Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 8 aylik bebek bakici/kres

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
323
Merhaba,
Istanbul Beylikduzunde oturuyorum. Bebeğim 8 aylik olduğunda ise başlamak zorundayım. Beylikduzunde bebeklere bakan Gurdal Yuvayi buldum. Içimize sinen bir bakıcı bulamadik. Bebeğini bu kadar küçük krese veren var mi? Istanbulda herhangi bir akrabamiz vs yok. Ailelerimiz de uzakta. :(

Merhaba,
Istanbul Beylikduzunde oturuyorum. Bebeğim 8 aylik olduğunda ise başlamak zorundayım. Beylikduzunde bebeklere bakan Gurdal Yuvayi buldum. Içimize sinen bir bakıcı bulamadik. Bebeğini bu kadar küçük krese veren var mi? Istanbulda herhangi bir akrabamiz vs yok. Ailelerimiz de uzakta. :KK43:

Merhaba,
Bende 9 aylıkken kardeşime bıraktım, 3 ay baktı, 1 yaşına gelincede kreşe verdim...
Belki yaşından dolayı bilmiyorum ama,evde bıraktığımda çok ağlıyordu evden çıkarken falan, bazen hepimiz evden çıkıyorduk, teyzesi onu oyalarken ben kaçıyordum. (konuşarak ayrılmayı da denedim kapıdan çıktığımı gördüğünde akşama kadar kapıya bakıp daha çok ağlıyormuş)
Kreşe alıştı epeyce, belki biraz daha büyüdüğü için bilemiyorum, gayet güzel ilgileniyorlar, önceliğim mutlu olması ve iyi bakılması elbette, hergün etkinlik falan yapıyorlar, motor becerileri hızlı gelişiyor... Tek sorun çok sık hastalanıyor, 3 gün iyi 5 gün kötü, geçmiyor hastalıkları. Birde sabah kaldırmak, giydirmek zor oluyor, uykusunu tam alamıyor genelde...

Selam ne yaptınız merak ettim şuan gidiyordu bahsettiğiniz kreşe memnun musunuz
1 yaşına kadar idare etmeye çalışıyorum. Güvenilir birini bulamadim ama tanımadığım bir bakıcıyla evde birakmaktansa kameranın öğretmenin müdürün olduğu bir yerde bırakmayı daha güvenilir buluyorum. Umarım memnun kalırım. Siz de mi krese vereceksiniz?

ben de 11 aylıkken kreşe vericem çok tedirginim çoook :KK43:

Krese verdiniz mi? Ben de bebegim 1 yasina geldiginde calisacagim ama kres mi bakici mi karar veremedim.

Back
X