- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
8 aylık kızımın ense kısmına yakın iki tane nohut kadar beze var dışta belli olmuyor ama ele geliyor net e yazdım pek bşe öğrenemedim sizce bu nedirki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani?Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
Gerekli şekil de pusetini hazırlayın tülbentinizi örtün götürün bu böyle endişeyle götürmezseniz hiç bir yararı olmaz hiç bir yorumun.Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
Ya belki birilerinindw başına glmiştr diye braya yazdm.eşime gsterdm bşe olmaz gtürürsek dr lar abartr diyor.bnde korkuyorum b^raz kötü bşe çkar diyeHımm hastalık kapar diye hastahaneye götüremiyorsunuz. peki tamam bezeleri biz burdan düşünce gücüyle yok ederiz mi diyelim?
Ya belki birilerinindw başına glmiştr diye braya yazdm.eşime gsterdm bşe olmaz gtürürsek dr lar abartr diyor.bnde korkuyorum b^raz kötü bşe çkar diye
Birilerinin başına belki daha kötüsü geldi size burda anlatılıp evhamlansanız daha mı iyi ayrıca yapmayın doktorlar hep büyütseydi herkes koca karı ilaçlarına başvurur du ,tıp da bir gıdım da olsa ilerlemez di...Ya belki birilerinindw başına glmiştr diye braya yazdm.eşime gsterdm bşe olmaz gtürürsek dr lar abartr diyor.bnde korkuyorum b^raz kötü bşe çkar diye
Haklısnz eşimle knşup yarin dr gttcm inş.kötü bşe diildrBakın öyle korkuyorum kötü birşey çıkar diye doktordan kaçılmaz. Siz ANNEsiniz, bebeğiniz kendisi için karar alıp doktora gidemeyeceğine göre şüpheli ters birşey olduğunda( hatta hiç bir şey yoksa bile kontrol amaçlı) doktora gitmelisiniz.
çocuğunuz 8 aylık ya tabi ki yeri gelecek hasta da olacak. sadece bir yağ bezesi olabilir. ama kötü bişeyde olabilir. Gripten koruyayım derken kötübişey varsa farkedemeye bilirsiniz.Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
maşallah sahane fikir. ömür boyu doktorla tanismasin madem. Allah akil fikir versinBaşka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
Şaka ?Başka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()
ne cahillikBaşka bi hastalık kapar diye hastaneye götüremiyoruz![]()