- Konu Sahibi DURUYAPRAK
-
[lıst]
[/lıst]
arkadaşlar 4 yıldır evliyim zor geçen 4 yıl bı kazayla çocugum oldu.. Ve halen devam eden sorunlar...
Eşim evlendiğimizde beni ailesine ezdirdi ayrılma kararı aldık ama başaramadık (başaramadım)
2 ay sonra tekrar denemeye başladık halen deniyoruz ama ben bu denemenın içinde çok yıparndım eşim ıkı ayda bır işten ayrılıyor başka iş buluyor ama sadece ıkı ay çalışıyor kredi kartlarını borçlandırıyor ev kira kredimiz var ve bi bebeğimiz var.. Ben çalışıyorum herseyi benım yapmamın rahatlıgında.. Ailesiyle görüşmüyoruz. Ben görüşmemde onlarda çocuklarını hiç aramıyorlar...
Sorum şu ayrılmak istiyorum ama ailesinden de kopuk olması beni üzüyor
bi kızım var onu nasıl etkiler
ben bunu ona nasıl açıklarım
beni bu durumda neler bekliyor..
[lıst]
[/lıst]
arkadaşlar 4 yıldır evliyim zor geçen 4 yıl bı kazayla çocugum oldu.. Ve halen devam eden sorunlar...
Eşim evlendiğimizde beni ailesine ezdirdi ayrılma kararı aldık ama başaramadık (başaramadım)
2 ay sonra tekrar denemeye başladık halen deniyoruz ama ben bu denemenın içinde çok yıparndım eşim ıkı ayda bır işten ayrılıyor başka iş buluyor ama sadece ıkı ay çalışıyor kredi kartlarını borçlandırıyor ev kira kredimiz var ve bi bebeğimiz var.. Ben çalışıyorum herseyi benım yapmamın rahatlıgında.. Ailesiyle görüşmüyoruz. Ben görüşmemde onlarda çocuklarını hiç aramıyorlar...
evin içinde boş bir görüntüye hiç gerek yok
[lıst]
[/lıst]
böyle anlatıp anlatıp sonundada boşansam çocuğuma ne derim diyince konu zeminini kaybediyo bence, şimdi bu adam için ne diyelim büyü yaptır hidayete ersin mi, ailesi bile görüşmüyosa vardır bi sebebi, çocuğun başında baba olsunda isterse çamurdan olsun bu mu yani mantık, sanki boşanan ailelerin çocukları katil psikopat falan oluyo
haklısınız ama evliliği bitirmek çok zorr.. yada ben cok zorlanıyorum.. çevre baskısı da yarı tabilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?