymustum . Gerci soyledigim isimlerin hepsinin anlamlarinida bilmiyorum .
Canin anlamini arastirdim canim ama biz tutup da kuran da gecen caan i koyma amacli koymiycagimiz icin niyet onemli diye dusunup o bizim canimiz ruhumuz olarak dusunuyoruz .

n harfi enerjisi düşüktür.
bu sebepten tek isim konulacaksa bartu diyorum
iki isimse can bartu birlikte

Back
X