- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
O dşünce eşime ait bana klsa çktan gtrmüştm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mıBaşka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
Dün farkettm dgumda vrmıydı bilmiyorumkiŞaka mı
Hanfendi götürün hastaneye. Eğer Doğumda böyle ise başka sonradan böyle olduysa başka tedavi gerekir. Takın yüzüne bir maske götürün madem![]()
Bildigim kadarıyla onlar lenfler. Kızımda da vardı yeğenimde de. korkup götürdüler yeğenimi doktor önrmsemedi bile. İçiniz rahat etsin istiyorsanız götürün dotora.Ama aynı şeyi duycagınızı düşünüyorum8 aylık kızımın ense kısmına yakın iki tane nohut kadar beze var dışta belli olmuyor ama ele geliyor net e yazdım pek bşe öğrenemedim sizce bu nedirki![]()
lütfen doktr. gidin ama içiniz rahat olsun. sakın endişe etmeyin.Çocuklarda olabiliyor çok duydum ama çocuk doktorunuza kontrol ettirin mutlaka büyüyüp büyümediğine bakıyorlar. Ona göre sizi yönlendirir zaten.
Cocugunuzu ekrana tutun muayene edıyorum...Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
Hçbiryere gtürmüyorm kış aylarnda.hasta olmasn diye.iki küçüğüm var bi kaptılarmı bi zaman brakmıyor peşimizi hastalık.ama gtrecegm.ablamınkide yag bezesi dediler dwv kitleye dönüştüIyi de 8 aylık olmus artık. 8 günlük degil ki her şeyden mikrop kapsin? Markete de mi götürmüyorunuz. Zararsız bir lenf bezesi de olabilir, yağ bezesi de, kitle de.. Mutlaka gidin hemen yarın
Canım takip etmen gerekiyor , büyüme , iltihap, ağrı olursa önemliAblamdada vardı 5 cm di 9 ay önce aldılar karnındaydı 3.500 kg kitle çkardılar beş senede kocaman olmuştu.tekrarlama riski varmş.bu kitlelerde genetk olabiliomş ya öyle birşeyse diyorum..
Açıkçası benim başıma böyle birşey gelse acilen doktora götürürdüm. O mimik toplar başının hareket etmesini sağlayan kasların düğümlenmesi olabilir mesela acil fizik tedavi gerektirir ki açılsın yoksa yaş aldıkça daha büyük sorunlar çıkar.Dün farkettm dgumda vrmıydı bilmiyorumki![]()
Çok şükür şuan hçbir gelişim geriliği yok yeni yeni oturtuyorum o da dvamlı kcakta oldgu için. Akşam vardiyası dr gtrcez.eşim gtrcek ama bi arkdasnda ddiği gbi takip edinn büyürse ktle getrn dycekler.ablamada öyle dmişlrdi.önemsemediler.byüyüncede ikiye yarıp çkardılr karnındanAçıkçası benim başıma böyle birşey gelse acilen doktora götürürdüm. O mimik toplar başının hareket etmesini sağlayan kasların düğümlenmesi olabilir mesela acil fizik tedavi gerektirir ki açılsın yoksa yaş aldıkça daha büyük sorunlar çıkar.