8 aylik hamileyim,evden kovuldum ve siddet gordum neden mi?

bugun yeni bi gune uyandim ne yapmam gerektigini dusundum yine.. hala beyefendiden ses seda yok bu arada.. sevineyimmi dahami cok kizayim bilemedim.. bugun hastanede randevum vardi kan sonuclarim icin durumumu ogrencektim gerci sonuclar cikmamis daha carsambaya kaldi ama insan merak edip bi sekilde gorenmek istemezmi? neyse.. eger polise gidip boye boyle oldu diye sikayette bulunsam polis onu aricak goruscek ama tutuklama filan olmicakmis.. yani ben sadece sikayetci olabilirim ama dedigim gibi bi morluk filan yok..sikayette bulununca bildiginiz polis esimi aricak alicak filan inanin bunu su an kaldiramam..oldu olmadi kapiya gelir beni burda ailemin yanina karnimda ebbegimle daha cok rezil rusva eder ve ailemlede yuz goz olup onlarinda sinirini iyice ziplatsin istemiyorum.. soyle dusundum.. yasadigim olayi bi bir hafta sindircem.. daha sonra akli selim bi insanin araciligiyla ona doguma kadar evde kalabilecegini daha sonra ben kalcagimi evden ayrilmasini istiycem.. oda muhtemelen yok dicek ki zaten beni bununla tehdit ediyor bebek konusunda.. bende davaci olup beni eve almiyor ve evden gitmiyor seklinde bi yola gircem artik polislikmi oluruz ne oluruz bilmem.. ama kendimi hazirlamis bivaziyette ne olursa ne yaparim gibi bi mantikla karsisinda durmam ne olacagini kestirmeden karsisina cikmamdan daha hayirli diye dusunuyorum.. aklima baska bi care gelmiyor su an..

boyle bir sikayette bulunursaniz kocaniz ''kendisi eve gelmiyor, doguma kadar ailesinin yanida kalmak istiyordu, uyduruyor. eve gelse ben kabul ederim hamile karimi sokaga atacak halim yok ya'' der.
kalibimi basarim ki kocaniz yaptiginiz suclama karsisinda bu cevabi verir!!
kiviramayacagi ve elinizde delil olan bir seylerle hareket edin, boyle olmaz ki...
inkar eder, siz de sadece sikayet ettiginizle kalirsiniz o olur... :2:

canim benim kadin koca bosmak kolay gelioo galiba size bence sans vermeli kizin kafasina girmeyin tek basin yurtdisinda mi buyutucek cocguunu en azindan otursun konussunlar ablamda geri geldi dio en azindan biliodur ne zor oluo butarz seyler sanki kocan vursa sana hemen gidicen anana bakma onun durumu ii diye cikmis gitmis herkes icine atioo cok mu gulluk gulustanlik sizin evde hic mi kirmadi esin bisi atmadi esyani yere abartmayin evde olur boyle seyler cocugun babasi yasamasi da kolay degil!!!

cok yanlis dusunuyorsunuz.
hadi bu cift baristi diyelim...
mutlu olabilecekler mi?
hayir...
o cocuk babali ama huzurlu buyuyebilecek mi?
hayir...
buna ne diyeceksiniz??

ayrica nasil ''kadini dinledik te adami dinlemedik, bunun oncesi var'' diyebiliyorsunuz benim aklim almiyor.
konu sahibi daha once de sorunlarini anlatmisti ve esiyle arasi ayni konular yuzunden limoniydi, adam ustune bir de karisi altinlarini vermiyor diye surat yapiyordu piskin piskin.
siz simdi daha neyin oncesini dinlemek istiyorsunuz?
konu sahibi zaten herseyi anlatti daha ne olsun...
karni burnunda kac aylik hamile kadin kocasindan ilgi istiyor ama karsisindaki insan olmadigi icin, karisinin ihtiyaclarina kulak vermek ve cabalamak yerine gelip evden kovuyor ve dovuyor.
bunun ne oncesi olacak yahu...pes...

ya konu sahibinin bebegine bir sey olsaydi o zaman da boyle barissinlar diyebilecek miydiniz?
suratina vurmak yerine baska bir yerine vursaydi neler olurdu hayal edebiliyor musunuz?
ben hamile karima vursam kahrimdan kac gun aglarim, karimin yuzune bakamam ama bu adam aramiyor sormuyor, kuru bir ozur diledi o da kesin gostermelik.
pisman olsaydi gelir hamile karisinin kapisinda yatar kendini affettirmeye calisirdi.

hic bir normal insan hamile karisiyla boyle buyuk sorunlar yasadiktan sonra gidip homini girtlak yemek yemeyi dusunmez cunku uzulur...
boyle kotu seyler yasandiktan sonra insan agzina bir lokma koyamaz, yemek aklina gelmez cunku. eger bunca olaydan sonra akli yemekteyse de ben bu insana normal demem...hasta derim...

Son düzenleme:
canım kardeşim durumuna çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun çok zor bi karar ama inanıyorum her ne karar verirsen en doğrusunu verirsin, ailende arkanda olduğu sürece korkma allaha dayan eşin inşaallah düzelir barışsanda barışmasanda umarım en azından kendi ve çocuğu için düzgün bir insan olur... sen allaha dayan ve vicdanına güven en doğru yolu sana gösterceklerdir... rabbim evladından yüzünü güldürsün inşaallah...:2:

evet yorumlarinizi okudum arkadaslar..herkesin kendine ait bi bakis acisi var sanirim.. benim su andaki ilk dusundugum sey bebegim..bebegimin zarar girmemesi ve kendimi ezdirmek istemiyorum.. ben kesinlikle bir feminist degilim ama kesinliklede herseyi kabullenecek kadar genis te degilim.. sunu acikca belirteyimki vurdugu yerin acisi gecer bi bekilde unuturum veya unutmaya calisirim sorun o degil..tamam gurur onemli ama kendi adima kibir yaptigim icin cekip gitmedim.. eger boyle bir zamanda bu tavri almassam ilerde daha buyuk seylerle karsilasacagimi dusundugum icin bu durumdayim.. evet bu vurma olayini ilk defa yasadim..ama konunun bu hale gelmesi bir anlik olay degil..uzun zamandir yaptigi sorumsuzluk.. bu arada kavga sebebini yani olayin baslangicinda olan ailemin aldigi esya yi tekrar belirteyim esim zaten bekliyordu alinacak olan esyayi kayinvalidemde yatak odasini aldi mesela ezildigi filan yok o konuda..annem ve ablam yanlizlardi ve aldiklari buyuk buyuk kutular 5-6 parca sey.. ayrica sorun onu tasimak degildi o anda..bana yine 1 saatten gelirim deyim beni tekrar ekmesi..hadi gel dedigim halde uff yok izin gunum demesi..yani beni onemsememesi..karim cagiriyor gideyim iste dememesi.. ve evet esyalarimi firlatti atti yere hadi git defol diye bende o sinirle firlattim bi kac parca ve o altta kalmadi vurdu..o beni sindirmek istedi.. ciktigimi gorurken yazidigm gibi gidersen gelemessin bak diye tehdit etmeside aslinda bak gitme iste akilli uslu otur yerinde manasina gelen bir laftir..ben bunun bi8lincindeyim..ama dedigim gibi kendi keyfi gururum icin yapiyor degilim..sirf dahada zivanadan cikmasin frenlesin diye benim icin olmasada baba olarak aklini basina alsin diye..evet yalan degil her insan hata yapan insanin ozur dilemesini pismanlik duymasini bekler.. ha o bunuda yapmadi..hala bi gurur bi kibir..yani su anda benim onu arayip canim hadi konusalim demem, ben cok caresizim bak iste istedigin oldu anlamina gelecekki artik ilerde eve donsemde denemek icin agizmi acip tek kelime edemem bilmem anlatabiliyormuyum..ama eger beni arayip veya gelip ben cok pismanim dusundum haklisin elim kirilsaydida vurmasaydim hadi konusalim tarzi davransaydi belki bi terapiste giderek bi sure denemeyi dusunebilirdim..bazi sartlar altinda yani..ama su anda kendi kendime yapacagim hicbisey yok..daha once yazdigim gibi bi kac gun daha kendime gelip ona ben eve donecegim doguma kadar kendine kalacak yer bul insan gibi ayrilalim anlasalim yok zorluk cikarirsan hakimmi arayacagim haberin olsun diye tavir takinacagimki o zaman yapacagim seyler aklimda hazir olacak..ama su anki psikolojim oyle tuhafki inanin hamile olmasam belki cok farkliydi hersey suan..beynim gec basiyo diyebilirim sanirim duygusallikla alakali bi durum..

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm hiçkimse ayrılmak için evlenmez kader kısmet neler olacagını Allahtan başka kimse bilemez.hepimizin bir sınavı var inşallh sende sabırla dualarınla feraha çıkarsın.eşin konusundada çok ayıp etmiş dayak ne insana yakışır afedersin nede hayvana yakışır:47:sorumsuzca davranıyorsa eşin mantıklı karar ver sadece duygularınlada karar verme yuva yıkılması çok kötü üstelik hamilesin ve bebek bekliyosun Allah yardımcın olsun inşallah ama şuda varki huylu huyundan kolay kolay vazgeçmiyor eger eşin ömrünün sonuna kadar hayatını zehir edecekse ozaman buna evlilikte denmez evli olmanızında anlamı kalmaz biraz zamana bırak kafanı toparla eger degişmiyecegine inanıyorsan zaten o evlilik bitmiştir.inşallah feraha çıkarsın canım Allah sabır versin ve yardımcın olsun:70:

boyle bir sikayette bulunursaniz kocaniz ''kendisi eve gelmiyor, doguma kadar ailesinin yanida kalmak istiyordu, uyduruyor. eve gelse ben kabul ederim hamile karimi sokaga atacak halim yok ya'' der.
kalibimi basarim ki kocaniz yaptiginiz suclama karsisinda bu cevabi verir!!
kiviramayacagi ve elinizde delil olan bir seylerle hareket edin, boyle olmaz ki...
inkar eder, siz de sadece sikayet ettiginizle kalirsiniz o olur... :2:

canim burda evleri ev burosu gibi bi kurumdan anlasmali olarak kiraliyorsun.. yani imza atarak..ikimizinde esit hakki ve imzasi var..yani ben su an gitsem beni eve almasa polis gelse haksiz duruma duser yani ikimizinde esit hakki var..diyelimki ben gittim ona git dedim gitmedi ki bu tavirlariyla yine kavga cikacaktir muhtemelen kavga sonucu polislik olursak onun basi agrir ha beni kolumdan tutup atmaya kalksa hakki yok yine polislik oluruz..yani guclu bir sekilde sen defol git dicem madem..

yaşadığın gerçekten zor..
allah yardımcın olsun..
düşünüyorum da ev de eşi ile vakit geçirmeyen bir eş ve kötü dawranmak, zeytinyağı meselesi tabi.. ben sanırım bu raddeye gelinceye kadar bile tahammül edemzdim..eşim sürekli dışarda olacak ben evi beklicem..

canım ya rabbim yardımcın olsun inan evlilik zor diyoruz böyle şeyleri okuyunca daha da zor olduğunu anlıyoruz evet kocanın da sorunları olabilir ki bütün hata sende olsaydı bile bi kadına hele bukadın oan aciz dediğimiz hastalık hamilelik veya herhangi bi özrü varsa hangi insan evladı ona sinirlenip bağırıp yetmezmiş gibi vurabilirki eminim eşini seviyorsun çünkü onlarla hayatımızı paylaşırken sen bide onun parçasınıda taşıyorsun ama evet belki 1dayak sözden daha kolay affedilebilir ama seninki hem söz hem davranış hemde dayak hepsini bitür uygulamış ve şuanki hormanal durumdan zaten oan sana sarılsa özür dilese sen yine affedebilirdin inan öyle bişey yaşamadım Allahta yaşatmasın oyüzden boşardım diyemiyorum çünkü çok büyük bisorun olmayınca evlilik gerçekten güzel
ama çoğu insanın elde edemediği bi işyaşamın ve ailen var onlara sahip olman bile şans enazından karşındaki kişiye karşı ezik kalmıyorsun kalan yaşamına senden başkası yön veremez ama şunu hiç unutma bi evlilik hırs ve söz geçirme yarışına dönerse oevde huzuru bulmak çok zordur inşallah senin ve bebişin için hayırlısı olur ve kulağınıda ihmal etme ordaki zar denge dahil herşeyimiz bi küçük yumruk dersin öyle bi yere gelir tüm hayatını mahvedebilir dikkat et canım

Benkimimki güzel düşünmüssün:) ben stratejini begendim, uygulamanın sonucu da iyi olur inşallah.

Bu arada kızlar ben de akademik takılıyorum alanım saglık üzerine ama yukarıda bi yerlerde yazan ezgi arkadasımızı okurken agzım acık kaldı :( Fikirlerinden bahsetmiyorum, her fikre saygım var zaten ne düşündüğümüzü paylasalım diye açılıyo bu konular burada ama üslup ve Türkçe beni hayal kırıklıgına ugrattı:((

Bu yurtdışındaki türk erkekler felaket sorumluluk duyguları yok bir çoğununda gece ve uyuşturucu kullanma alışkanlıkları var tamamen dejenere olmuş tipler bu alman kadınlarda çoğu evlenmeden dost hayatı yaşıyor türk erkeklerle bunlar ömür boyunca sorumluluğu kabul etmeyecek tipler yani bir hamile kadını dövmek gibi,boşa gitsin bu tipler asla değişmez sadece yıllarını heba edersin

Benkimimki güzel düşünmüssün:) ben stratejini begendim, uygulamanın sonucu da iyi olur inşallah.

Bu arada kızlar ben de akademik takılıyorum alanım saglık üzerine ama yukarıda bi yerlerde yazan ezgi arkadasımızı okurken agzım acık kaldı :( Fikirlerinden bahsetmiyorum, her fikre saygım var zaten ne düşündüğümüzü paylasalım diye açılıyo bu konular burada ama üslup ve Türkçe beni hayal kırıklıgına ugrattı:((

uzgunum turkce bozuklugum icin ama ben burda dogdum ki busekilde yazip okuyabilmemde benim icin gayet ii en azindan kendimi az cok ifade edebiliyorum ana dilimin ingilizce olmasina ragmen..

avrupadaki turk kadinlarin cogu daha aciz
dayaga kufure ve aldatmaya karsi
konu sahibine bir sey demiyorum o aciz davranmadi
en azindan uzaklasti o yerden.. ha ayrilir ha basini dinler dusunur
en iysini o bilir..
ama esinin avukatligini yapabilecek durumda olanlarida anlamak mumkun degil!

evet yorumlarinizi okudum arkadaslar..herkesin kendine ait bi bakis acisi var sanirim.. benim su andaki ilk dusundugum sey bebegim..bebegimin zarar girmemesi ve kendimi ezdirmek istemiyorum.. ben kesinlikle bir feminist degilim ama kesinliklede herseyi kabullenecek kadar genis te degilim.. sunu acikca belirteyimki vurdugu yerin acisi gecer bi bekilde unuturum veya unutmaya calisirim sorun o degil..tamam gurur onemli ama kendi adima kibir yaptigim icin cekip gitmedim.. eger boyle bir zamanda bu tavri almassam ilerde daha buyuk seylerle karsilasacagimi dusundugum icin bu durumdayim.. evet bu vurma olayini ilk defa yasadim..ama konunun bu hale gelmesi bir anlik olay degil..uzun zamandir yaptigi sorumsuzluk.. bu arada kavga sebebini yani olayin baslangicinda olan ailemin aldigi esya yi tekrar belirteyim esim zaten bekliyordu alinacak olan esyayi kayinvalidemde yatak odasini aldi mesela ezildigi filan yok o konuda..annem ve ablam yanlizlardi ve aldiklari buyuk buyuk kutular 5-6 parca sey.. ayrica sorun onu tasimak degildi o anda..bana yine 1 saatten gelirim deyim beni tekrar ekmesi..hadi gel dedigim halde uff yok izin gunum demesi..yani beni onemsememesi..karim cagiriyor gideyim iste dememesi.. ve evet esyalarimi firlatti atti yere hadi git defol diye bende o sinirle firlattim bi kac parca ve o altta kalmadi vurdu..o beni sindirmek istedi.. ciktigimi gorurken yazidigm gibi gidersen gelemessin bak diye tehdit etmeside aslinda bak gitme iste akilli uslu otur yerinde manasina gelen bir laftir..ben bunun bi8lincindeyim..ama dedigim gibi kendi keyfi gururum icin yapiyor degilim..sirf dahada zivanadan cikmasin frenlesin diye benim icin olmasada baba olarak aklini basina alsin diye..evet yalan degil her insan hata yapan insanin ozur dilemesini pismanlik duymasini bekler.. ha o bunuda yapmadi..hala bi gurur bi kibir..yani su anda benim onu arayip canim hadi konusalim demem, ben cok caresizim bak iste istedigin oldu anlamina gelecekki artik ilerde eve donsemde denemek icin agizmi acip tek kelime edemem bilmem anlatabiliyormuyum..ama eger beni arayip veya gelip ben cok pismanim dusundum haklisin elim kirilsaydida vurmasaydim hadi konusalim tarzi davransaydi belki bi terapiste giderek bi sure denemeyi dusunebilirdim..bazi sartlar altinda yani..ama su anda kendi kendime yapacagim hicbisey yok..daha once yazdigim gibi bi kac gun daha kendime gelip ona ben eve donecegim doguma kadar kendine kalacak yer bul insan gibi ayrilalim anlasalim yok zorluk cikarirsan hakimmi arayacagim haberin olsun diye tavir takinacagimki o zaman yapacagim seyler aklimda hazir olacak..ama su anki psikolojim oyle tuhafki inanin hamile olmasam belki cok farkliydi hersey suan..beynim gec basiyo diyebilirim sanirim duygusallikla alakali bi durum..

Keşke kocanın o yumruğundan sonra hastaneye gidip durumuna dair rapor alsaydın. Sana 8 aylık hamile halinle bunu yapan adam ilerde sana ve doğacak bebeğinize daha da fazlasını yapar.Alacağın raporu boşanma halinde mahkemeye delil olarak sunardın cocuk konusunda da hak iddia edemezdi.Sadece dayak da değil ilgisizlik de var seni o halinle yanlız bırakıyor nasıl içi titrememiş nerdeyse doğuracaksın.Adam hafta sonu keyfinde böyle evlilikmi olur normal eşler haftasonunu birlikte geçirebilmek için ellerinden geleni yaparlar.Senin ve bebeğin sağlığını da düşünmüyor arabada senin yanında sigara içiyor ne kadar düşüncesiz bir adam.

Raporda,rapor tekrar rapor sanki yazılacak başka şey yok.....hep tekrar rapor amada gına geldi!!

Raporda,rapor tekrar rapor sanki yazılacak başka şey yok.....hep tekrar rapor amada gına geldi!!

ne diyosun sen ya rahatsız oluyorsan okuma da yorum da yapma ben diğer yorumları okumadan yorum yaptım.Rapor konusunda yazılıp yazılmadığını dair bilmiyorum.Ayrıca sana soracak değiliz ne yazacağımızı hayret doğrusu

Son düzenleme:
Canım, aradaki tüm yorumları okumadım, ama snein yazdığın herşeyi okudum..

Sana tek önerim, boşan veya boşanma ama seni çocukla tehdit etmesine asla pabuç bırakma..

Boşanırsan bu dünyanın sonu değil, berlili bir süre annenin evinde kaldıktan sonra affedersen bu durumda da onursuz bir kadın olmazsın. Hayat senin..

Eşinin seni henüz doğurmadığın çocukla tehdit etmesi, zaten çocuğunun sağlığını da zerre kadar önemsemediğini, önemsediği tek şeyin kendi egosu olduğunu gösteriyor.

Asla ama asla, mahkeme çocuğu eşine vermeyecek. Hatta belirli bir yaşa kadar, görüş günlerinde dahi gece alıkoyma hakkı olmayacak. Bununla seni tehdit etmesi cehaletinden kaynaklanıyor.

Yerinde olsam, boşanmak-boşanmamak kararını en az 6 ay ertelerdim. Annemin evinde, elden geldiğince sakin bir biçimde doğumu beklerdim. Bebeğimi de birkaç ay büyütüp, sonra sakin kafayla bir karar verdim. Geçen süre zarfında, onunla asla görüşmez, hele abuk sabuk sms'lerine hiç cevap vermezdim, mümkünse numaramı da değiştirirdim.

Son düzenleme:
selam arkadaslar,

bundan bi kac ay once konu acmistim esimle alakali o zamanlar 4-5 aylik hamileydim. esimle aramizda olan bazi soguk davranislardan dolayi, borclar vs stres ve esimin israrla bana dugunde mihir altinda takilan altinlari bozdurmak istemesi( ben ona destek olmak icin sonunda verdim bozdursun diye ama aslinda gonlum razi degildi cunku cok sorumsuz harcamalari vardi ve bebegimin gelecegi icin istemedim) ama baktimki aramizda daha buyuk sogukluk oluyor verdim. simdi su anki durumumu anlatmak istiyorum. belki biraz uzun olcak kusura bakmayin ama inanin o kadar kotuyumki..

bugun esimle yine tartistik.. tartismamizin sebebi ozet olarak annemlerin dogacak bebegimize almis oldugu esyalari bize getirmek istemesi.. esim bana 1 saatten eve gelirim dedi..cunki yine disardaydi her zamanki gibi..benimle hic vakit gecirmez..ben esime bana 1 saatten gelirim demesi uzerine yaklasik yarim saat sonra mesajla eve gelebilirmisin yarim saatten filan diye sordum.. neden dedi..boyle boyle annemler esya almis besik surme arabasi vs vs yukari tasiyamiyorlar yardimci olurmusun yarim saatte burda olurlarmis tel de gorustum dedim.. cevap geldi yine hayir 7 ye gelirim diye.. ama demin 1 saatten gelirim demistin simdi yine niye vazgectin ne isin varki dedim..kuzenimde oturuyorum..soyle ben onlardan ugrar alirim dedi.. ve ben artik bunun uzerine kizdim.. dedim 1 defeda ben bisey isteyince,ki istedigim sey cocugumuz icin evimiz icin,evet de dedim.. neymis izin gunuymuste cumartesiymiste vs vs dedim insan bi izin gununude karisiyla gecirmezmi..hepmi disarda olur..daha dun gece yataga yattigimizda iyilikle duygularimi actim sana ne kadar uzuldugumu bu ilgisizligine sogukluguna ama sen bugun hala aynisin.. bu arada kara cigerimde sorun olabilme ihtimaliyle erken dogum yapma riskim var...geceleri kasintidan uyuyamiyorum.. sinir stress olmam normalken ben hep yapici olmaya calisiyorum.. daha sonra bu mesajlasma devam etti ve ben yine ayrilik gundeme getirdim..zaman zaman bunu dile getirdim..beni sevmiyorsan deger vermiyorsan bitsin bu is diye..ben evin basini beklemek icin evlenmedim diye.. ve bu bana hep kapi orda defol git gibi konusur sonra bi sekilde duzelirdi hep..bugun yine oyle dedi..dedim neden ben gidiyorum..bu evde en az senin kadar benimde hakkim var.. benimde aylik katkim var maddi olarak hem hamile bi kadinim cocugunu tasiyorum hem keyfimden demiyorumki ben madem istemiyosun evlilik zor geliyo bitsin.. saat 7 de gelirim diyen adam saat 6 di ben geliyorum bakalim goruscez gibi tehdit vari bi mesaj..ben tepki vermedim..eve gelince yine herzamanki gibi laf kalabaligi yapar diye beklerken kapidan girer girmez yatak odasina gitti ve ne kadar esyam varsa kiyafet yerlere firlatti..oyle bi firlatiski sanki beni o... ta yakalamis gibi.. neye ugradigimi sasirdim.. beklemiyordum..bukadarda hem suclu hem guclu olmasini.. madem ayrilik istiyosun ha ? al sana iste diyerek firlatti herseyi.. bende o anki sinirle oyle firlatilmazki boyle firlatilir diye komidinin uzerindeki makyaj malzemelerini doktum yere .. dondu bana oyle bir tokat gecirdiki..tokatmi emin degilim yumrukta olabilir cunki sol kulagim kala tikali ve cene kemigim sizliyor.. neye ugradigimi sasirdim..korktum dovmeye devam eder bebegime bisey olur diye yere coktum.. basim dondu kanim dondu sanki..soktaydim..agliyordum ve midem bulaniyordu.. yanima coktu.. lutfen kalk lutfen gibi konusmalari hatirliyorum..gel yat biraz lutfen diye.. agliyordu..neden agliyordu bilmiyorum.. bana dokunmamasi gerektigini soyledim sadece gitmesini yanimdan ve tamam dedim gidiyorum tamam dokunma bana iyimi dedim..lutfen bebegime bisey olmasin dedim.. oyle korktum oyle sasirdimki.. asla beklemezdim bana vurcani hemde boyle bi durumda.. birakmadi toplatmadi esyami..aslinda sadece cantami alcaktim.. sonra disari cikti sigara icmeye ben el cantami aldim ciktim baktim kapinin onundeymis meger ben gitti sanmistim..nereye dedi gidiyorum dedim birak dedim yok hadi gel buraya dedi arabanin yanina cekti beni hadi bin gidelim dedi..aslinda bi dakika bile durmak istemiyodum yaninda ama oyle saskindimki..oyle tuhaf bakiyorduki gozleri..daha cok sinirlenmesinden daha cok vurmasindan korktum..bindim arabaya.. fast food satilan biryere gitti yiyecek aldi.. ben yemem dedim..israr etti hayir dedim ben kabustaydim cunku tek bi noktaya odaklanmis ne olup bittini anlamaya calisirken bu oturdu bi guzel yemek yedi arabanin icinde sonra bi muddet oturdu yine sigara icti ama kesinlikle tek kelime etmedi..tek kelime bile yemek haricinde.. sonra surdu eve geldik tekrar.. eve ciktik bu yine gecti odaya kendi halinde sigara iciyo filan.. yerlere baktim esyalarim yerlerde..o an dusundum..ben bunu hak edecek ne yaptim? aldattimmi kocami.. ona ihanetmi ettim sirtindanmi vurdum..ne yaptim bu manzarayi hak edecek.. sadece biraz daha ilgi istedim..vermedigi icin kizdim..kirildim..belkide biraz aklinin basina gelmesi icin ayrilik lafini gundeme getirdim.. ama ayriligin ilk nefesini ilk defa o tokattan sonra hissettim..o adam evlendigim adammiydi hala saskindim.. gittim bi canta aldim..icine bi kac parca kiyafet koydum ic camasiri vs o yerdeki kalabaligin icinden sectim onlarida..o kadar acidimki kendime..insanin kendine acimasi kadar onur kirici bisey olamazmis..kapidan cikmak isterken geldi yanima..demek gidiyosun ha dedi..bu kalan esyalar nolcak dedi..ben ihtiyacim olani aldim..gerisi umurumda degil su an dedim.. hepsini al git hepsini dedi..ama simdi gidersen bidaha giremessin dedi..dedim zaten geri donmek icin gitmiyorumki..hem beni kovan sen degilmiydin dedim..kapiyi hafif aralamistim kapatti..sonra tekrar iceri girdi.. o an oraya comeldim ve bebegim icin 10 dakika filan oturdum.. dogrumu yapiyorum diye dusundum dusundum dusunum..ama yanima gelip konusan af dileyen..veya olaylarin neden boyle oldugu hakkinda konusmak isteyen bi adam yoktuki..neyi dusunuyorumki ben burda dedim ve ciktim..
ciktim bindim arabaya( araba bana ait, esimin kendi is arabasi var, yoksa onuda vermezdi yani) annemlere dogru surdum..yaklasmadan yol kenarina cektim agladim agladim icim biraz bosalsinda annemin yaninda fena olmayim diye..sonra ennemlere gittim..annem evde yanlizdi saskin saskin bana bakti.. meger anneme mesaj cekmis..biz ayriliyoruz..o kararini verdi bende uzatmicam..esyalarini hazirladim gelsin alsin yarin diye.. annem kizim ne bu dedi.. bende olanlari anlattim..uzuldu annem..cunku ablamda hamileyken ayrilmisti..su an 2ci evlilini yapti ama cok kotu gunler gecirdik..hissettim o zamanlari animsadi..ben anneme guc verdim..anne uzulmye hayirlisi olsun dedim.. bi sure burda kalcam dedim..sonra yatmaya gittim mesaj cekmis meger ben evden cikinca gec ulasti mesaj bana..madem kararini verdin ciktin gittin unutmaki o cocuk dogunca ben alcam..sen benden ayrliyosun diye ben cocugumdan ayrilmam vs vs bende cvp olarak karnimdayken umurunda olmayan cocugu dogunca nasil bakcaksin dedim.. ben asla cocugumdan vazgecmem dedim..ben keyfimden gitmedim o evden farkindamisin ama beni dovdun yazdim..ve o raddeye gelene kadar beni insan yerine bile koymadin yazdim ama nafile yine bana rahat batiyomusta bilmem ney gibi cevaplar.. tamam sen insallah boyle daha mutlu olursun hoscakal yazdim.. son olarak sunuda bilki sadece sana vurdugum icin pismanim..kendimde sasirdim nasil olduguna ozur dilerim onun icin iyi geceler yazmis..

yani bi mesajla ozur dilemis oldu.. su an baba evindeyim..babamla konusmadik henuz..ben gelmeden yattim..bakalim o yarin neler dicek..hic gucum yok..bitkinim..napicam bilmiyorum..yani fazla secenegimde yok tabi.. cok uzgunum..saskinim ve bitkinim.. okudugunuz icin ve eger yaparsaniz yorumlariniz icin tesekkur ederim..

canım allah yar ve yardımcın olsun inşallahhh.yanlız eger gerçekten boşanmayı düşünüyorsan mutlaka git bi hastaneye darp raporu al çünkü anladıgım kadarıyla eşin oldukça enteresan bi adam ve çocugu senden alıcam gibi şeyler söylüyosa almak için elinden ne geliyosa yapar iftirada atar ruh saglıgı yerinde degilde der o yüzden mutlaka git bi darp raporu al alki herhengi bi durumda mahkemeye delil olarak sunabilirsin.

yaşadıklarına çok üzüldüm diebilceğim tekşey şuan geri dönme çocugunu annenin evindeyken doğur balki doğumun sonra bebeğini göremiyince veya babalık duyguları depreşince azda olsa vicdanıyla başbaşa kalır allah yardımcın olsun

Back
X