8 bebeği nasıl taşıdı??

ben ikitaneyi taşıyorum şuan zorlanıyorum sekiz hee
tüp bebekle yapmış ve kocası yok bukadar olmazki yaa nasıl bakacak 14 çocuğa

bence çok harika bir 9 ay geçirmişlerdir bebekler yani :)) kutukutu pense,saklambaç,birdirbir ve topluca oynanan bilumum bütün oyunları oynamışlardıgamyoncuiremsu
allahın hikmeti iştee ne diyelim allah yardımcıları olsun çocukların anne gayet rahat görünüyo

insan bakabileceği kadar evlat dünyaya getirmeli....
hem bu kadar çocuk doğur sonrada yardım iste burda başka bi amaç ararım ben.....

Valla canım acıdım ben bu bebeklere...hangi kanun hangi hak bu kadına bekar olduğu halde bu kadar bebek sahibi olmayı tanıdı.O çocukların günahı neydi de babasız büyüyecekler.Çok üzüldüm,maddi imkanı da yok herhalde nasıl izin veriliyor anlamıyorum.Bu kadının anne olmaktan ziyade ünlü olmaya merakı var anlaşılan...

insan bakabileceği kadar evlat dünyaya getirmeli....
hem bu kadar çocuk doğur sonrada yardım iste burda başka bi amaç ararım ben.....

kesinlikle arkadaşlar katılıyorum sizekaydirigubbakcemile5her ne amacı varsa bebekleri kullandığı kesin

vay be filisablam gösüme inanamadım valla nasıl çıkarmış taşımış mübarek ya.hepside yaşıomu bide muccize gibi bişe valla.nasıl başedilir o kadar çocukla ya.doğurduktan sonra ben düşünemiom bu göbeğin halini

Allah çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin ama ben bu bayanın mantığını anlayamadım,bence tek hedefi medyatik olmak,daha önceki 6 bebeğini ve bu 8 bebeği de suni döllenme yoluyla elde etmiş,kocası yok sanırım,kendiside işsizmiş,bi internet sitesi kurmuş,orda milletten yardım topluyomuş,bu nasıl bir zihniyettir,onlara doğru düzgün bi gelecek sağlamadan,doğru düzgün bakabilme imkanı bile yokken 14 çocuğu bu şekilde dünyaya getirmek nasıl bir mantıktır ben anlamadım,bu çocukları yaparken insanların yapacağı yardımlara mı güvendi acaba,acıyorum o bebeklere,normal bi bebeğin üçtebiri boyutundalar,inşallah sağlık problemleri yoktur ama bundan sonraki yaşam kaliteleri konusunda korkularım var,Allah böylelerine akıl fikir verisin.

kızlar bencede var bunda bişi buram buram reklam kokuyor fisfisfis ama çok kötü oldum ya içim bi hoş oldu o karnı ne olmuş öle :uhm: ıyy ben 1. sezeryan oldu 2. nasıl yaparım die düşünürken millet 8 tane birden şaşkınlıktan bi yorum bile yapamıyorum yaa:1shok:

bende şaştım görünce.bu ne cesaret inanamadım.bir tanesini bile taşımak kimbilir ne kadar zordur.valla bravomu desem kadına kızsammı şaştım kaldım.sekiziz inanılmaz bişey :1shok:

yazık günah bu yavrulara yaaa
böyle şeylere izin verilmemeli üstelik babalrı yok
kadın tam bir s.l.k

Son düzenleme:
bari yaptığı altızların donörlerinden yapsaydı bu sekiz taneyide bari onlar gerçekten kardeş olsalardı.. tamamen reklam kadın meşhur olmak para koparmak adına çocukları telef etmiş ediyor.. sırf fotolarını göstermek için basına 4,5milyon dolar almış.. gerisini siz düşünün.. atar çocukları promosyonlara reklamlara geçinir giderler.. ALLAH vicdansız etmesin insanı..

kizlar bu annenin daha onceki 6 cocugun altiz oldugu gercek deil sadece 6 cocuktan ikisi ikiz.Ve 14 cocugunun babasida ayni sperm donoru imis.Dunyaya gelen ikinci 8 bebek bunlar daha once houstin\ texasta 10 yil once 8 bebek dunyaya geldi bir afrikali aileden ancak bebeklerden birini dogumdan sonra kaybetmisler.

çocukların babalarını aynı donörden yapmayı iyi ki akıl etmiş yanii yaptığı tek iyilik o olsa gerek

annelik kutsal bir sey doğurmak degil önemli olan onu yetistire bilmek sabır ve bir cok sey o cocukların hangi derdine yetisecek yetimhanede büyümüs gibi büyücecek o cocuklar ve babalarını tanıyamayacak eger cok iyi bir anne bol cocuk sahibi olmak istiyorsa evlenipte yapabilrdi ama sırf kendini tatmin ünlü ola bilmek ve parasal yönden kullanıyor o bebekleri erken dogumun bir cok zararı var bebeklere vicdansız bir anne bence o kadın

bu deli kadına 6 çocuktan sonra - üstelik donörle - tüp bebek uygulayan, hadi uyguladılar, 8 embriyo birden koyan doktorların vicdanına şaşarım ben! kadının hayatını da tehlikeye sokuyorlar çocukların geleceğini de. amerika'nın neden çöktüğünü merak edenlere en iyi cevap bu olsa gerek.

buna bagis yapana gercekten salak denir
kusura bakmayin ama
6 tane varmis neyine gerek baska cocuk
bagisla gecinecegine o 8 taneyi yapmayip o alti cocuguna yetseydi
allahim aratmasin ama hic olmayanlar var ya
valla kadina nasil tasimis etmis demeyecegim acikcasi
cünki o istemis bunu ona acimiyorum bile
ama o kücücük dogan yavrulara acidim
hayata tutunsunlar ve ilerde nasil bir anne oldugunu anlasinlar
lanet olsun böyle insanlara ya
kusura bakmayin tutamadim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…