Çocuk Hastalıkları 8 aylık kızımın kafasında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bu tur bezeler normal diye biliyorum cocuklarda.lenf bezi olabilir.doktor konusunda hassassan mutlaka hergun kadir tugcuyu okumalisin bosyere hastaneye gitmemis olursun

Cok sakin geldiniz bana suanda benimde 6 aylik kizim var oyle birsey farketsem gece olsa acile götürürdüm koşa koşa esinize bakmayin bence hemen bir doktorla görüşün

Bir de Allah için sesli harf kullanın .. insanın kör olası geliyor.. böyle bana kalsa ona kalsa ile olacak iş değil, ortada bir bebek var ve sorunu var hala durmak nedir merak ediyorum. Hasta olacaksa evde de olur mesela benim bebeğim gibi... Dışarı bile çıkarmadgm halde çocuk hafif bir grip atlattı geçti gitti ...

8 aylık kızımın ense kısmına yakın iki tane nohut kadar beze var dışta belli olmuyor ama ele geliyor net e yazdım pek bşe öğrenemedim sizce bu nedirki:110:
Bildigim kadarıyla onlar lenfler. Kızımda da vardı yeğenimde de. korkup götürdüler yeğenimi doktor önrmsemedi bile. İçiniz rahat etsin istiyorsanız götürün dotora.Ama aynı şeyi duycagınızı düşünüyorum

Çocuklarda olabiliyor çok duydum ama çocuk doktorunuza kontrol ettirin mutlaka büyüyüp büyümediğine bakıyorlar. Ona göre sizi yönlendirir zaten.
lütfen doktr. gidin ama içiniz rahat olsun. sakın endişe etmeyin.

Aynısı 9 aylık oğlımda doğduğunda beri var. İki doktora gösterdim. Bişi olmaz dediler.. yumuşak dokuysa problem olmaz dedi ortopedistte çocuk doktoru da.. doktora götür için rahat etsin..

Bnm oğlumun da var lenf bezi oluyor. Doktor önemsiz birşey dedi. Belki sizinki side öyle birşey olabilir

Çok çok tşekürler hpinize yarin götürüp göstercm.inşllh bzimkide önemsz bişydr geçer gder

Iyi de 8 aylık olmus artık. 8 günlük degil ki her şeyden mikrop kapsin? Markete de mi götürmüyorunuz. Zararsız bir lenf bezesi de olabilir, yağ bezesi de, kitle de.. Mutlaka gidin hemen yarın

Iyi de 8 aylık olmus artık. 8 günlük degil ki her şeyden mikrop kapsin? Markete de mi götürmüyorunuz. Zararsız bir lenf bezesi de olabilir, yağ bezesi de, kitle de.. Mutlaka gidin hemen yarın
Hçbiryere gtürmüyorm kış aylarnda.hasta olmasn diye.iki küçüğüm var bi kaptılarmı bi zaman brakmıyor peşimizi hastalık.ama gtrecegm.ablamınkide yag bezesi dediler dwv kitleye dönüştü

Ben ciddi bir boğaz iltihabı geçirdim, hastanede yatacak kadar. O sıra kulagimin arkasında bezeler oluştu. Bogazdaki iltihabın sebep olduğunu söylediler. Üstünden 3 sene geçti, aynen duruyor. Başka doktorlara da gösterdim bir şey olmaz denildi. Ama küçücük çocuk bu, bilemezsiniz ne olduğunu. Hatta bir değil iki doktora götürün. Hem devlete, hem özele götürün

Ablamdada vardı 5 cm di 9 ay önce aldılar karnındaydı 3.500 kg kitle çkardılar beş senede kocaman olmuştu.tekrarlama riski varmş.bu kitlelerde genetk olabiliomş ya öyle birşeyse diyorum..
Canım takip etmen gerekiyor , büyüme , iltihap, ağrı olursa önemli

Benim oğlumda da beze var hatta bende de var . Doktorumuz dediğim gibi söyledi büyüme ağrı vs olursa gel dedi. Çünkü ultrasona girmek gerekiyor küçücük bebeği ciddi bişey olmadıkça sokmuyorlar

Dün farkettm dgumda vrmıydı bilmiyorumki :110:
Açıkçası benim başıma böyle birşey gelse acilen doktora götürürdüm. O mimik toplar başının hareket etmesini sağlayan kasların düğümlenmesi olabilir mesela acil fizik tedavi gerektirir ki açılsın yoksa yaş aldıkça daha büyük sorunlar çıkar.

Açıkçası benim başıma böyle birşey gelse acilen doktora götürürdüm. O mimik toplar başının hareket etmesini sağlayan kasların düğümlenmesi olabilir mesela acil fizik tedavi gerektirir ki açılsın yoksa yaş aldıkça daha büyük sorunlar çıkar.
Çok şükür şuan hçbir gelişim geriliği yok yeni yeni oturtuyorum o da dvamlı kcakta oldgu için. Akşam vardiyası dr gtrcez.eşim gtrcek ama bi arkdasnda ddiği gbi takip edinn büyürse ktle getrn dycekler.ablamada öyle dmişlrdi.önemsemediler.byüyüncede ikiye yarıp çkardılr karnından

Back
X