Hadi ya ne zaman izine çıkmayı düşünüyorsun peki Canım ?ben 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bi yandanda evdemi yatsam diyorum izni alıpbenimde feci uykum geliyor eve gider gitmez yatıyorum pratik yemekler yapıyorum bu yüzden bende masa başı görevindeyim genede çok yoruluyorum
Hadi ya ne zaman izine çıkmayı düşünüyorsun peki Canım ?ben 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bi yandanda evdemi yatsam diyorum izni alıp
YA BENİM İZİN MESELEM ÇOK KARIŞIK İŞ YERİM 4 AYLIK İZNİ VERMİYOR USULUNE UYGUN İŞTEN ÇIKARTIRIM SENİ DİYOR DOĞUMDAN 2 HAFTA ÖNCE DOĞUMDAN SNR DA 40 VERDİ MAALESEF ÇALIŞMAM GEREKİYOR ADAMIN TEHTİDİNE BOYUN EĞMEK ZORUNDA KALDIM YOKSA DAVA AÇARDIM AMA İNSANIN TUZU KURU OLMAI GEREKİYOR. DAYANDIĞINIZ KADAR DAYANIN KIZLAR İZİN İÇİN BEBEĞİN SİZE SİZİN UYKUYA OLAN İHTİYACINIZDAN DAHA ÇOK OLUCAK
ne kadar kötü birşey. sen yine de çalışabilir raporunu ve çalışamaz raporlarını al. belki ilerde şikayet etmen gerekebilir. 40 günlük bebeği bırakıp işe gelmek kolay mı? ne acımasız insanlar var. bir yaşındaki oğlumdan ayrılmak bile beni üzüyor saat 15:00 olsa çıksam diye dakika sayıyorum.YA BENİM İZİN MESELEM ÇOK KARIŞIK İŞ YERİM 4 AYLIK İZNİ VERMİYOR USULUNE UYGUN İŞTEN ÇIKARTIRIM SENİ DİYOR DOĞUMDAN 2 HAFTA ÖNCE DOĞUMDAN SNR DA 40 VERDİ MAALESEF ÇALIŞMAM GEREKİYOR ADAMIN TEHTİDİNE BOYUN EĞMEK ZORUNDA KALDIM YOKSA DAVA AÇARDIM AMA İNSANIN TUZU KURU OLMAI GEREKİYOR. DAYANDIĞINIZ KADAR DAYANIN KIZLAR İZİN İÇİN BEBEĞİN SİZE SİZİN UYKUYA OLAN İHTİYACINIZDAN DAHA ÇOK OLUCAK
ALDIM RAPORUMU BİZİM BUNLA BİR İŞİMİZ YOK DEDİ AMA BENİM KOZUM OLSUN YARIN ÖBÜR GÜN MAHKEMEYE VEREBİLİRİM
vala bende bazen evde olsam daha iyi diye düşünüyorum ama..bak yine yapamadım doktordan rapor alcam 37 ye kadar çalışayım doğum sonrası iznim daha çok olsun diyeçalışanları çok kıskanıyorum ya
evde vakit geçmiyo
ben mayısta doğuracamvala bende bazen evde olsam daha iyi diye düşünüyorum ama..bak yine yapamadım doktordan rapor alcam 37 ye kadar çalışayım doğum sonrası iznim daha çok olsun diye
30+5 günlüğüzkızlar durumlar nedir kaçıncı haftadasınız ve bebişlerin kilo ve sağlık durumu nasıl ?sizlerin ne durumda alınan kilolar?
30+5 günlüğüz
oğlumu kilosu 1114 grdı sanırım
ben 50 ile hamile kaldım şimdi 62 oldum
normal doğum düşünüyorum
yok bitanem ya benim paşam biraz ufak tefekmiş. doktor teyzesi öyle dedimaşallah canım herşey yolunda gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?