8 aylik kizim da meme sorunu.

Szkesen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
27
6
6
35
Merhaba arkadaslar.. Kizim 8 aylik tek memesinde ele gelen bir sertlik var.. Yeni olustu heralde cunku yeni fatkettim.. Doktora gittik ultrason icin gun verdi.. Kafama cok takildi nette erken ergenlik Falan olabilir diyor.. Boyle bir durumla karsilasan var mi?

Canım benim kızımın iki memişinde vardı zamanla kayboldu. BAzı bebeklerde oluyormuş ama doğuştan vardı bizimki

İnilh canım korkma ben banyoda bide duştan sonra zeytin yağ ile hafifçe ovuyordum Dr hafif hafif ov annesi demişti. Hatta süt gelenler bile varmış :)
Bana tersine doktor kızdı ovalayıp siz yapiyorsunuz bunu böyle diye. Şimdi ellemeye korkuyorum o yüzden

Sakın dokunma ve ovma . İlk aylar benim oğlumda da olmuştu. Apse yaparsın ovarsan kendiliğinden geçiyor. Geçmiş olsun

Merhaba. Yenidoğandaki meme şişliği anneden geçen östrojen sebebiyle oluyor diye okumuştum. Kardeşlerimde vardı hatırlıyorum, annem şişlik dağılsın diye ovuyordu. Fakat ovmanın son derece yanlış olduğunu okudum. Yenidoğandaki şişlik kendiliğinden geçiyormuş.

Sizin durumunuz farklı sanırım. Hem bebek büyük hem tek memede. Hiç müdahale etmeden doktorunuzun yönlendirmesini bekleyin. Umarım basit bir şeydir. Allah şifa versin.

Back
X