- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
- Konu Sahibi benkimimki
bugun yeni bi gune uyandim ne yapmam gerektigini dusundum yine.. hala beyefendiden ses seda yok bu arada.. sevineyimmi dahami cok kizayim bilemedim.. bugun hastanede randevum vardi kan sonuclarim icin durumumu ogrencektim gerci sonuclar cikmamis daha carsambaya kaldi ama insan merak edip bi sekilde gorenmek istemezmi? neyse.. eger polise gidip boye boyle oldu diye sikayette bulunsam polis onu aricak goruscek ama tutuklama filan olmicakmis.. yani ben sadece sikayetci olabilirim ama dedigim gibi bi morluk filan yok..sikayette bulununca bildiginiz polis esimi aricak alicak filan inanin bunu su an kaldiramam..oldu olmadi kapiya gelir beni burda ailemin yanina karnimda ebbegimle daha cok rezil rusva eder ve ailemlede yuz goz olup onlarinda sinirini iyice ziplatsin istemiyorum.. soyle dusundum.. yasadigim olayi bi bir hafta sindircem.. daha sonra akli selim bi insanin araciligiyla ona doguma kadar evde kalabilecegini daha sonra ben kalcagimi evden ayrilmasini istiycem.. oda muhtemelen yok dicek ki zaten beni bununla tehdit ediyor bebek konusunda.. bende davaci olup beni eve almiyor ve evden gitmiyor seklinde bi yola gircem artik polislikmi oluruz ne oluruz bilmem.. ama kendimi hazirlamis bivaziyette ne olursa ne yaparim gibi bi mantikla karsisinda durmam ne olacagini kestirmeden karsisina cikmamdan daha hayirli diye dusunuyorum.. aklima baska bi care gelmiyor su an..
boyle bir sikayette bulunursaniz kocaniz ''kendisi eve gelmiyor, doguma kadar ailesinin yanida kalmak istiyordu, uyduruyor. eve gelse ben kabul ederim hamile karimi sokaga atacak halim yok ya'' der.
kalibimi basarim ki kocaniz yaptiginiz suclama karsisinda bu cevabi verir!!
kiviramayacagi ve elinizde delil olan bir seylerle hareket edin, boyle olmaz ki...
inkar eder, siz de sadece sikayet ettiginizle kalirsiniz o olur... :2: