- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
Gun boyu misafiri yalniz birakip odaya cekilmesi normal sizce.. iyi cok guzel.. devam etsin o zanan..Evet 8 aylık hamile bir kadının odasına çekilip istediği şekilde yatması en doğal hakkıdır.. insan da önce akıl sonra da merhamet olursa doğumuna haftalar kalmış kadının evine yatıya gitmez....
Gun boyu misafiri yalniz birakip odaya cekilmesi normal sizce.. iyi cok guzel.. devam etsin o zanan..
kesin öyledir çok severler ve ilgi gösterirler.Kimse sormadı kızım ihtiyacın varmı diye.geldiler sadece ve doğuma daha var.sıkılıyoruz deyip duruyorlar.kaynanam dün diyor ki memlekette hep diyorum ağzı var dili yok öbüründen çok iyi.annesi yok babası yok diye daha çok seviyor ilgi gösteriyorum diyor.
Misafir 3 gunden fazla kalmaz.. fazla kaliyosa ona misafir denmezGun boyu misafiri yalniz birakip odaya cekilmesi normal sizce.. iyi cok guzel.. devam etsin o zanan..
Yani ev sahibi hepsi o zaman gitmeyip sureklide kalabilirlerMisafir 3 gunden fazla kalmaz.. fazla kaliyosa ona misafir denmez
Yani ev sahibi hepsi o zaman gitmeyip sureklide kalabilirler
3 gunden fazla kalirlarsa misafir olmazlar dedim, ev sahibi olurlar demedim :)))Yani ev sahibi hepsi o zaman gitmeyip sureklide kalabilirler
Valla sizinle baktigimiz pencere tamamen farkli...belki buyudugumuz cevre de onemli. Ben hep babaannem dedem teyzekerim halam yengelerim amcalarim kuzenkerim cok yakin akraba iliskusi icind buyudum. halam esi ve cocuklariyla mesela her yaz gelirler 3 ay kalirlardi bizde. Annem onlar giderken halamlasarilip aglarlardi. Yani aile diyince benim aklima bu sicaklik bu guzellik geliyor. Oz annem gelse odama cekilsem annem bile darilir. Benim anlayabilecegim bir durum degil bu. Ama sizede bu nirmal geliyor.. tamamen yetistirildigimiz cevre aile ortamiyla alakali.Misafirlik 3 gündür, 30 gün değil... artık onlar misafir sayılmazlar, kendilerine misafir davet ettiklerine göre kendilerini de misafirden saymıyorlar zaten...
4 günde bunu mu yaptınız? Rezalet..İyi akşamlar hanımlar.evet tam 8 aylık hamileyim,kısmetse şubat sonu doğumum.hep endişe ettiğim mesafe koymaya çalıştığım kv,kp,görümcem ve iki kızıyla 4 gündür bizdeler.bizi özlemişler ve yardım etmek için gelmişler.bana sormadılar ihtiyacın varmı diye.görümce iki hafta diğerleri 3 ay burdalar.
Eşim vardiyalı çalışıyor ,o olmadığında odama geçip kitap okuyorum,yatıyorum ama bu tartışma sebebi oldu.niye onlarla oturmuyormuşum.bende yanlızlığı seviyorum abla dedim.biz sana geldik dedi.napalım her saat birlikte mi oturcaz dedim ,ben sana öyle yapsam yanlış anlamaz mısın dedi.kusuruma bakma abla ben kalabalıkta yapamıyorum dedim biz yanlış yaptık dedi.bişey demedim.kocam gelince ağlayarak anlattı hepsi ağladı.
Tabi kocam da bana niye öyle dedin ben sana he de geç demedim mi dedi.kusuruma bakmayın üzmek için demedim ben rahat edemiyorum gidin de demiyorum dedim yaşlı adamla kadına dayanamadım.görümcem sizin aranızı bozmak istemem istersen kardeşimden geçerim dedi.eşim de kimse beni geçiremez ailemden diye celallendi.ağlayarak sabahı ettim.eşim bizimkilerin huyu böyle napiyim diyor ama ben çok mutsuzum.ne yapacağım bilmiyorum.yatıyorum diyorum bizim yanımızda yat diyorlar bunaldım.çocuklar sıkıldım deyip duruyor.bunların huyu bu geçen sene de kv,kp ve kv nin kardeşi iki hafta kalmıştı.yine suçlu ben oldum.
Benimde anlatmak istedigim bu.. gayet guzel surat asip odana cekilip tavir yapmadiktannsonra gayet guzelhayır ev sahibi değil, akraba- eş- dost- tanıdık.. bunlar misafir kategorisinde olmadığı gibi ev sahibi kategorisinde de değildir.. k.validem gelir, ben uzanırım o da bana yemek hazırlar mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?