8 bebeği nasıl taşıdı??

Kahve Delisi

pişşşt noliyiii :))
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
975
3
358
Diğer
Karnında 8 bebek taşıdı!
Amerika’da altı bebek annesiyken, tanımadığı bir donörden aldığı spermlerle tüp bebek yöntemiyle sekizlere hamile kalan Nadya Süleyman’ın hamile fotoğrafları yayınlandı. 33 yaşındaki kadının doğumdan sadece 8 gün önce çekilen fotoğraflarında devasa karnı gözler önüne geliyor. Altı çocuğu olan bekar bir kadına, tüp bebek yöntemi uygulayan hastane büyük eleştiri almış, 14 çocuklu Süleyman da sorumsuzlukla suçlanmıştı.Bebeklerine bakabilmek için bağış toplamak amacıyla internet sitesi açan kadın, tehdit aldığını söyleyerek koruma tuttu.

Aman Allah'ım buda nedir böyle. kaç tane bunlar .:1shok: sekiz tanemi.İnanmıyorummm
göbek ne olmuş böyle. Korktum vallahi.:1shok:

allahım bu nasıl birseydir.çok sasırdım zaten görünce cığlığıma eşim koştuı ne oluyor diye.insanın kalbi nasıl dayanır bu kadar bebeğiğ tasımaya...allahın hikmetinden sual olmaz.dünyada yasayan 2 tane 7diz duymustumda.8 ini doğuranı hiç duymamıstım.

delılık bu ya bebışlere bakın ufacık yaşama tutunmuşlar ne hakkı varmışkı bunu o bebeışlere yaşatmatya o kadar cok ıstıyorsa teker teker hers ene dogursaymış
kavcıncı haftada dogdu acaba bebekler bılıyormusunuz kızlar

o konuda bi bilgi yok canım ama muhtemelen 7 aylıkken alınmıştır

Tam anlamıyla manyaklık bu yahu...Bilinçsizlik..cahilllik belki de uyanıklık..kadının suratındaki gülümsede bile bi içtenlik bulamadım ben..Bu kadının amacı ne !!!!!!!

ben burda ucuz annelerı takıp edıyordum..ıslerı cok zor dıyordum...
demekkı 8 tanede oluyormus..rabbımın mucızesı dıyecegım..
hakkatten kadın fabrıka gıbı..
kadın futbol takımını yedeklerıylede kurmuskaydirigubbakcemile2

kadini görünce ben daraldim ya...
yere degecek göbegi nerdeyse...1,2 degil 8 tane..gecen tvde gördüm,halinden gayet memnundu...
Ey Rabbim bizede 1 tanesini bari nasip et ...

ayyy midem bulandı içim fena oldu..nasıl taşımış o kadar bebeği..ve o kadar bebek nasıl yaşamış..allahın işine bak..hatta kımıl kmıl ultrasonda 8 tane olduğunu nasıl görmüşler..birbirine geçmiştir bunlar...tüylerim diken diken valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…