8.ay resimli bakın kızlar

Kanatlar kesilse zaten dikiş izini görürsünüz mutlaka deri tipinizden kaynaklanıyor bu görüntü. Bence gayet güzel görünüyor ven beğendim. Hangi doktor?
canım evet kanatta kesik yok kendi de dedi ama büyük değil mi tamam burda yakından çekim ama bana büyük geliyor hala sertliği inmedi gözüme güzel gelmiyor burada beni bu konuda aydınlatan basta böyle olup inen varsa cevap verebilir mi acaba

canım evet kanatta kesik yok kendi de dedi ama büyük değil mi tamam burda yakından çekim ama bana büyük geliyor hala sertliği inmedi gözüme güzel gelmiyor burada beni bu konuda aydınlatan basta böyle olup inen varsa cevap verebilir mi acaba
İnan ben beğendim. Yüzünün tamamını görmeden yorum yapmak zor ama gayet hoş duruyor.

Bence burnunuz gayet güzel ben de kalın deriliyim 3. Aydayım hala şiş kanat kısmı ama kesildi benimki

Merhaba arkadaşlar 8. Ayım ödem belası son hali burun ucu bence belirgin değil
Doktorum zamanla daha iyi olacak bekleyeceğiz diyor .. lütfen bana 1.-1,5 senede gerçekten değişim oluyor deyin😒🤷‍♀️
(Orta cilt yapım)
Çok güzel olmuş bende olacağım şuan nasılsınız memnun musunuz?

Doktorum zamanla daha iyi olacak bekleyeceğiz diyor .. lütfen bana 1.-1,5 senede gerçekten değişim oluyor deyin😒🤷‍♀️
(Orta cilt yapım)
merhaba ben de uğur beye olmayı düşünüyorum önceki halini de atabilir misiniz.

merhaba ben de uğur beye olmayı düşünüyorum önceki halini de atabilir misiniz.
(Orta cilt yapım)
özelden önceki halini atabilir misin ben de uğur beye olmayı düşünüyorum

Back
X