8 aylik bebegim yanimda uyudugunda gece daha uzun uyuyor

gunes321

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
16
Bebegim 8 aylik yatağını değiştirdik gece 3 kere beslenmek icin uyaniyor kucağımda emerken uyuya kalıyor ama yatağına bıraktığım an uyanıp agliyor ne yaparsam yapayım gece yatağında uyumuyor esimle ortamizda uyuyor bana bağımlı olmasını istemiyorum lütfen yardım edin

Zaman içinde alışır diye düşünüyorum sürekli aranızdaysa alışmıştır. Yatağına da alışır pes etmeyin ilk başlar zorlar ama sonra adapte olur yani inşallah :))

Bebegim 8 aylik yatağını değiştirdik gece 3 kere beslenmek icin uyaniyor kucağımda emerken uyuya kalıyor ama yatağına bıraktığım an uyanıp agliyor ne yaparsam yapayım gece yatağında uyumuyor esimle ortamizda uyuyor bana bağımlı olmasını istemiyorum lütfen yardım edin
Beşiği odanızda mı daha çok küçük ama aranızda uyutmamaya çalışın beşik odadaysa biraz yanınıza yaklaştırıp deneyin 🌼

benimki de 6.ayda bizimle uyumaya basladı. 9.ayda tekrar ayırdım yatağını. korkmayın yani siz artık sakinleştiği dönemi anlarsınız. doğru zamanı bulup ayırırsınız yatağını.

sizin kokunuzun sindiği bir seyi de bırakabilirsiniz yanına. ben uyku arkadasını bir kaç gün yanımda uyumustum. iyice kokum sinince onun yatağına koydum

Back
X