8 aylık bebeğim ve boşanmak

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
[lıst]
[/lıst]

arkadaşlar 4 yıldır evliyim zor geçen 4 yıl bı kazayla çocugum oldu.. Ve halen devam eden sorunlar...

Eşim evlendiğimizde beni ailesine ezdirdi ayrılma kararı aldık ama başaramadık (başaramadım)
2 ay sonra tekrar denemeye başladık halen deniyoruz ama ben bu denemenın içinde çok yıparndım eşim ıkı ayda bır işten ayrılıyor başka iş buluyor ama sadece ıkı ay çalışıyor kredi kartlarını borçlandırıyor ev kira kredimiz var ve bi bebeğimiz var.. Ben çalışıyorum herseyi benım yapmamın rahatlıgında.. Ailesiyle görüşmüyoruz. Ben görüşmemde onlarda çocuklarını hiç aramıyorlar...
Sorum şu ayrılmak istiyorum ama ailesinden de kopuk olması beni üzüyor
bi kızım var onu nasıl etkiler
ben bunu ona nasıl açıklarım
beni bu durumda neler bekliyor..

eşin sorumsuz birisi.zaten her şeyi sen yapıyorsun birde sorumsuz bir kocayı çekiyorsun,iyi düşün

ACIMA !
En kötü duygu budur.Sadece ailesinden kopuk diye acıyıp devam etme.
Sana da yazık bebeğine de.

ben kadınları gerçekten anlamıyorum, boşanırsam çocuğuma nasıl açıklarım? babasının 2 ayda bi iş değiştiren eve bakmayan bi adam olması daha açıklanabilir bişey değil mi? ayrıca ailesiyle görüşmüyosun, niye, seni ezdiler, onlar ezdi onlarla görüşmüyosun ama seni ezdiren kocandan kopamıyosun başaramadım döndüm diyosun, aileside iyi yapıyo aramamakla, bu sefer sırtını ailesine dayayıp iyice borca harca batacak adam demek ki

Kızınızın geleceği için böyle bir kararı aldığınızı ona acıklayabilirsiniz bundan cekinmeyin. Zaten onun geleceğini düşünerek aıdm attığınızı anlayacaktır.

Boşanma süreci biraz zor evet, üstelik cocuğunuz da var ama siz bu 3 kişilik hayatı sırtlayabilecek kadar güclü bir kadınsınız bunun da üstesinden gelirsiniz.

çocuğunuzu mutsuz bir yuvada büyütmektense,babasız bir birey olarak olarak büyütmek herşeyden hayırlıdır.

allah yardımcınız olsun...

tek başına kendine kocana ve çocuguna bakıyorsan
kocanda sana güvenip yan gelip yatıyosa
sadece kızına ve kendine bak
ha ailesi oglunu düşünmüyosa sen niye düşünüyosunki

böyle anlatıp anlatıp sonundada boşansam çocuğuma ne derim diyince konu zeminini kaybediyo bence, şimdi bu adam için ne diyelim büyü yaptır hidayete ersin mi, ailesi bile görüşmüyosa vardır bi sebebi, çocuğun başında baba olsunda isterse çamurdan olsun bu mu yani mantık, sanki boşanan ailelerin çocukları katil psikopat falan oluyo

Yaşadıkların çok zor şeyler.
Anladığım kadarıyla zaten sen şu an hayatı tek başına üstlenmiş durumdasın.
Hem bebeğin var hem de çalışıyorsun, doğru anladım değil mi?
Sorumsuz bir koca ile herşeyi idare etmeye çalışıyorsun.
Adam var, ama sorumluluklarda yok...
Durumun şu anda yaşadıklarından, daha ne kadar kötü olabilir?
:106:

nemesis katiliyorum guzelim sana.
boyle erkeklerden anca sam babasi olur.

Eşinle mutsuzsun
Ailesi ile görüşmüyosun
Bu şekilde bebeğinde mutsuz büyür
Herşeyi de zaten sen karşılaşıyormuşsun

Bence sırtındaki kamburdan yani eşinden kurtulmuş olursun boşanırsan..

zaten bende dahil bütün kadınların derdi bu vicdanımız. Ha düzelir ha düzelecek diye diye kendimizi yiyip bitiriyoruz.

boşanmak belki çok kötü zorlukları çok büyük cesaret isteyen bişey ama bi yere kadar katlanabilir herhalde insan ama bişe daha sölim en sevilmeyen helal boşanmaktır...

biri 95 biri 89 yaşında çift boşanmak için mahkemeye başvurmuşlar.
hakim demişki, bu zamana kadar bir yastığa baş koymuşsunuz şimdi neden boşanmak istiyorsunuz diye şaşkınlıkla sormuş
yaşlı adam sessiz kalırken ,yaşlı kadın demişki bir yastıkta yaşlanmadık biz, 2 çocuğumuz oldu sonra aramız bozuldu birdaha da düzelmedi o gün bugün çocuklar görmeden ayrı yataklarda yattık evli gibi gözüktük ,ama evlilik hiç yaşamadık herkes bizi çok mutlu sanıyordu.çocuklarımız evlendi sonra vefat ettiler ,bizde şimdi boşanmaya karar verdik sırf çocuklar üzülmesin diye bu zamanı bekledik

haklısınız ama evliliği bitirmek çok zorr.. yada ben cok zorlanıyorum.. çevre baskısı da yarı tabilki

En kötü koca bile boşandıktan sonra acaba dedirtiyor insana evet. Yılların getirdiği alışkanlık da cabası ama şundan eminim hayatıma hicbir katkısı olmayan insanların yeri yok.

Mutlaka zordur ama boşansam mı başaramıyorum diye düşünerek te ömür geçmez
Ya kabullenmeli ya son vermeli
Her konuda ya hep ya hiç diyenlerdenim

Allah kimsenin başına vermesin ama önce de denedik başaramadık başaramadım demişsiniz
Hep pişmanlıkla yaşamakta insanı yorar..

ekonomik özgürlüğün varmış evin bütün yükü de sırtındaymış.kocan belli ki sana güvenmiş sorumsuzluğa alışmış.mutlu da değilsin yerinde olsam ayrılırım canım tabi karar senin çocuk olunca insan tekrar tekrar düşünüyor seni anlıyorum Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…