Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yilin tamamlansin tam muayene etsin bi genel baksin doktor hatta tomografi cektirsin kemikde kikirdakda bi sorun varsa revizyon olursun ama yok rahatsz olmazsan ikinci ameliyata girme cok zor oluyo ayni yerlerin tekrar kesilmesi
Cnm özelden atıyorum foto şimdiBir yilin tamamlansin tam muayene etsin bi genel baksin doktor hatta tomografi cektirsin kemikde kikirdakda bi sorun varsa revizyon olursun ama yok rahatsz olmazsan ikinci ameliyata girme cok zor oluyo ayni yerlerin tekrar kesilmesi
Masallah Bence gayet cok guzel duruyor boylede guzel yani canim sen bide benimkini gor)))Merhaba arkadaşlar 8. Ayım ödem belası son hali burun ucu bence belirgin değil
Doktorum zamanla daha iyi olacak bekleyeceğiz diyor .. lütfen bana 1.-1,5 senede gerçekten değişim oluyor deyin
(Orta cilt yapım)
İnş ya :/ teşekkür ederim canımBasından beri takip ediyorum seninkini benim gördüğüm ilk zamanlara göre azalmış eminin sen de farkındasın bu arada uc kısmı acayip güzel duruyor sadece ortada hafif bi yükseklik var azalma olduğuna göre seninki ödemmiş bir yıla kadar o da kaybolacak sanırım :)
Tabi şiş olarak indiğini fark ediyorum . Benim kanatlar kesilmedi o yüzden çok şişme olmadı ucu fena şişti yaCanım bence çok güzel ve doğal duruyor biliyorsun benim hala şiş ve yüzüm mimiklerim düzelmiş değil bence sakın bir daha oynatma o acı o risk değmez kanatlarının indiğini farkettin mi peki yani 3. ayla 8 arasında çok fark var mı yoksa aşırı inmiyor mu?
Kanatları kesmedi kesilecek boyutta değil dedi . Hala şişlik var elime geliyor yakanatlarda büyük duruyor şişkinlikten mi yoksa hiç işlem yapılmadığından mı
kanatlarda büyük duruyor şişkinlikten mi yoksa hiç işlem yapılmadığından mı
canım benimde kanat kesilmedi ama top gibi ya inmiyor bir de neden acaba orası cok mu etkileniyor anlamadım ?Kanatları kesmedi kesilecek boyutta değil dedi . Hala şişlik var elime geliyor ya
Kaçıncı ay özelden foto atar mısın cnmcanım benimde kanat kesilmedi ama top gibi ya inmiyor bir de neden acaba orası cok mu etkileniyor anlamadım ?
İnş cnm kafayı yemeden geçerse ödem iyibana ödemmiş gibi geldi tabi yine de siz daha iyi algılarsınız
Kanatlar kesilse zaten dikiş izini görürsünüz mutlaka deri tipinizden kaynaklanıyor bu görüntü. Bence gayet güzel görünüyor ven beğendim. Hangi doktor?Canım kanatlar benimde aşırı kalın duruyor 4.aya girdim bakabilir misiniz delikler kapanmıyor sert gibi ama ya inmezse açık oldum kanat kesmedim dedi yüzlerce kez sordum hatta