8 aylık bebek ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tivoli her zaman haklıdır, bunu unutmayın.
 
Sizin oturduğunuz yer ıssızdı, kimsenin bir şey diyeceğini sanmam ama yine de içiniz rahat etsin, bir karakola danışın. Size zorluk çıkarmazlar bence. Bizim oturduğumuz semt ıssız bile değil. Site bahçelerinde hep bebek arabalı kadınlar, çocuklar görürdük yasaklar döneminde. Bir kere bile polis geldiğini görmedim.
 
Yani kusura bakmayın ama hangi bir bahaneye evet desinler, herkesin bir bahanesi var.
Bence bu tür konular da dahil bakanlığın izin vermediği hiçbir konuya polis izin vermemeli.
Yoksa benimde babaannem dışarı çıkmadığında bunaması azıyor, psikolojisi çöküyor. Kısacası herkesin kendincr önemli bir bahanesi var.
 

Dilediginizi diyebilirsiniz.

Fotografta siz gorunuyorsunuz demedim.
Fotografi cekme amacinizi sormadim.

Sessiz sakin ara sokaklar demistiniz bir yorumunuzda. Fotografinizdaki seritli, yaya yollu ara sokak bir cok ilin en islek caddesinde dahi yok.

Nasil ki agaclardan damlayan yagmurdan kaciyor rutininizi degistirebiliyorsaniz, bebeginizin uyku rutinini de degistirebilirsiniz. Azicik sabirla.

Sizin icin emniyet amiri olan abime sordum. Ceza kesilir, gozunun yasina bakilmaz dedi.

Siz yine de cikip kendiniz tecrube edin. Zira bir musibet bin nasihatten evladir diyen atalarimiz yaniliyor olamaz.
 
Son düzenleme:
yani arkadaslar genelge genelge diyorsunuzda kimsenim haberi yok galiba bu durumdan az once ekmek almaya bakkala çıktım çocuklarımı komsum geldi yani park dolu cocukla kadinin biri pazar arabasi yaninda bebegi daha bi sürü çocuk dikkat eden kimse yok yani.
 
Cumadan sonra uygulanacak çünkü
 
8 aylık bi bebeğin sizi parmağında oynanmasına izin vermeyin evet ağlayacak ama sakinlestirip tekrar yatağına yatiracaksiniz ve tek bırakıp uyumasını bekleyeceksiniz zamanla nasil uyumasını gerektiğini anlayacak...bebegede yazık Valla üst üste giydir bu soğukta disar çıkar falan olacak şey değil..
 
YouTube dan ortam sesi açıyorsunuz, cadde sokak vs, ben avm sesinde uyuturdum, dışarı çıkacak gibi koyuyorsunuz arabaya, ev müstakilmiş bahçede geziniyorsunuz.
Bu kadar.

Ha kendinize engebe yapabilirsiniz bebek arabası üzerinden geçsin sokak gibi olsun diye birkaç eşya atın yere.
 
Sizin çocuğunuz var mı merak ettim.

Zaten anneler hava sıcak da soğuk da olsa her gün çıkarıyor temiz hava için.
 

1 saat pes etmek için çok az.
Ana yüreği klişesinden kurtulup günlerce ısrar etmelisiniz.
 
Şikayet üzerine birçok sitede bizimki dahil polis gelip ceza kesti.
Ben de bunu biliyorum mesela bizim sitede maskesiz çocuklara sürekli ceza kesilir, arkadaşımın sitesinde gece yürüyüş yapanlar şikayet edildi ceza aldılar, diğer arkadaşımın bulunduğu site aşırı büyük bir kompleks, polis neredeyse hiç çıkmadı habire ceza dağıttı.
 
________________________
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…