8 aylık bebeğime kreş :(

çok sık hastalanacaktır ama.
bu çok önemli.
ve de hasta olduğunda getirme diyebiliyorlar.
ayrıca böyle küçük bebeklerle nasıl ilgileniyorlar bi bakmak lazım.
emekleme yürüme aşamasında sonuçta yerde olacaklar.
yere bırakıyorlar mı,ortam nasıl temizliği nasıl.?
bunlar ciddi sorunlar.
güvenilir insan bulmak zor.
lakin bulduğun takdirde de emin ol bebeğine kreşten daha iyi bakılacaktır.
benim 3 çocuğum var.
kreş ortamlarını da biliyorum bakıcıları da.

Çok haklısınız iste bu ikilem beni mahvediyor. Karar veremiyorum. Çok zorlanıyorum. Maddi durumdan dolayı çalışmak zorundayım ev aldık kredi ödüyoruz. Bir yandan bu sorular, sorunlar...

Çok haklısınız iste bu ikilem beni mahvediyor. Karar veremiyorum. Çok zorlanıyorum. Maddi durumdan dolayı çalışmak zorundayım ev aldık kredi ödüyoruz. Bir yandan bu sorular, sorunlar...
bi önceki mesajımda öneriler yazmıştım.
görmüşmüydün?
bakıcı aramaya yoğunlaşmanı tavsiye ederim ben.

Yazıldı mı bilmiyorum ama mahalle muhtarına haber bırak

Hem yakında oturanın ulaşım sorunu olmaz otobüs geç geldi vs diye sen geç kalmazsın

Ben şirket aracılığı ile bulduğum bakıcıya 3,5 aylıkken bıraktım anlattığım herkes de biz de öyle bakıcı istiyoruz der

Oğlum nerede ise hiç ağlamazdı teyzesinin kucağına giderken teyze eve geldi anne gidecek sonra anne gelecek teyze gidecek diye öğrenmişti
Peki ne kadara bakıyorlardı şirketler? Bir de sireketin güvenilir olup olmadığını nasıl arastirabilirim?

Bence maddi olarak bebeginiz için sıkıntı çekin.
Izin alma imkaniniz varsa kreş dönemine kadar kendiniz bakin.
Kamerayi her yere takamazsiniz.
Kötü kalpliyse yine yapar bakıcı yapacağını.
Ben sırf bu yüzden calismiyorum.
Maddi olarak sıkıntı cekiyorum ama bebeğimi ben büyütüyorum.
Ki benim döneceğim bir işim bile yok tekrar aramaya başlamak zorunda kalıcam.

Peki ne kadara bakıyorlardı şirketler? Bir de sireketin güvenilir olup olmadığını nasıl arastirabilirim?

Şirket bakmıyor

Bakıcı bulma şirketi

Siz isteklerinizi söylüyorsunuz o adayları buluyor sonra sizinle görüştürüyor

Bakıcının bir aylık maaşını da hizmet bedeli alıyor emlakçı gibi buluşturuyor sadece

Bizim burada asgari ücret artı yol parası idi ücret o dönemde

6 gün çalışıyordum hafta içi 11 saat hafta sonu 6

Merhaba arkadaşlar,

5 aylık bir bebeğim var. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. İstanbulda kimsemiz yok. Benim annem yaşlı, kayınvalidem ise hasta babasına bakıyor. Ocak ayında çalışmaya başlamak zorundayım. Bebeğim 8 aylık olmuş olacak. Kime emanet edicem ben bebeğimi? :KK43: Moralim çok bozuk. Geceleri uyuyamıyorum. Bakıcı arıyoruz, daha kimseyi bulamadık. Seçenek dahi yok. 0-2 yaş kreşlerine vereyim dedim sadece bir kreş bulabildim. O da içime sinmiyor minicik bebeği her sabah kreşe götürmeye. 1 yaşına kadar süt iznim var ama sonra ne olacak. Çok mutsuzum. Düşündükçe içim acıyor. Keşke maddi imkanım el verse de bebeğimi evde kendim büyütsem. Benim gibi anneler var mı aranızda?

istanbul anadolu yakasında deneyımlı bı abla tanıyorum arkadasımın annesı yıllardır dadılık yapar...1000 tl alıyodu en son..

Alternatifim yoksa tanımadığım birine cocuğumu emanet etmektense kurumsal bir kreşe bırakmayı tercih ederim.

istanbulu hiç bilmiyorum Esenyurtta bir arkadaşım devlet kreşinde yönetici. 0 yaş da alıyor. Yakınsanız orayı öneriyim?
Merhaba hangi kreştir yardımcı olursanız sevinirim. 2 tane kız yiğenim var anneleri terk etti bakacak biri yada kreş arıyoruz

Çok sık hastalanır ve kendini ifade edemez.Allah korusun başına birşey gelse ömür boyu vicdan azabı çekersiniz.eve kamera sistemi kurup bakıcı bulun gerekirse işinizi bırakın maddi sıkıntı çekin.en azından 2-3 yaşına gelsin kreş için.bakıcılar var kamerayı kabul eden hemde yatılı olarak kalıyorlar bazıları.türk olursa iyi olur ama içinize sinerse yabancı birini de geri çevirmeyin.annenizin bakıcının yanında durma imkanı var mı geçici olarak?

Back
X